עונה 2

לילי 22

New member
../images/Emo193.gif ../images/Emo58.gif עונה 2

ועכשיו זה רישמי... לקוח מהטור השבועי של Ask Ausiello (מקור אמין ביותר) מתוך מגזין TV גייד האמריקאי: Question: What can you tell us about Sara on Prison Break? Is she still alive? Clara Ausiello: Yes, but you did not hear it from me.

Gilliana

New member
נו באמת... ../images/Emo58.gif

וזה אומר בדיוק מה? אז נכון לפרק הראשון בעונה 2 היא חיה, וזה דבר שצפינו ממילא מלכתחילה - זה עדיין לא אומר שהיא תצא מזה ותשאר בחיים.

לילי 22

New member
נו באמת מה? ../images/Emo58.gif

זה שאת נגד רעיון החזרתה של שרה לסדרה לא אומר שכל הוכחה שאני אביא לא משנה אם תמונה או כתבה, את תנסי להפריך את אמינותה בדרך זו או אחרת.זכותך לחשוב מה שאת רוצה וזכותי להביא כתבות ממקור לגיטימי ואמין שמציין ששרה חיה.

Gilliana

New member
למה את מתעצבנת? ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

קודם כל - אני לא נגד חזרתה של שרה לסדרה, ואני לא מנסה להפריך אמינות של שום דבר. תקראי בבקשה טוב טוב שוב את ההודעה שלי - לא אמרתי לרגע שהמקור לא אמין, בסה"כ אמרתי שהעובדה ששרה חיה בפרק הראשון לא מעידה על כך שהיא תצא מזה ותגידי מה שאת רוצה, אבל גם לך אין אינפורמציה לגבי העניין וגם לא ל-TV GUIDE שבו, ואני מצטטת, נשאלה השאלה: ? Is Sarah still alive (שימי לב למילה STILL) והתשובה היתה : YES מכאן ואילך זו פרשנות שלך. אף אחד לא ניסה לערער על זכותך להביא את האינפורמציה, נהפוך הוא - טוב מאד שאת מביאה את האינפורמציה, אבל אני חוששת שמי שכאן מנסה לערער על זכויותיהם של אחרים להצביע על עובדות ולהביע את דעתם באשר לעובדות אלו, זו את - ולא אני...

לילי 22

New member
ראשית אני לא מתעצבנת

שנית, אם אנחנו מדברים על עובדות מוצקות אני אשמח אם תוכלי להראות לי איפה בדיוק כתוב משהו לגבי גורלה של שרה בפרק הראשון, כי אני קראתי ששאלו האם היא עדיין חיה בסדרה כולה ולא רק בפרק 1 או 2, אז בבקשה ממך לפני שאת ממהרת להשמיץ אותי או מנסה להראות שוב שרק השקפת עולמך או דעתך היא הנכונה או הלגיטימית (ראי שרשור IMDB)קראי טוב טוב את הכתוב.

Gilliana

New member
שוב את מעוותת הכל ../images/Emo58.gif

מה גם ששכחת לשים סימן ספויילר, אבל לא נורא. בואי נעשה סדר בדברים כדי לטהר את האווירה בינינו, OK? לא אמרתי שהעובדות מצביעות על כך ששרה חיה רק בפרק הראשון, מאידך - הן לא מצביעות על כך שהיא תצא ממצבה הקשה ולכן, אפשר לפרש זאת לכאן או לכאן. שנית, אני לא משמיצה אותך - חלילה, אני רק מנסה להראות לך שאפשר לפרש את הדברים שנאמרו בכל מני דרכים ושום פירוש איננו מחייב - לא שלי ולא שלך. ולסיכום - אני באמת לא יודעת מדוע התרשמת שאני מנסה להציג כי דעתי נכונה יותר מדעתך. אם תקראי שוב את השרשור הנוכחי (ולא, אין לזה שום קשר לשרשור IMDB) - תראי שאין פני הדברים כך. מקווה שעכשיו העניין הובהר.

לילי 22

New member
אכן שכחתי את סימן ה ../images/Emo58.gif

תודה.My bad. לא נראה לי שעיוותתי את דבריך למרות שקל להתבלבל נוכח אי-הבהירות שהפגנת בשרשור הנוכחי.עכשיו את טוענת שלא אמרת שהעובדות מצביעות על כך ששרה חיה רק בפרק הראשון אבל בהודעות הקודמות שלך באותו השרשור ממש דיי רמזת לכך כשכתבת ואני מצטטת: "בסה"כ אמרתי שהעובדה ששרה חיה בפרק הראשון לא מעידה על כך שהיא תצא מזה..." ועוד כתבת ש: "אז נכון לפרק הראשון בעונה 2 היא חיה, וזה דבר שצפינו ממילא מלכתחילה - זה עדיין לא אומר שהיא תצא מזה ותשאר בחיים." אז מהי הגרסה הנכונה? אותי הצלחת לבלבל עם עמדתך המעורפלת (לי לפחות). אגב, האווירה מטוהרת לגמרי ומצידי הכל נכתב ברוח טובה.

Gilliana

New member
לכן הבהרתי את עמדתי ../images/Emo58.gif

כך שאם היא נשמעה מעורפלת (ואני יכולה להבין זאת) - עכשיו אני מקווה לפחות שהיא ברורה לחלוטין. ושוב למען הסר ספק - התכוונתי לומר שבתחילת הסדרה אני לפחות מאמינה שהיא חיה. מן הסתם יראו כיצד מבהילים אותה לבי"ח, אולי אפילו החיאה אבל מה שלא ברור, לדעתי גם כעת - הוא באיזה מצב היא תהיה. האם היא תהיה בהכרה? או שמא בקומא? בסכנת חיים? אלו הן בעצם השאלות הפתוחות. לרגע לא חשבתי שהיא מתה שם בדירתה כשהשוטרים מוצאים אותה, זה בטוח.

TheChamnon

New member
ואולי דיי כבר לדבר בלשון מליצית ?!

אנוכי דורש מכן לחדול מלשוחח בשפה כה מליצית. אין טעם.

Gilliana

New member
על איזו לשון מליצית אתה מדבר?

על השפה העברית נטו? כנראה שלכתוב בעברית תקנית זו גם כבר דרישה מופרזת בימינו...

במבה9

New member
יששששששששששש!!!!!!!!!!

i love sara ומקוה שיהיה המשך בקשר לשרה-מייקל

Martha

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

לי זה די ברור שהיא חיה. מין אינטואיציה שכזו

לילי 22

New member
טריילר חדש ../images/Emo58.gif לעונה 2

אפשר לראות פה. איזה קול עוצמתי ומפחיד יש לבליק, ממש יכול להיות מורה בבית ספר.

LoKa18

New member
זה נדמה לי או ש.... ../images/Emo58.gif

אברוצי אוחז בידיו ילד?!

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

אכן אברוצי מחזיק ילדה ואני חוששת שיש פה "hostage situation ".

matke

New member
../images/Emo58.gif

לא מתאים לו לעשות משהו כזה.
בליק מפחיד.

LoKa18

New member
../images/Emo58.gif

אברוציל'ה! רק שלא תעשה משהו שיגרום לפגיעתך :'( ומה זה ילדה קטנה? חחח טי באג קטן.......

למעלה