שרשור וטרינרים מומלצים

shellram1975

New member
אני לא מכירה אותו מספיק, כולה פגשתי אותו

פעם אחת כשטיפל בכלבתי, אבל גם שמעתי מאנשים אחרים באזור דרום ת"א שהוא דווקא מאוד מסור.

shellram1975

New member
חלילה לא הייתה לי כוונה להמליץ על מישהו כזה

אבל האם למישהו כאן יש ניסיון איתו? כנראה לא קיבלתי מספיק מידע לגביו. כי שוב, אני מדגישה, לא הכרתי אותו, כולה פעם אחת בא לכלבה שלי ודווקא נראה שהוא בסדר גמור. אבל איך אומרים, מראה יכול להטעות, I guess. המלצתי בעיקר על סמך מה ששמעתי מאחרים

Noaal

New member
המרכז לחיות מחמד - ד"ר ארז אבן חן - הרצליה

פתוחה 24/7. הצוות מקצועי, מקסים ותומך. בן-גוריון 26 הרצליה טלפון: 1-800-3800-80 http://www.vetcenter.co.il/

Mind Games

New member
../images/Emo45.gif הייתי שם עם אודי בחירום וקיבלנו שירות

מעולה!

המרפאה של דורון נרי ברמה"ש

פרטי המרפאה מרכז וטרינרי רמת השרון רח' יעקב כהן 21 רמת השרון טלפון: 03-5403368 דוא"ל: [email protected] שעות הקבלה במרפאה ראשון-חמישי 9:00-11:00 בוקר 16:00-20:00 אחה"צ שישי וערבי חג 9:00-13:00 כוננות של 24 שעות ביממה. מפעילים חדרי ניתוח משוכללים, כולל ציוד לייזר לניתוח ועוד. אנחנו מאוד מרוצים ממנו, היה הוטרינר של מוקה כמעט 15 שנים.

xslf

New member
../images/Emo45.gif

היינו מטופלים שם של דר גאנז שלצערי עזב ופתח את מרכז החירום בבית ברל (http://www.emergency-veterinary.co.il/ ) אז עברנו לדר' דליה רוזנבאום (גם באותה מרפאה) ובנתיים סבבה. אחת הסיבות שהעדפתי להשאר במרפאה אחרי שדר גאנז עזב היא צוות האסיסטנטים- הם לא פחות חשובים מהוטרינר עצמו, והם מעולים!

year of the cat

New member
../images/Emo45.gifמרפאה מצויינת

ובקשר לד"ר נרי עצמו קשה למצוא מילים שיבטאו עד כמה הוא מדהים לצערי הגענו אליו אחרי יותר מדי וטרינרים אחרים מלבד העובדה שהוא הציל את החתולה שלי ממוות אף פעם לא טיפלו בחתולה שלי כלכך יפה כמו שהוא טיפל בה עם האסיסטנטים הנפלאים שלו הוא לא הרדים אותה והיא אפילו גירגרה (מדובר בחתולה היסטרית שוטרינרים תמיד הרדימו, או שהיא ברחה להם מהכלוב והם תפסו אותה באלימות לאחר מכן) קיבלנו טיפול תרופתי ויחס שיכול לתת רק וטרינר עם הרבה מאוד נסיון וסבלנות ואכפתיות ואהבה כנה לבעלי חיים ולכל זה יש בונוס של אחת המרפאות המשוכללות והמצויידות ביותר בארץ (כולל לייזר) ממליצים בחום

ארמורגם

New member
../images/Emo45.gif ממליץ

נרי חסך מהחתול שלי ניתוח מיותר אשר הומלץ ע"י וטרינר אחר. היחס שלו לחתול היה מדהים, החתול תקף את כל הוטרינרים האחרים ורק לנרי היתה גישה אליו. האסיסטנטים ידידותיים ולא סנובים כמו במקומות אחרים. הבעיה יחידה היא המחיר הגבוה (190 ש"ח לבדיקה!).

בתור לקוח ותיק אצלו

יש אפשרות להנחה (בוא נאמר שהייתי עם החתולה שלי אצלו פעם בחודש, שלוש שנים לבדיקות וטיפולים). יכול להיות שהגעת חדש, ולכן המחיר.

xslf

New member
../images/Emo45.gif בתור "נוסעת קבועה"

עם זורה חולת הכליות שלי (מגיעה לפחות פעם בחודשיים לבדיקת דם+ביקורת), אני יכולה להעיד שאמנם המחיר ה"רגיל" (במיוחד ללקוחות חדשים) הוא גבוה, אבל לקוחות וותיקים וטובים מקבלים הנחות (ואני אפילו לא ביקשתי).

למעלה