שרשור בריאות

תמי043

New member
מעוניינת להשאיל מכשיר ear popper

האם משהו מכיר את מכשיר ear popper ? מעוניינת לשמוע דעות ולהשאיל או לרכוש משומש.

tory27

New member
../images/Emo187.gifאבעבועות רוח- לחסן? ../images/Emo187.gif

זהו, אמאלה, אפשר להתחיל להכנס ללחץ- בן של חברה קיבל אבעבועות . לחסן? לתת לו לעבור את המחלה? מה דעתכן? היה אצלכן? מה עשיתן? יאללה שוט.

עדולה ל

New member
המלצה לא.א.ג

אני מחפשת המלצה לרופא א.א.ג לתינוקות באזור זכרון עד נתניה. תודה

רוני75

New member
התעיצות לגבי מחלה....

הילד בן שנתיים וארבע. יום ד' הקפיצו אותי מהגן שהחום מתחיל לעלות לו. הגענו הביתה הואמת שהוא היה בסדר גמור אבל מיום חמישי הוא פשוט חלש כפי שהוא מעולם לא היה. הוא ישן רוב היום. אין לו חום מאוד גבוה, לא עולה את ה 39 אבל הוא מרוח והנורופון והאקמול לא מאוד עוזרים. הייתי פעמיים אצל הרופא- בחמישי ואתמול- לא ראה כלום, אמר שזה וירוס. במקביל הבעל נדבק ומרגיש אותו דבר.... מחר כנראה ניקח אותו לספירת דם כי זה באמת כבר המון זמן ולא משתפר... כמה חברים אמרו שהם היו הולכים לבית חולים במצב כזה. אנ ייודעת שאצלי בית ולים זו תמיד אופציה אחרונה השאלה אם אני לא אפטית מדי... נראה לכן שיש צורך בבית חולים? הוא לא מתלונן על כאבים, פשוט סחוט ומותש. אוכל הוא לא רוצה בכלל אבל הוא שותה מס' בקבוקים במשך היום ולפי החיתול הוא לא מיובש. אשמח לעצות, הארות...

בובית 29

New member
אני חיסנתי../images/Emo45.gif, הכי מפחיד...../images/Emo4.gif

שחברה שלי חלתה בהבעבועות למרות שהילדה שלה (1.5) לא נדבקה. המחלה אצל מבוגרים ממש לא נעימה ומשאירה צלקות

memko

New member
ואוו רוני אני לא יודעת מה להגיד לך..

רק שירגיש טוב החמוד.... אם יש לך ספק אז תגשי למיון, שם יעשו לך את הבדיקות דם מין הסתם מהר...

רוני75

New member
תודה ממקו

את זוכרת עוד שנפגשנו כשהוא רק התחיל להיות חולה?.... אתמול בערב היה נדמה שיש התאוששות קלה אבל יצאתי מוקדם מהבית אז אין לי מושג. ניקח אותו היום לב.דם בקופח אני ממש רוצה להימנע מבית חולים מה גם שבעלי נדבק ומרגיש אותו דבר מה שדי מראה שזה וירוס ולא משהו יותר רציני (שכנוע עצמי זה דבר מעולה) דברתי אתמל עם הגננת שמסתבר שגם היא חולה ועוד 9 ילדים מהכיתה שלנו....

tory27

New member
אויש זה נוראי...

אני עצמי כבר עברתי תא המחלה - אבל הילדים מלחיצים אותי - לבעלי יש צלקת קטנטנה מאז שהוא היה ילד על הפנים.

מירי7676

New member
לדעתי כדאי לך מאוד לחסן אותו כבר עכשיו

מנסיון אישי מאוד צורב וכואב עם הבן הבכור בגיל שנתיים וחצי קיבל את הבעבועות רוח בצורה מאוד קשה ונשארו לו צלקות מאוד מכוערות ,מתחת לשפה התחתונה ,בישבן ובבטן, וגם כל התהליך של המחלה שהוא בוכה ומגרד לא נעים בכלל ,גם אני חשבתי בהתחלה לא לחסן כי אמרתי בראש שיעבור את המחלה וזהו ,אבל בדיעבד הייתי מחסן . אגב את ביתי הקטנה בת 1.3 חיסנו בטיפת חלב בחיסון של השנה (עכשיו מקבלים את זה דרך טיפת חלב זה נכנס לסל הבריאות וכל תינוק שנולד בחיסון של השנה יקבל אוטומטית עם החיסון של השנה ביחד)וטוב שכך. אז לסיום לא הייתי מתלבטת והייתי מחסן,וגם עם יקבל באבועות יקבל חלש מאוד ולא חזק עם חום,פצעים מוגלתים וכ'ו רק בריאות.מירי.

דובית26

New member
טוב אני מזהירה- לא לפתוח אם יש לכן קיבה חלשה

התמונה הזאת של המהממם שלי צולמה לקראת הסוף ! הוא היה פה בן 8 חודשים אבל זה היה לא פשוט היום רופאים ממליצים לחסן אנחנו עברנו בלי חיסון שיהיו בריאים יש לי שלושה- הראשונה הייתה בסדר השניה קצת יותר קשה הקטן- שהיא אז בן 8 חודשים היה מפוצץ, עד היום יש לו סימנים- אני זוכרת שאמרתי אז- לפחות למדתי לקח ילד הבא אני מחסנת. הבעיה שלא ממש גומרים עם זה. בקיצור יד צדדים לכאן לכאן, תקראי את הכתבה הזאת באתר של כללית היא די אובייקטיבית- תנסי לראות איך את מרגישה עם זה, רק צריך מהירות החלטה- כי אם נחשף- עוד אפשר לחסן - רק מהר.

הם היו במגע בשבוע האחרון?

כי הופעת הפצעים זה השלב השני של המחלה. ההדבקה מתבצעת שבוע-שבועיים לפני... אני חיסנתי ובמזל כי לאחיין יצאו פצעים יומיים אחרי שנפגשנו ושבוע אחרי שחיסנו והוא ממש סבל
ואיתן לא נדבק

shlala1

New member
אנחנו חיסנו בקופת חולים (לפני שנה).

רופאת המשפחה נותנת מרשם, את קונה את החיסון ,ניגשת לאחיות המרפאה ומחסנת. אבל אני חושבת שבגלל שיצא החיסון המשולב של mmrv (חזרת חצבת אדמת +אבעבועות)אז גם בטיפת חלב יחסנו (אז כדאי לבדוק גם שם).

למעלה