סקור לי ואסקור לך

שאלה על רופא מכללית באר שבע

היי בנות, אם תוכלו לעזור לי, אני אמורה לעשות סקירה אצל ד"ר לייבוביץ' מהמרכז לבריאות האישה בבאר שבע. מישהי מכירה אותו ויכולה לומר לי איך הוא - מבחינת מקצועיות ואנושיות...? תודה מראששש

יש סיבה מיוחדת שהרופא שלך מתעקש?

אם אין לך איזה בעיה עם ההריון
(אז פרפ' טפר הוא באמת מס' 1) אין שום סיבה לעשות דווקא אצלו. יש המון רופאים אחרים שגובים פחות ועושים את העבודה מצויין.

דעתי האישית...

אנ ימשלמת המון על בדיקות פרטיות. עושה את כל הבדיקות באופן פרטי וגם את מעקב ההריון. התלבטתי בתחילת ההריון, ואז החלטתי שכרגע לכסף או לסכומים אין שיקול מבחינתי. לי באופן אישי מוריד מאוד את סף המתח והדאגה העובדה שאני מטופלת על ידי מומחים בתחומם... זה עניין של הרגשה אישית, וכמובן יכולת ותקציב

אני שומעת רק דברים טובים על

אניטה סילבר ,שמעתי שהיא מדהימה -והתורים אליה אגב ארוכים מאוד!!!! והיא מקבלת במכבי (שמעתי עליה רק אחרי שכבר עשיתי סקירות..) אני עשיתי את השקיפות והסקירה אצל ד"ר דויודסון שהוא מומחה למיילדות ולאולטרסאונד ובהסדר עם הקופה. (הוא פרטי שעובד עם מכבי ,השקיפות עלתה 100 ש"ח והסקירה גם היא רק 100 ש") אצלו לא היינו צריכים לשלם מחיר מלא ואז לקבל החזר -הוא ממלא טופס והסכום יורד ישירות ממכבי(יש לו הסכם איתם) והיתי מאוד מרוצה הוא היה יסודי ונחמד מאוד. גם את הסקירה השנייה עשיתי במכון של מכבי ברעננה אצל ד"ר שנטל ויצאתי די מרוצה *לא אגיד לך שלא התלבטנו המון אם ללכת ולשלם המון עבור מומחה,אך בסוף נפלה ההחלטה שאם הכל טוב(טפו טפו) אין טעם להשתגע..... בקשר לפרצופים של הרופא שלך זה ממש תמוה-גם לי זה נשמע כמו קונספירציה .. לא רוצה להשמע פרנואידית אבל כלום לא יפתיע אותי

chuchu78

New member
אני הולכת אליו לסקירה שניה

הוא מקבל בחורב - דרך מאוחדת. לא שמעתי עליו המלצות אל לא הייתה לי ברירה אחרת - לא היה תור באף מקום אחר. הרופא שלי אמר עליו רק דברים טובים. יש לי תור ביום שישי - אחרי הסקירה אשמח לשתף אותך בחוויות.

למעלה