אילת בוקאי
New member
../images/Emo193.gif סכמ"ש אישי
מאז יום שלישי שעבר, לא דווחתי על מסעותי. נסיעה זו ארוכה בהרבה מהקודמת, אני מלווה בבעלי וילדי - כך שלא בכל ערב אנחנו רוקדים, הם טוענים שיש גם דברים אחרים לעשות... לא יודעת מי הכניס להם את זה לראש.
ביום רביעי, הוזמנו שוב ללמד את "סימנים", אז נכון שרבים כתבו כאן שזה בזבוז זמן, אך אני ביקרתי בהרקדות לא מעטות שבו הריקוד נלמד, והתקבל במחיאות כפיים ובבקשות לרקדו שוב ושוב, וכך גם היה אצל ויקטור בנוה מונוסון. קצת על ההרקדה, בכל ביקור אנחנו מגיעים לשם, הרקדה משפחתית, נעימה, מגוון רחב של ריקודים בכל הסגנונות וכל הזמנים, ריקודי המעגל מהווים חלק חשוב ובלתי נפרד מהערב, וכבר כתבתי כאן שלמרות שיש לי בן זוג נפלא, שנינו גם נהנים מאד מריקודי מעגל. לימדנו את סימנים, כמו שנאמר הריקוד לא קל, מעברים מהירים וצעדים שונים ומיוחדים - 3 פעמים יצא לי ללמדו כאן, ובשלשת ההרקדות להציג את הריקוד לראשונה.בבית לימדתי אותו 5 פעמים . כדי לדעת אותו היטב, רב הרוקדים צריכים פעמיים לימוד + חזרה קצרה. לטעמי הריקוד טוב ושווה את ההשקעה. אך שוב זה עניין של טעם. אנחנו אוהבים את הריקודים המהירים והקצביים, אך למי שלא אוהב- בהחלט הריקוד אינו שווה את המאמץ. אצל ויקטור, הרוקדים אהבו כמדומני וביקשו לרקוד שוב, הערב תהיה חזרה על הלימוד. יום חמישי - ביקור שתוכנן מזה זמן רב אצל יום טוב אוחיון, אני וחברים תכננו להפגש שם. לצערי דרור הבריז לי...מה לעשות גם לעבוד צריך.לא הספקתי לסדר לי בן זוג והיה קצת מבאס
, וכמו שכבר כתבתי בעבר, אני די בררנית ובהרקדות שאיני מכירה את הרקדנים, אני בורחת הצידה כשמתחילים ריקודי הזוגות. אך לא עזבתי לפני שרקדתי עם יום טוב את ריקודו הנהדר "אם רק תביני". יום ששי - גניגר, כבר דובר רבות על הרקדה מיוחדת זו.דרור היה עם המשפחה, אני הגעתי עם בן זוגי הקבוע להרקדה זו. שבת מנוחה. יום ראשון לירון כרמל, גן שמואל - הרקדה שאנחנו מאד אוהבים, רפרטואר מאד דומה לשלנו - ונהנינו מכל רגע. אני אוהבת גם לבקר בהרקדות בהן הרפרטואר שונה ומיוחד, אך דרור לא בא לכאן כדי לשבור את הראש, ואצל ירון הוא מרגיש בבית - גם מבחינת הרפרטואר, וגם בשל הרגשת החמימות והביחד בהרקדה הזו
וירון לימד את...נכון, "סימנים" וגם את "בן בנימין". יום שני, חיפשתי טרמפ למרכז מירב-לא מצאתי, אך החלטתי לנהוג לשם בעצמי, הפעם בלי דרור(אך עם בנזוג מוסדר מראש), ולא התאכזבתי - פגשתי חברים רבים מהאזור שלנו, חלקם רוקדים אצלינו ובאו לביקור, חלקם חזרו לארץ לגור בשנים האחרונות. מאז ביקרתי שם ביום הולדתי בשנה שעברה, החוג גדל מאד, אולם גדול רצפת פרקט מעולה ו...ירון כרמל!פגשתי סופסוף גם את דורית ואת איתן. אתמול, נשארנו בבית. דרור ראה את המשחק, אני עבדתי, אך בערו לי הרגליים...לבית דני אפשר גם להגיע בלי בנזוג ולהנות - אני מאד נהנית מריקודי המעגל שם, אני גם מכירה יותר אנשים שם,כך שאולי בכל זאת הייתי מוצאת, חבל... אתם מאמינים שעברו שבועיים מאז שרקדתי בהרקגדי??? מחר נתקן את זה, ממש לא מתאים לי. זהו בינתים, אילת
מאז יום שלישי שעבר, לא דווחתי על מסעותי. נסיעה זו ארוכה בהרבה מהקודמת, אני מלווה בבעלי וילדי - כך שלא בכל ערב אנחנו רוקדים, הם טוענים שיש גם דברים אחרים לעשות... לא יודעת מי הכניס להם את זה לראש.