סכמ"ש אישי

../images/Emo193.gif סכמ"ש אישי

מאז יום שלישי שעבר, לא דווחתי על מסעותי. נסיעה זו ארוכה בהרבה מהקודמת, אני מלווה בבעלי וילדי - כך שלא בכל ערב אנחנו רוקדים, הם טוענים שיש גם דברים אחרים לעשות... לא יודעת מי הכניס להם את זה לראש.
ביום רביעי, הוזמנו שוב ללמד את "סימנים", אז נכון שרבים כתבו כאן שזה בזבוז זמן, אך אני ביקרתי בהרקדות לא מעטות שבו הריקוד נלמד, והתקבל במחיאות כפיים ובבקשות לרקדו שוב ושוב, וכך גם היה אצל ויקטור בנוה מונוסון. קצת על ההרקדה, בכל ביקור אנחנו מגיעים לשם, הרקדה משפחתית, נעימה, מגוון רחב של ריקודים בכל הסגנונות וכל הזמנים, ריקודי המעגל מהווים חלק חשוב ובלתי נפרד מהערב, וכבר כתבתי כאן שלמרות שיש לי בן זוג נפלא, שנינו גם נהנים מאד מריקודי מעגל. לימדנו את סימנים, כמו שנאמר הריקוד לא קל, מעברים מהירים וצעדים שונים ומיוחדים - 3 פעמים יצא לי ללמדו כאן, ובשלשת ההרקדות להציג את הריקוד לראשונה.בבית לימדתי אותו 5 פעמים . כדי לדעת אותו היטב, רב הרוקדים צריכים פעמיים לימוד + חזרה קצרה. לטעמי הריקוד טוב ושווה את ההשקעה. אך שוב זה עניין של טעם. אנחנו אוהבים את הריקודים המהירים והקצביים, אך למי שלא אוהב- בהחלט הריקוד אינו שווה את המאמץ. אצל ויקטור, הרוקדים אהבו כמדומני וביקשו לרקוד שוב, הערב תהיה חזרה על הלימוד. יום חמישי - ביקור שתוכנן מזה זמן רב אצל יום טוב אוחיון, אני וחברים תכננו להפגש שם. לצערי דרור הבריז לי...מה לעשות גם לעבוד צריך.לא הספקתי לסדר לי בן זוג והיה קצת מבאס
, וכמו שכבר כתבתי בעבר, אני די בררנית ובהרקדות שאיני מכירה את הרקדנים, אני בורחת הצידה כשמתחילים ריקודי הזוגות. אך לא עזבתי לפני שרקדתי עם יום טוב את ריקודו הנהדר "אם רק תביני". יום ששי - גניגר, כבר דובר רבות על הרקדה מיוחדת זו.דרור היה עם המשפחה, אני הגעתי עם בן זוגי הקבוע להרקדה זו. שבת מנוחה. יום ראשון לירון כרמל, גן שמואל - הרקדה שאנחנו מאד אוהבים, רפרטואר מאד דומה לשלנו - ונהנינו מכל רגע. אני אוהבת גם לבקר בהרקדות בהן הרפרטואר שונה ומיוחד, אך דרור לא בא לכאן כדי לשבור את הראש, ואצל ירון הוא מרגיש בבית - גם מבחינת הרפרטואר, וגם בשל הרגשת החמימות והביחד בהרקדה הזו
וירון לימד את...נכון, "סימנים" וגם את "בן בנימין". יום שני, חיפשתי טרמפ למרכז מירב-לא מצאתי, אך החלטתי לנהוג לשם בעצמי, הפעם בלי דרור(אך עם בנזוג מוסדר מראש), ולא התאכזבתי - פגשתי חברים רבים מהאזור שלנו, חלקם רוקדים אצלינו ובאו לביקור, חלקם חזרו לארץ לגור בשנים האחרונות. מאז ביקרתי שם ביום הולדתי בשנה שעברה, החוג גדל מאד, אולם גדול רצפת פרקט מעולה ו...ירון כרמל!פגשתי סופסוף גם את דורית ואת איתן. אתמול, נשארנו בבית. דרור ראה את המשחק, אני עבדתי, אך בערו לי הרגליים...לבית דני אפשר גם להגיע בלי בנזוג ולהנות - אני מאד נהנית מריקודי המעגל שם, אני גם מכירה יותר אנשים שם,כך שאולי בכל זאת הייתי מוצאת, חבל... אתם מאמינים שעברו שבועיים מאז שרקדתי בהרקגדי??? מחר נתקן את זה, ממש לא מתאים לי. זהו בינתים, אילת

הרקגדי? גם אני לא בקרתי שם זה זמן

למי יש זמן לנשום כשיש חזרות לכרמיאל??? אולי אם יצא לי אגיע מחר ואשמח לראותך...

בלעדייך ובלי פרפר האונ' היתה ריקה

לפחות מבחינת האוירה האישית שלי.
אך כרגיל היתה הרקדה טובה, ואפילו היתה אורחת מן העבר... "זה הזמר". מקווה שתחזור לרקוד ושזה לא ביקור חד פעמי שלה.

../images/Emo204.gif מצטערת שהברזתי לך...

אבל הקדשתי את הערב לבעלי שביקש שאתלווה אליו לערב חד-פעמי של לימוד סלסה במועדון שלנו.... נו טוף... אז התקבצנו לנו מספר זוגות לא גדול {במקביל נערך טקס הסיום של התיכון אז רוב נוער הוריהם ונספחיהם נעדרו...} מאחורי נערה חיננית שעשתה כמיטב יכולתה ללמד אותנו את צעדי המארנג והקוקראצ'ה, להחליף משקלים ולנענע אגנים...
ולמה אני מספרת לכם את כל זה.... כי הזוגות היטחידים שכן הצליחו ללמוד את הצעדים ולעמוד בקצב הם מספר זוגות המוכרים לי מ.... ריקודי העם...
מה שאומר שמי שרוכש מיומנות בסוג אחר של ריקוד... עשה בכר חלק מכיברת הדרך על מנת להצליח גם בסוג אחר...

מה זה פה הברזה שבוע אחרי שבוע

הודיעו חגיגית שאם לא תהיי פעם הבאה זה יהיה כבר מוגזם

../images/Emo204.gif ../images/Emo9.gif.... ../images/Emo140.gif

מחמם את ה-
לדעת שיש מי ששם לב לחסרוני בתוך המון האדם שבהיכל הגדול....

ואו פרפר נחמד, רק בשביל זה היה

כדאי לא לבוא, כל הרבה אנשים הרגישו בחסרונך
אבל היות ואני מכירה אותך אני לא מתפלאת למה

../images/Emo204.gif עכשיו אני בכלל הולכת ...

להתחבא מתחת לשולחן...
... אבל אגלה לך בסוד ש... הסיבה האחת והיחידה שהיה כדאי זה רק... על מנת לראות את החיוך המבסוט של הבעל על שפיניתי עבורו את אחד הערבים הכי יקרים שלי {והוא, כמוכם כאן, יודע עד כמה הם יקרים לי}...

לא. ואולי לכן התבצעה החלפה... ../images/Emo8.gif

יש לי אירוע אחר במוצ"ש, ובסופו של דבר גם לא אפסיד את ירון כרמל, היות והשבוע ירקיד אשר אושרי ולא כפי שפורסם בהתחלה. זה מעודכן בלוח אירועים, וכפיצוי עדכנתי כבר גם את ההרקדה בשבוע הבא.

ניצנץ1

New member
מה, נמצאה האבדה? כי אני לא מוצאת

אותה כבר זמן מה.. זה הזמר- שילחי מסר!!!!!!

לא נעים לי לאמר....

אבל גם בלעדיכן היה נהדר. השיפור העיקרי מביקורי הקודם הוא הווליום כמובן - והחמאתי על כך לגדי, שסיפר שמערכת סאונד חדשה מאפשרת לו לשמע בתוך ה"כוך" שלו, את מה שאנחנו שומעים באולם. ניסיתי לראשונה את הרקדת הזוגות נוסטלגיה שהיתה באולם הקטן עם יגאל. היה מאד נחמד, אך כשיצאת לרגע ושמעתי את הסיום של "מורה לחיים" די הצטערתי...לפחות הספקתי ל"תוף וכינור".

למעלה