מבזק בריאות

• פותח הנושא a17
  • פורסם בתאריך

a17

New member
../images/Emo193.gifמבזק בריאות

כזכור המתוקה צריכה לעבור ניתוח תיקון בקע טבורי קבעו לנו בשניידר ב24/5/09 ...לאחרונה היא היתה מצוננת ונחרה בלילה מאוד, נזכרתי שבזמנו אמרו לנו שיש לה שקד שלישי ושצריך לעקוב...היינו באף אוזן גרון בקופ"ח והרופא שלח אותה לצילום לראות עם השקד גדל וחוסם את דרכי הנשימה, בצילום ראו שהנ"ל מוגדל, הרופא אמר שצריך לשקול ניתוח להסרתו
...הוא גם הציע שנפנה לשניידר ונבקש שיבצעו את שני הניתוחים בו זמנית - ככה לא ירדימו אותה פעמיים...OK פניתי לשניידר ובאמת אמרו לי שם שזה מקובל לבצע את ניתוחים כאלו בו זמנית ונתנו לנו תור למרפאת א.א.ג. לתחילת מאי כדי ששם יוחלט האם באמת צריך לנתח...ובמידה וכן הם באמת ישלבו את שני הניתוחים. מסכנה המתוקה שלי ...

מניסיון הניתוח עשה פלאים לנשימה של נתנאל

בלילות הראשונים בדקתי שהוא נושם - הנשימה שלו היתה כלכך שקטה שזה הפחיד אותי בכל מקרה שיהיה בהצלחה

שמעתם על חדר מלח?

עושה פלאים במקרים של בעיות אף אוזן גרון ואפילו יכול למנוע ניתוחים.

הי עינת - במקרה שלנו חדר מלח לא היה עוזר

לנתנאל היו שקדים מוגדלים מלידה כשהוא היה מקורר - מה היה קורה בתכיפות רבה השקדים היו ממש עולים אחד על השני ותוסיפי פוליפים - היו לילות שהיינו שומעים אותו משתנק בניסיון לנשום - זה מה שהניע אותנו לנתח - 8 שנים שמענו שהוא יגדל זה יעבור - אז זה לא עבר ואפילו החמיר בשנה האחרונה

בטוח שיש מקרים

בהם זה לא עוזר, אבל אני מאמינה שבאמת כל מקרה לגופו ויכול להיות שבחלק מהמקרים זה יכול לעזור וגם להקטין את כמות הניתוחים. בכל מקרה אנ יחושבת שעדיף לנסות לפני שמנתחים כי זה לא טיפול פולשני או קשה או מפריע ואם זה עוזר כדאי לתת לזה צ'אנס.

למעלה