לבריאות

היא בת 3.5 שנים צריכה לשים טיפות אוזניים אבל

מסרבת - משתוללת - צורחת - בועטת... וצריך 3 פעמים ביום איך עושים זאת.... מה בכוח? להסביר? מנסים עם סבלנות אבל כשמגיע הרגע היא משתוללת . מה עושים? איך מלמדים אותה שזה לא כואב (טוב נו אולי טיפה כי האוזן חולה) איך , איך , איך??

פלגיה

New member
מנסים עם סבלנות

וברגע המכריע עושים גם בכוח אם צריך. אחר כך נותנים לה פרס על זה שהיא "השתוללה פחות מקודם" או "שיתפה פעולה קצת יותר מקודם".

אדי30

New member
ברחה ההודעה!

זכרת
כן עשינו שילשום.... הייתי לחוצה מאאאדדדדד! הקטנה עברה את זה כמו גיבורה, בכתה איזה שעה שעה וחצי עד שהתאוששה בסה"כ עבר בסדר ב"ה
רק מחכים לתוצאות

בוליפלג

New member
../images/Emo24.gifבטח שזכרתי..

שמחה לשמוע שאתם אחרי
זה לא פשוט, אך בין כל הפרוצדורות הרפואיות האפשריות זה לא מה'גרועות'.. מחזיקה אצבעות לבשורות טובות טובות
עדכני אותנו

מונקית

New member
../images/Emo163.gifעבורו, מרכז- שרון, מכבי

אני רוצה לשלול מים באוזניים ובעיות שמיעה. . . .

בקשר לבעיות שמיעה - אם את מקבלת

הפניה לבדיקת שמיעה, תשימי לב לאיזה מכון כי יש מכונים טובים יותר וטובים פחות ואת יכולה לבחור לאן ללכת. רופאת א.א.ג בהרצליה שאנחנו הולכים אליה - דר' מירי פאהן. התורים אליה ארוכים ולכן אני ממליצה לך אם אפשר לבקש הפניה לבדיקת שמיעה מרופא הילדים וכבר לבוא עם התוצאות שלה. אגב, בן כמה הילד?

מונקית

New member
שנתיים וחודש

לא ידעתי שצריך קודם לעשות בדיקת שמיעה ורק אחר כך ללכת לרופא. . . . ואיזה מכון מומלץ?

זה לא שצריך, פשוט אם התור אליה או אל כל

רופא אחר שתלכו אליו מאוד ארוך, כדאי כבר לבוא עם תוצאות של בדיקת שמיעה. לגבי מכון מומלץ אודיוטסט ברמת החייל. רק תקחי בחשבון שבדרך כלל (אלא אם יש בעייה אקוטית ואז זה כבר עניין אחר) הבדיקות בגילאים האלו הן מאוד לא מדויקות.

אדי30

New member
יש רופא

שמכירה אותו כמקצועי מאד, הוא גילה אצלי פוליפ באף כשאחרים לא ראו. הוא מנתח באיכילוב, לא יודעת האם מתאים למה שאת מחפשת אבל הוא רופא טוב - דר' חפץ.

lulipoop

New member
../images/Emo8.gifאצלנו

הבת שלי קיבלה טיפות לאזניים מגיל קטן בשל דלקות לימדתי אותה שיש לה דלקת באזון ושאנחנו רוצים לסלק את הדלקת.. ועשיתי לה מין "קישטה" כזה על הגוף שמדגדג קצת.. ליטפתי אותה והראתי לה תוכנית שהיא אוהבת בזמן שהטיפות מחלחלות לתוך האוזן.. מקווה שעזרתי

buba300

New member
עם כל הסברי לילדה

היא לא מוכנה לשים טיפות ובמקרה שלה אני שמה בכח. לפעמים גם עולה החום בגלל אוזניים אז עברנו לנר אקמולי כי נורופן נוזלי אין סיכוי שתסכים. היא מבקשת שאוציא את הנר אחרי שהוא בפנים (בבכי) ואני כאילו מוציאה אותו. היום לצערי, אנו אצל הרופא אזניים. יש חום וכאב אוזן.

בוליפלג

New member
גם אצלינו יש קושי עם טיפות האזניים, ובאורח

'פלא', זו ההבחנה התדירה
אז ככה, מסבירים, שכדי שלא יכאב (ואכן כואב) צריך לשים את הטיפות. אני נוטה לחמם אותן קלות בכוס עם מים חמים (טובלת את הבקבוק של הטיפות, אני זוכרת שבתור ילדה שסבלה המוווון מדלקות אוזנים זה הקל על התחושה הלא נעימה של טיפות קרות באוזן דואבת). מפעם לפעם ההתנגדות פוחתת, בהצלחה (לפני שנה) זה היה בצרחות ודי בכוח, כי הסברים לא מאד עבדו, והיום היא שוכבת לבד, ממתינה לטיפות, עם חששות לא פשוטים אך בהסכמה. בהתחלה היה צורך לחיזוקים חומריים, והיום חיבוק, נשיקה וחיזוקים מילוליים מספקים. היא באמת אמיצה
בהצלחה.

למעלה