לא נעים

קיא

New member
../images/Emo193.gif לא נעים

היום קבלתי הודעה לא כל כך נעימה ועצובה שהחזירה אותי לאחור לתקופה שלא הייתי רוצה לזכור ואני שואלת את עצמי איך יוצאים מזה ? ומה עושים?

I Blue Sky

New member
אולי תפתחי קצת יותר

על מה ההודעה... זה יעזור לנו לעזור לך.

נורא קשה להגיב

לניק כזה...זה יוצר לי מין גועל..ואני בטוחה שזה לא את.. ראשית הייתי מחליפה אותו..כי איך אפנה אליך? קיא? שנית אולי זה ישנה לך את ההרגשה..כי מי אוהב להקרא "קיא"..לא עדיף לדוגמא "בושם"? הקונוטציה של השם מביאה לי "חררה".. והייתי אומרת לך ..לא לחשוב על מה שהייה..לפעמים שאני מוצאת עצמי חושבת על דברים רעים שקרו..מייד מנתבת את הכיוון למשו טוב..וזה עובר..חוץ מזה אין לי מה לייעץ לך. מהר מהר להחליפ את הניק הזה..תכיף מקיאה על המקלדת..סורי

בן הקשת

New member
למה את לא רוצה לזכור../images/Emo35.gif

תראי, אם כבר יצאת ממה שהיה שם, שבו את נזכרת, אם כבר הצלחת להתגבר ואת אחרי הכל, אז דוקא תיזכרי, ותשווי את מה שהיה עם מה שיש, ושזה יעשה לך רק טוב. אם לא התגברת, ואת (נפשית) עוד בתוך הקלחת, רק יעזור לך אם תיזכרי, כדי שזה ימשיך לדחוף אותך לכיוון הנכון.

מחזיקים טישו בקרבת מקום...

משחררים מעט בכי... מנסים לשתף חברה טובה שתראה לך שיש צרות גדולות יותר בעולם... שתזכיר לך שהזיכרון הוא מהעבר ואת כבר במקום אחר, טוב יותר. ברגע זה ניתן להשתמש בטישו לניגוב הדמעות.. ניתן גם לקנח את האף במיקרים חריגים. לא נעים - לא נורא ונעים מת מזמן הוא קבור בעירק.

d a n i e l s 5

New member
אם....

זה רק בזיכרון......תיזכרי, תגידי לעצמך וואלה הייתי שם ואף אחד לא יחזיר אותי לשם ....ותצאי מהזיכרון הזה, תעברי לזכרון אחר. אם זה במעשה.....תעשי בדיוק מה שעשית אז....שהרי יצאת מזה ,זה מאחורייך. תשתמשי בזיכרון כהתרעה "לשם אני לא חוזרת" . בהצלחה לך.

למעלה