יום שישי יחי הוויקנד! היי! היי! היי! יאללה, דבר טוב שקרה היום: דבר רע שקרה היום: הידד, יום טוב.
ג גור נועם New member 20/3/09 #1 ../images/Emo193.gif יום שישי ../images/Emo193.gif יחי הוויקנד! היי! היי! היי! יאללה, דבר טוב שקרה היום : דבר רע שקרה היום : הידד, יום טוב.
../images/Emo193.gif יום שישי ../images/Emo193.gif יחי הוויקנד! היי! היי! היי! יאללה, דבר טוב שקרה היום : דבר רע שקרה היום : הידד, יום טוב.
H hadarinke New member 20/3/09 #2 יופטיהיי D: הלך לי מעולה מבחן בספרות יש לי עוגיות פיפארי משוודיה D: רבתי עם אבא על הבוקר עייפות בלתי נגמרת אמא רוצה שאני אתלה כביסה היום אצל שרוני בערב D:
יופטיהיי D: הלך לי מעולה מבחן בספרות יש לי עוגיות פיפארי משוודיה D: רבתי עם אבא על הבוקר עייפות בלתי נגמרת אמא רוצה שאני אתלה כביסה היום אצל שרוני בערב D:
ג גור נועם New member 20/3/09 #3 טוב, אני אהיה דוגמה.../images/Emo11.gif המורה לאנגלית היא הביצ' הכי גדולה עלי האדמות בערך. היא נתנה לנו לעשות חיבור! ועוד על נושא מעפן. היה בחן אבל היא נותנת לי ולעוד כמה לעשות בשבוע הבא. והשאר נשאר במערכת...
טוב, אני אהיה דוגמה.../images/Emo11.gif המורה לאנגלית היא הביצ' הכי גדולה עלי האדמות בערך. היא נתנה לנו לעשות חיבור! ועוד על נושא מעפן. היה בחן אבל היא נותנת לי ולעוד כמה לעשות בשבוע הבא. והשאר נשאר במערכת...
C Computerized Scar New member 20/3/09 #4 סופ"ש D: אין ביצפר D: עשיתי עבודה באזרחות ולקח לי איזה 3 שעותת ניצחתי את חברה שלי בטאקי קר בחוץ משעמם לי. תשעשעו אותי או משהו. עוד מעט אוכל אכלתי מגנום שוקולד אני מכורה ל"חברים" , ראיתי היום איזה 6 פרקים חפרתי.
סופ"ש D: אין ביצפר D: עשיתי עבודה באזרחות ולקח לי איזה 3 שעותת ניצחתי את חברה שלי בטאקי קר בחוץ משעמם לי. תשעשעו אותי או משהו. עוד מעט אוכל אכלתי מגנום שוקולד אני מכורה ל"חברים" , ראיתי היום איזה 6 פרקים חפרתי.