ואה ואה U-Recken - Zoodoo
מ מתושלח הזקן New member 5/6/06 #3 ../images/Emo207.gif ../images/Emo91.gif shulman- look honey its the vitties!!! פשוט יפה, אין מה להגיד..
../images/Emo207.gif ../images/Emo91.gif shulman- look honey its the vitties!!! פשוט יפה, אין מה להגיד..
מ מתושלח הזקן New member 5/6/06 #5 אחד המומלצים.... ואם כבר בהמלצות עסקינן.... הדיסק החדש של triac ממש ממש טוב.
T TRANCE ADDICT New member 5/6/06 #6 טריאק לפנים... אלבום ממש אבל ממש מוצלח..!!! טק טראנס בשילוב עם פרוג והרבה אפלוליות..קשה לעיכול...אהבתי רצח...
טריאק לפנים... אלבום ממש אבל ממש מוצלח..!!! טק טראנס בשילוב עם פרוג והרבה אפלוליות..קשה לעיכול...אהבתי רצח...
P psychopsy New member 5/6/06 #10 בנתיים עוד לא יצא לי להאזין לטריאק אבל מה שכן זה: transwave - helium [matsuri productions - 1996 לא זז לי מהווינאמפ כבר כמה זמן טוב..
בנתיים עוד לא יצא לי להאזין לטריאק אבל מה שכן זה: transwave - helium [matsuri productions - 1996 לא זז לי מהווינאמפ כבר כמה זמן טוב..
R ReiKo New member 5/6/06 #8 G.M.S - Lahit Shel a Life נשמע כמו זיוף אבל למי איכפת, זה בנשלזונה של טראק!
D DorDassa New member 5/6/06 #11 לי בא טראנס פיני עכשיו חבל שהמחשב שבק חיים Texas Faggott - We Will Not Return
P psychopsy New member 5/6/06 #12 דור אתה מוזמן לבוא אליי עם נגן mp3 של 40 גיגה ולהעתיק את כל המוסיקה שלי.... אני שונא שקורה רע לאנשים כואב לי גם !
דור אתה מוזמן לבוא אליי עם נגן mp3 של 40 גיגה ולהעתיק את כל המוסיקה שלי.... אני שונא שקורה רע לאנשים כואב לי גם !