../images/Emo192.gif

סתם רק..כי .. מזמן לא יצאתי לרקוד..ובא לי.. סתם כי..המינוס שלי קטן בקומותיים..<אך זה ענק כשהמינוס מתגמד> סתם כי לשטוף מדרגות של בניין..זה עוד הכנסה<לא רעה>.. סתם כי..התלתלים ארוכים יותר.. סתם כי... הנער התקבל לעבודה הראשונה שלו..והוא כרגע בעבודה...<בורגר ראנץ> סתם כי..יש לי עוד כמה תשלומונים לשלם.. סתם כי..הספר "הנעלמים"..כלכך ממכר בקריאה.. סתם כי.. מישהו רוצה לבוא איתי לסופר..? אז חכו עם הסופ"ש..מחר אני עובדת..<איזה בעסה לעבוד בשישי..> נ.ב עוד 4 קומות לרדת..ואני מאופסת..

"הנעלמים"...

אי אפשר להניח לו לדקה. אחריו קחי את "ההזדמנות האחרונה"...של אותו קובן... ממכר לא פחות. "אל תגלה" גם בסדר... "דיו חיוור" פחות. תהניייייייייייייי

מי הסופר העם זה מתורגם?

ואם לא..תנו תקציר..מחר אני בסיפרות בהוליבוד פלורידה...יש עוד ספרים שאתם ממליצים..חוץ מרם אורן..יותר מידי רדוד..

המלצה על ספרים..

אם את אוהבת הסיגנון של הרלן קובן - (מתח לכל אורך העלילה) אז הנה עוד המלצות: פראניוה- של גו'זף פיינדר - ספר מעולה המנכ"ל - של גו'זף פיינדר -גם ספר טוב משוואה עם נעלם אורי אדלמן- בטח הרבה קראו כי הוא כבר ישן אבל מי שלא אז מומלץ שעות מתות- אורי אדלמן הספרים של דן בראון (אם יש עוד מהסיגנון הזה אשמח לקבל גם המלצות...) וכמובן מרבי המכר (יותר בסיגנון רומן..) רחמים- טרה- ולדעתי זה מספיק בנתיים

הספר "טרה"- מדבר על התמודדות

של אישה גרושה +ילד עם הגרושים , האקס ..המאהב.. הקשיים , הלבד..ושאר ירקות.. ...ספר טוב, ממליצה הרבה יזדהו איתו..

../images/Emo192.gif

סתם כי הפאלם החליט לעשות לעצמו ריסט וכול המידע שמחבר אותי לעולם נעלם איתו. טלפונים, פגישות, תורים, סיסמאות, חובות, תזכורות, ימי הולדת. סתם כי הכול נעלם....

../images/Emo131.gif

פתחתי דלת..והוא נכנס..עם המדים של נער שליח..כזה וחייכתי.. הרי זה היה רק טיבעי שכל מדים שיתנו לו..והוא יראה בהם..חתיכי והוא עם מבטא רציני..ואני כבר עם שיחה רצינית על איך משלבים עבודה ולימודים..וכמה שעות לעבוד בשבוע.. ועד איזה שעה..<נראה לי מאוחר מידיי עש שעה כזו..> האמת.. שהוא נראה לי גאה בעצמו..בכל אופן זאת עבודה ראשונה שלו.. הוא יפיוף הבחור שלי..פשוט יפיוף להדהים כל פעם מחדש..

אופטימיות וורודה :)

הכי כייף זה ה"סתם" הקטנים האלה...כמה קטנים, כמה צרופים באושר. האופק נראה לך יותר בהיר עכשיו וכייף לשמוע על הצלחות שכאלה.

יערית

New member
סתם כי...

על עבודה שתעשי מכובדת ותורמת להקטנת המינוס,והגדלת איכות החיים עתידית.

סתם כי..

סימתי את הספר.. ולסיים ספר זה כמו לחזור למציאות..אחרי טיול ארוך בתוך עולם דמיון וחיזיון.. ולסיים ספר..זה כך..אתה קורא בשקיקה גומע מילים..רק כדי להתמלאות בסיפור ולגלות מה קרה בסוף..ואיך כל הנעלמים והעלילות מתחברות יחד ומגיעים לנקודה אחת..שנקראת הסוף..והסוף הזה תמיד משאיר אותך עם הספר פתוח ביד..לכמה רגעים טובים עד שמרשה לעצמי לסגור ספר ולהניח על חיקי.. ולהישאר עם מחשבה שזה נגמר כלכך מהר.. והסוף..זה לא כל הסיפור.. עכשיו..100 שנות בדידות..של גבריאל גרסייה.. ספרים.. לפעמים מגלה אותם מחדש..

m a y a 69

New member
סתם כי..

אני בדיוק ברמצע הנעלמים וכבר סקרנית לדעת מי הרוצח ואיפה קרלי

G a v ® i e L

New member
100 שנים של בדידות...

הספר עם הפתיחה הכי מדהימה שאי פעם קראתי...שימי לב טוב !

למעלה