ליטלושי

New member
../images/Emo192.gif

וואי שנים לא הייתי פה.. אז הנה אני חוזרת..
אה ויש לי תתפקיד הכי שווה בצה"ל..(בתור ג'ובניקית כן)

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ברוכה השבה!

באמת תהיתי לאן נעלמת.. חח :) ואם את לא זוכרת אותי אני הייתי Son Of Dork Girl ושיניתי כינוי :) ברוכה השבה

Emo Kid

New member
|אבוקדו| הוי.. רגע.. אני בעצם מכירה

אותך מפורום אחר בכלל.. חח.. לא זוכרת איזה.. אבל נעלמת לי.. חחח

חחח ת'אמת לא ממש

אני מנסה לחשוב איך לא להתגייס... אבל אם לא אמצא דרך נראלי שאקח את זה חח... כי ללהקה צבאית לא אתקבל.

kristal 19

New member
לבנות הכי קל לקבל פטור

שתי חברות שלי הוציאו פטור בלי בעיה אחת אמרה שהיא דתיה והשניה שיחקה אותה וקוקו והוציאה פטור על מצב "בריאותי" (שזה בעצם נפשי אבל בלי פרופיל 21 בתעודת פטור שלה כתוב מצב בריאותי לא נפשי)

kristal 19

New member
כשהיא הלכה לצו ראשון דבר ראשון

שהיא עשתה זה ביקשה לראות פסיכיאטר. היא אמרה לו שהיא מפחדת לעזוב את הבית, לא מסתדרת בלי אמא (כמובן שהיא לא סתם אמרה לו דברים כאלה היא עשתה משחק רציני) והכי הכי חשוב היא אמרה שהיא בחיים לא תסתדר להיות רחוקה מחבר שלה והיא חייבת להיות איתו 24 כי בלעדיו היא תתאבד....הפסיכיאטר שלח אותה הביתה אחרי איזה חודש היא קיבלה זימון לוועדה רפואית (חרטה) עלאק ועדה רפואית היא ישבה שוב באותו חדר אם אותו פסיכיאטר- הוא שאל אותה שאלה אחת: "את רוצה להתגייס לצבא?" ענתה "לא!" נתן לה לחתום ושלח אותה הביתה..

ליטלושי

New member
כע

אם היא הייתה אצל פסיכיאטר..אז 21 נפשי.. ועזבי איתך אמונה לא אמונה.. זה כיף! אנשים חדשים, חוויות, באמת לא הייתי מוותרת על זה.. וזה רק שנתיים שעובר בטילללללל

kristal 19

New member
באמת אני לא מבינה איך מישהו יכול

לוותר על חוויה כזאת... באמת האנשים החוויות וזה גם מלמד אותך המון.... אני כבר לא יכולה לחכות להתגייס כבר

kristal 19

New member
לא יודעת מתי עדיין...

אבל רוצה לעוקץ ואני לא יוותר להם

may90

New member
מה לא תתקבלי?! יא חרא

יש לך קול יפה *מקציפה מהפה*

למעלה