../images/Emo192.gif

נמנמנמנמנמ שאלון כי קצת שומם פה.. תחביבים? ספורט אהוב? חיה אהובה? ארץ אהובה? שפה אהובה? אוכל אהוב? עונה אהובה? צבע אהוב? זהוו תהנו

אני..

תחביבים? רכיבה על סוסים
ספורט אהוב? רכיבה על סוסים
חיה אהובה? סוסים
ארץ אהובה? ארה"ב והולנד
שפה אהובה? אנגלית
אוכל אהוב? ממתקים נחשב?
עונה אהובה? חורף
צבע אהוב? כחול ותכלת

E K O

New member
Mine

תחביבים? וואו, כלום, אולי הבלוג שלי נחשב.... כתיבת שירים פעם בכמה זמן.... ספורט אהוב? לשבת חיה אהובה? חתול, כנראה =] ארץ אהובה? England שפה אהובה? English אוכל אהוב? כל דבר בשרי =] אבל בשר כשר כמובן
עונה אהובה? אין העדפה, לחורף יש יותר יתרונות מבחינת איך שאני מרגיש, לקיץ יש יתרונות מבחינת מה שרואים [כשהחום עולה הבגדים יורדים
] צבע אהוב? לא נראה לי שיש לי, פעם היה בטח....

תשובות שלי

תחביבים?לעשות כושרררררררררררררררר (ריצה וכו),מחשב כתיבת בלוג ולהכיר אנשים חדשים ולצאת הביתה מהצבא בעעעעעעעע ספורט אהוב?ריצה חיה אהובה?חתול או ציפורים ארץ אהובה?לא יודע שפה אהובה?יפנית הכי מעניינת אוכל אהוב?ממתקים ,אוכל טעים חח עונה אהובה?חורף צבע אהוב?כחול

SpyKid

New member
יפנית!!! ../images/Emo45.gif

קוניצ'יבה
אגב, אם אין לך התנגדות, תוכל לשלוח לי במסרים את כתובת הבלוג שלך?

SpyKid

New member
../images/Emo204.gif

תחביבים - מדע, ספורט, קריאה, אנימה [סרטים מצויירים יפניים], לעשות דברים משוגעים, לחשוב. ספורט אהוב - אתלטיקה קלה אני מניחה.. ארץ אהובה - לא הייתי ביותר מדי ארצות אבל יש הרבה ארצות מגניבות ^^ שפה אהובה - אנגלית [מבין אלה שאני יודעת]. אוכל אהוב - פיצה. עונה אהובה - אביב. [אבל אני אוהבת את כל העונות
] צבע אהוב - כחול!!

SpyKid

New member
אה, שכחתי חיה אהובה ../images/Emo3.gif

אבל אני מניחה שכולן פחות או יותר
אם כי יש לי משום מה אהבה מיוחדת לזאבים... ^^

עונה...

תחביבים?מחשב,צילום... ספורט אהוב?אני לא עוסקת בספורט... אבל חולה על החלקה על הקרח והתעמלות אמנותית חיה אהובה?כלבים,דולפינים וסוסים ארץ אהובה?רוסיה
שפה אהובה?ספרדית
אוכל אהוב? עדיךף תשאלו מה אני לא אוהבת...:) עונה אהובה? אביב צבע אהוב?תכלת וסגול :)

Janem

New member
|:

נמנמנמנמנמ שאלון כי קצת שומם פה.. תשובות נכון לעכשיו... תחביבים? לישון :) כי ככה אני מעביר את שעות הפנאי בזמן האחרון. ספורט אהוב? כדורגל. עוד מעט מונדיאל. חיה אהובה? נמר. למרות שזה חתול נבזי... ארץ אהובה? ישראל. שפה אהובה? איטלקית. אוכל אהוב? על האש. עונה אהובה? קיץ. צבע אהוב? כחול-תכלת.

goblinit12

New member
מזמן לא הייתי פה... אז תשובות!=)

נמנמנמנמנמ שאלון כי קצת שומם פה.. תחביבים? לצלם, פוטושופ, לצייר, טלויזיה, חברים... ספורט אהוב? כדורעף! חיה אהובה? חתולים. ארץ אהובה? אוסטרליה שפה אהובה? רוסית=) אוכל אהוב? סיני. עונה אהובה? אביב. צבע אהוב? סגול. זהוו תהנו

למעלה