"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo192.gif "Songs In Time"

והפעם... Jaded פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר ומרטי פרדריקסן.
שוחרר לראשונה באלבום הסטודיו Just Push Play ב-2001. שאלות: |תן|מה דעתכם על השיר כיום?
האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה?
מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים?
איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה?
Songs In Time - Jaded

AeroSlash

New member
אנוכי

מה דעתכם על השיר כיום? יש לו פינה קטנה וחמה בלב.
האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? אהבתי אותו מאוד מאוד. ואז לא שפחתה האהבה שלי אליו, אבל כיוון ש-JPP היה אחד האלבומים הראשונים שגיליתי, המשכתי לגלות עוד ועוד ואיכשהו תשומת הלב התמקדה בדברים אחרים. אבל אני לא חושבת שדעתי השתנתה, אני אוהבת אותו גם היום.
מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? אני חושבת שיש שירים אחרים ש-JPP שיכולים להוות אחלה חלופה ל-Jaded בהופעות.
איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? 6-7

AeroFan

New member
אני

מה דעתכם על השיר כיום? שיר טוב מאוד דווקא, אוהב אותו האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? תמיד אהבתי אותו, מדי פעם הייתי מחובר אליו פחות לפעמים יותר... אבל כיום אני מאוד אוהב אותו. מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? Jaded נשמע בערך אותו דבר גם בהופעות, אין הרבה הבדל בין גרסת הסטודיו ללייב, ב-JPP יש עוד שירים שנשמעים הרבה יותר טוב מהסטודיו... (Light Inside אמממ...) איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? 8

Aeroguy

New member
עצמי

מה דעתכם על השיר כיום? לא מהחביבים עליי... האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? בהתחלה הוא נשמע כשיר נחמד, וזה היה אחרי צמא גדול לאירוסמית' חדש - 4 שנים אחרי 9L. את הריף אהבתי, וגם את התיפוף. אך עם זאת, שאר השיר פשוט לא ממריא. הוא בוחר לנסות ולהיות פופ מתקתק, ואני ממש לא אוהב את זה. בשיר איטי, ארוך וכבד יותר, הריף הזה והתיפוף של ג'ואי היו יכולים להשתלב הרבה יותר טוב מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? אני לא חסיד גדול של הביצוע לייב שלו. אני חושב שהוא נשמע בלייב בדיוק כמו באלבום, ואני לא אוהב שירים שכאלה. הייתי מאוד מעדיף שיר אחר על חשבונו. איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? 3... יש פוטנציאל קצת לנגינה, אך סטיבן פשוט לקח אותו לכיווני פופ סתמיים וחבל שכך.

AeroTom

New member
אני עונה

מה דעתכם על השיר כיום? מהפחות אהובים עלי של הלהקה. לא נהנה ממנו כמו פעם והוא מאוד בינוני-קליל כזה בשבילי היום.
האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? בשמיעות ראשונות אהבתי, מה גם שזה היה האלבום הראשון של אירוסמית' שכבר ממש אהבתי אותם וציפיתי לו כשהוא יצא. אז היה לזה חלק גדול בעניין. עם הזמן היה יותר מובן שהוא לא ממש שיר שישרוד אצלי את מבחן הזמן, כי הוא פשוט גם נוטה קצת לכיוון הפופי הזה, הוא גם בינוני ואין בו ממש משהו מיוחד. אז דעתי עליו השתנתה ממש הרבה מאז עד היום.
מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? כמו שציינו, הוא נשמע אותו דבר בלייב כמו בסטודיו. אין בו משהו מיוחג או תוספת בלייב. לכן הייתי שמח מאוד לראות שירים אחרים תופסים את מקומו בהופעות, שירים יותר ראויים לכך.
איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? אני מביא לו 5. שיר קליל-רגיל-נחמד. אבל הוא לא אירוסמית' האמיתית בשבילי ולא נשמע ככה, שזה משהו שאני לא ממש אוהב.

Aerosmith2006

New member
המ...

מה דעתכם על השיר כיום? הוא נחמד ביותר.... האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? בהתחלה הוא ממש עצבן אותי. לא רק שהוא היה מהפחות אהובים, זה כמעט היה מוגדר אצלי כשיר הכי פחות טוב שלהם- זה השתנה אחריי שקניתי את Just Push Play ובגלל הרצף הצלחתי קצת להתחבר ולשמוע אותו עד הסוף. מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? לא לא שווה על חשבון אחרים - Beyond Beautiful מהאלבום הזה גם מבוצע למשל הרבה יותר יפה בלייב ודווקא אותו הייתי מעדיפה לראות שורד. איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה 6.5. כי הוא לא גרוע כמו שראיתי בהתחלה - אבל הוא לא ממש טוב- מה שמעלה אותו מעל 5 בנקודה וחצי זה העובדה שיש לו קצב נחמד ושהמסר הכללי של השיר מצא חן בעיניי.

SaintJohn

New member
../images/Emo78.gif

מה דעתכם על השיר כיום? לא מהאהובים עליי, אבל תמיד כיף לשמוע. היו פעמים שניסיתי להצביע על דברים ספציפיים בשיר שאני אוהב ולא הצלחתי, אני פשוט נהנה להקשיב לו באופן כללי. חבל לי שהוא מהווה את רוב הייצוג של JPP. אמנם הייצוג שלו קטן כשהג'וינט יצא וזה טוב, אבל עדיין, חבל שכמעט כל האלבום לא מוכר לציבור.
האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? אם חשבתי עליו אחרת בעבר אז זה לא היה באופן שונה קריטית מאיך שאני חושב עליו עכשיו.
מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? ברור שלא. אני לא חושב שאף שיר צריך לשרוד בהופעות על חשבון אחרים. זה טוב שמבצעים אותו, אבל אין שום סיבה לדעתי ששירים אחרים באלבום יידחקו הצידה בגללו. אני מסכים עם האמירות לגבי חוסר הייחוד שלו בלייב לעומת גרסת הסטודיו.
איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? אני הולך על 5.5. אני נותן את הציון הזה בעיקר יחסית לשירים אחרים שקיבלו כולם (או ברובם) ציון גבוה יותר, כי אני חושב שאת רוב השירים של אירו אני אוהב יותר מאשר את השיר הזה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ErezLahat7

New member
הייתי נדיב מידי עם הציון שלי ../images/Emo2.gif

אם אתם נותנים לו 5, אז אני נותן לו 4

ErezLahat7

New member
ידוע..

אני לא עד כדי כך אכזרי
איזשהו צד בי קצת ריחם עליו- ,ראבק, זה עדיין שיר של אירוסמית'

ErezLahat7

New member
תשובה

מה דעתכם על השיר כיום? שיר פשוט , 'להיטי' מיינסטרימי וכבר קלאסי של הלהקה
האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? היו לי המון ציפיות לאלבום חדש שיצליח יותר מ- Nine Lives ו- GAG. די התאכזבתי שהם התחילו עם משהו חביב ובינוני שכזה
מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? הלייב שלו נשמע לי זהה לסטודיו ללא הבדל גדול. די חבל באופן כללי שאין גיוון בהופעות. לא הייתי מתנגד לשמוע ביצוע רוקיסטי (ופחות פופ) וחי יותר של איזשהו שיר ב-JPP .
איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? אני נותן לו 6. פשוט חוץ משיר חביב ופשוט - הוא לא ' I I I' (אי אי אי)

בָלבָל

New member
טוב אני מנסה...

אבל השאלות פתוחות מידיי בשבילי
מה דעתכם על השיר כיום? ממ.. שיר בסדר. לא משו משו אבל גם לא נורא ממש.. האם בעבר ובשמיעה ראשונה חשבתם עליו אחרת והאם זה השתנה? מממ אהבתי אותו כשיצא.. אבל כמו כל להיט חרוש זה טיפה ממאיס... אבל האמת שבשלב מסויים לפני שנה נגיד חזרתי לחבב אותו קצת יותר. מה דעתכם על זה שזה השיר היחיד מ-JPP ששרד בביצועי לייב, והאם אתם חושבים שבכלל ביצוע הלייב שלו שווה לשרוד בהופעות הלהקה על חשבון שירים אחרים? לא זוכרת ביצוע לייב שלו.. באופן כללי קשה לי לזכור ביצועי לייב... איזה ציון מ-1 ל-10 אתם מביאים לו ולמה? נגיד 5. כי הוא כזה בינוני.. אבל לא רע. חח זהו זה מה שהצלחתי להוציא מעצמי :)

AeroTom

New member
אני גאה בך מאוד! המשיכי כך ../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

זה הכנה לשאלות שישאלו אותך אחרי גרמניה "איך היה השיר והזה בלייב?"

בָלבָל

New member
ישש כיף חיזוקים חיוביים ../images/Emo3.gif

וברור שאתם תכתבו יותר ממני על ההופעות
יווווווווווווווווו איזה כיף עוד 82 ימים!! זה כמעט כלום!

AeroTom

New member
אני לא אכתוב על ההופעות, אני אהיה

עסוק בלשמוע את Nine Lives על תקליט
ונוכל לשחק ראנדום בגרמניה

למעלה