../images/Emo192.gif../images/Emo94.gif

שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? למה? אתה טיפוס חברותי? איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? אתה טיפוס של נוסטלגיה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם שמושפע בקלות? מי הבן אדם אחרון שראית: מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: והתכונה שאתה הכי שונא: מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום? אוהב לישון? מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? מה יחסך לצה"ל? מה יחסך ללימודים? לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע? לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע? ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? מתי היום הולדת הקרוב שלך? אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? מה השם האהוב עלייך לבנים? שמות: ולבנות? איך היית רוצה שיקראו לך? איך תקרא לילדים שלך? שם נדוש? שם שנוא? גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות? עד איזה גיל אתה חושב שתחיה? עד איזה גיל אתה רוצה לחיות? לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור? באיזה גיל תרצה להתחתן? מין: פעם רצית להיות המין השני? מה עדיף, בנים או בנות? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות? ומה עדיף - יותר בנים או בנות? כמה ילדים בנים תרצה? וכמה בנות? מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה? מאמין במזלות ? אופי וכו'? אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר? ועם איזה לא? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים של ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות? חושב שאתה גבוה/נמוך? מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים? ומצד האבא? צבע עיניים: אוהב אותו? איזה היית מעדיף? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך? איזה צבע הכי יפה? שיער: מה צבע השיער שלך? אוהב אותו? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך? מה אורך השיער שלך? איזה אורך היית רוצה? לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך?

little WhiSper

New member
../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif

סעמקקק עכשיו שעה מיליתי תשובות ופתאום זה נעלם לי!! שם:
אדווה גיל:
17 מיקום:
כרגע ת"א כיתה:
יא מין:
נקבה איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?
אני אצטרך להשלים בגרויות קודם אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?
כן אבל לא רואים למה?
אני אוהבת להכיר אנשים חדשים אבל מה זה ביישנית בהתחלה.. אתה טיפוס חברותי?
כן, ע"ע שאלה קודמת איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?
הייתה בסדר... אתה טיפוס של נוסטלגיה?
קצת מה היית רוצה להיות בצבא?
לא רוצה להיות בצבא מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?
גבוהה! אתה בן אדם שמושפע בקלות?
לאא מי הבן אדם אחרון שראית:
טמר ואחשלי מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים:
אחשלי ובטלפון/פלאפון:
אמא דבר שהיית רוצה לשנות בך?
הכל התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:
כלום והתכונה שאתה הכי שונא:
הכל מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?
מקודם.. ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם):
מממ היהודים בית הבובות שייגעצ אוונסנס לינקין פארק כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?
כמה שיוצא.. כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום?
תלוי איפה אני.. אוהב לישון?
בטח בטח! מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה?
לוזכרת מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?
לוזכרת מה יחסך לצה"ל?
תלוי מאיזה בחינה.. מה יחסך ללימודים?
לא משו לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע?
הא? לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע?
אה? ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)?
מהרבה... מעצמי. מתי היום הולדת הקרוב שלך?
עוד 297 ימים! אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?
לצערי צריך יותר מאחד. האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת?
להפחית הרבה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:
לאדעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?
לוזכרת.. שמות: מה השם האהוב עלייך לבנים?
דניאל ולבנות?
גם. איך היית רוצה שיקראו לך?
דניאל.. איך תקרא לילדים שלך?
דניאל! שם נדוש?
אור שם שנוא?
חיים גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות?
16-17 זה טוב עד איזה גיל אתה חושב שתחיה?
עדמתי שאשרוד עד איזה גיל אתה רוצה לחיות?
30 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?
16 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור?
10-14 באיזה גיל תרצה להתחתן?
25 מין: פעם רצית להיות המין השני?
רק כשאני במחזור מה עדיף, בנים או בנות?
תלוי לאיזה מטרה יש לך במשפחה יותר בנים או בנות?
בקרובה? בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות?
שווה בשווה כמה ילדים בנים תרצה?
כמה שיצא..1-2 וכמה בנות?
כנ"ל מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה?
נכס מאמין במזלות ? אופי וכו'?
לא נראה לי אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג?
אני לא אם איזה מזל אתה הכי מסתדר?
לא ממש בדקתי ועם איזה לא?
לא ממש בדקתי איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך?
ובן הזוג ?
איזה מזלות המשפחה שלך?
גובה: איזה גובה היית רוצה להיות?
יותר ממה שעכשיו זה בטוח חושב שאתה גבוה/נמוך?
נמוכה.. :( מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד?
לא זה ולא זה האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים?
לא גבוהים במיוחד ומצד האבא?
גם צבע עיניים: אוהב אותו?
לא ממש.. איזה היית מעדיף?
כחול או ירוק.. איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך?
כחול או ירוק איזה צבע הכי יפה?
לעיניים? כחול שיער: מה צבע השיער שלך?
מקורי-חום כהה.. אוהב אותו?
לא צבעת פעם את השיער?
כן לאיזה צבע?
חום בהיר איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך?
לוידעת מה אורך השיער שלך?
קצר [עד הכתפיים בערך] איזה אורך היית רוצה?
לוידעת.. לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך?
תלוי למי. אני אוהבת שיער ארוך לבנים..
סופסוף סיימתי. יופי עכשיו שוב משעמם לי.

להלהלה

שם: הילה גיל: 17 מיקום: טבריה כיתה: י"א מין: נקבה, מסתבר איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? עיצוב פנים. אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? אם הם נחמדים אז למהלא למה? כי אם הם נחמדים אז למהלא אתה טיפוס חברותי? בדרך כלל כן. איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? היא הייתה בסדר. נדמה לי. אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? הדבר היחיד שאני רוצה מהצבא זה פטור. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? מעצבת פנים :] אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מי הבן אדם אחרון שראית: דור מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: דור ובטלפון/פלאפון: מאיר דבר שהיית רוצה לשנות בך? כל מיני. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: כנות והתכונה שאתה הכי שונא: לא יודעת מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? אתמול אולי ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): כל מיני, מהקרה כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום? 6-7? לא יודעת אוהב לישון? כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא זוכרת חלומות מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? ^ מה יחסך לצה"ל? לא,תודה מה יחסך ללימודים? בסדר לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע? הממ. עישון, סמים, אנורקסיה, פגיעה עצמית בשביל צומי[?] D: לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע? אנורקסיה? ס0 ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא יודעת מתי היום הולדת הקרוב שלך? אין אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? טמטום האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? צריך להפחית הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: אנאערף הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא זוכרת. מה השם האהוב עלייך לבנים? מתן, דניאל, דור ולבנות? לין, לירי, לירון איך היית רוצה שיקראו לך? לין איך תקרא לילדים שלך? לין? P: שם נדוש? דנה שם שנוא? לא יודעת גיל: 17 באיזה גיל היית רוצה להיות? 15 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה? אנאערף עד איזה גיל אתה רוצה לחיות? כנ"ל לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 15 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור? אנאערף באיזה גיל תרצה להתחתן? כנ"ל מין: נקבה פעם רצית להיות המין השני? לא מה עדיף, בנים או בנות? בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות? בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות? בנות כמה ילדים בנים תרצה? 0 וכמה בנות? 1 מזל: שור ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה? הם לא מאמין במזלות ? אופי וכו'? לא יותר מידי אבל חלק מהדברים שאומרים בהחלט נכונים [והחלק השני לגמרי לא נכון] אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? לא קראתי על המזלות האחרים אף פעם אז לא יודעת. אם איזה מזל אתה הכי מסתדר? אנאערף ועם איזה לא? להלה איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים של? WTF ובן הזוג? טהטה איזה מזלות המשפחה שלך? סרטן, גדי, שור, תאומים גובה: 160 איזה גובה היית רוצה להיות? 155 :< חושב שאתה גבוה/נמוך? נמוכה [160, מהקרה] מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? עדיף נמוך :[ האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים? נמוכים, נדמה לי ומצד האבא? אנאערף צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? בטח איזה היית מעדיף? כחול איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך? למיאכפת להלהלה איזה צבע הכי יפה? כחול שיער: מה איתו מה צבע השיער שלך? חום אוהב אותו? בסדר צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? פעם חצי ממנו לשחור ואז כולו לחום איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך? לאיודעת, יש המון מה אורך השיער שלך? עד אמצע הגב בערך איזה אורך היית רוצה? ארוך לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך? תלוי למי

ל א ק י

New member
נתי רולז

שם: גיל: 16 וחצי מיקום: מגדל העמק כיתה: יב' מין: נקבה איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? מדעי המחשב אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כשכולם לא מכירים את כולם, כן למה? כי זה כיף אתה טיפוס חברותי? לפעמים [לרב לא] איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? הייתה פסדר אתה טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים מה היית רוצה להיות בצבא? משו שקשור בריגול בעקרון, אבל אמ לא נראה לי אז משו שקשור למדעי המחשב? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? ז"ל אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מי הבן אדם אחרון שראית: נתנאל [או אמא?] מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: נתנאל ובטלפון/פלאפון: אין כח לבדוק דבר שהיית רוצה לשנות בך? הכל התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: ישירות? והתכונה שאתה הכי שונא: טמטום? מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): Sum 41, Blink 182, Artic Monkeys, The Offspring, Simple Plan כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום? 5-8 אוהב לישון? כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא יודעת מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? לאיודעת מה יחסך לצה"ל? עוד לא התחיל היחס מה יחסך ללימודים? גרוע לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע? לא יודעת נגמר לי הכח אמשיך אח"כ
לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע? ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? מתי היום הולדת הקרוב שלך? אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? מה השם האהוב עלייך לבנים? שמות: ולבנות? איך היית רוצה שיקראו לך? איך תקרא לילדים שלך? שם נדוש? שם שנוא? גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות? עד איזה גיל אתה חושב שתחיה? עד איזה גיל אתה רוצה לחיות? לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור? באיזה גיל תרצה להתחתן? מין: פעם רצית להיות המין השני? מה עדיף, בנים או בנות? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות? ומה עדיף - יותר בנים או בנות? כמה ילדים בנים תרצה? וכמה בנות? מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה? מאמין במזלות ? אופי וכו'? אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר? ועם איזה לא? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים של ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות? חושב שאתה גבוה/נמוך? מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים? ומצד האבא? צבע עיניים: אוהב אותו? איזה היית מעדיף? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך? איזה צבע הכי יפה? שיער: מה צבע השיער שלך? אוהב אותו? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך? מה אורך השיער שלך? איזה אורך היית רוצה? לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך?

שמעתם על שפעת ה../images/Emo32.gifות? ../images/Emo118.gif

שם: שאיה גיל: 15 מיקום: כיסא כיתה: י' מין: נקבה איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? תקשורת אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא למה? אני מרגישה כל כך לא שייכת אתה טיפוס חברותי? לא, אני אנטיפטית חסרת חברים. איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? היא הייתה מעולה, אני עדיין מתנהגת ככה ;[ אתה טיפוס של נוסטלגיה? אהא מה היית רוצה להיות בצבא? גלי צהל מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? פירסומאית או משהו שקשור לתקשורת אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מי הבן אדם אחרון שראית: אבא מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אבא ובטלפון/פלאפון: מיטל דבר שהיית רוצה לשנות בך? ציצים ;[ התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אני מאוד עליזה ולא במובן הלסבי של המילה והתכונה שאתה הכי שונא: המ.. ביטחון עצמי ירוד ושנאה עצמית נחשבת? מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?לפני כמה שעות ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): היהודים מוניקה סקס ביטלס פרנז פרדיננד וכוורת כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? שעתיים אפילו פחות כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום? 7 אוהב לישון? מאוד מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? אין לי חלומות מפחידים, רק מוזרים ממש ואת רובם אני לא זוכרת מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? ._. מה יחסך לצה"ל? כל הכבוד. עכשיו איפה הצ'יפס שלי? מה יחסך ללימודים? זה.. המ.. חשוב? לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע?never say never לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע? ._. ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? מההורים שלי D: סביר להניח מתי היום הולדת הקרוב שלך? 28.10 אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? אין יותר ערסים ויש שלום עולמי |דוגמנית| האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? להפחית ._. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: המ. אני לא זוכרת ^^; הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? שיחות עם דני ולקרוא את הפוסטים של ליאור זה מצחיק מה השם האהוב עלייך לבנים? תום שמות: ולבנות? שאיה P: והילה
ודניאל
איך היית רוצה שיקראו לך? שאיה ;[ איך תקרא לילדים שלך? המ. אני לא יודעת ;[ שם נדוש? מור שם שנוא? רבקה גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות? 16 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה? עד האינסוף ומעבר לו ;[ עד איזה גיל אתה רוצה לחיות? ._. די נו לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 4 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור? 13 ._. באיזה גיל תרצה להתחתן? 20+ מין: פעם רצית להיות המין השני? כן כן כן מה עדיף, בנים או בנות? בנים יש לך במשפחה יותר בנים או בנות? בנות ומה עדיף - יותר בנים או בנות? בנות. הן יותר מאורגנות וזה כמה ילדים בנים תרצה? אנלא יודעת ;[ וכמה בנות? די נו מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה? הם לא חושבים שאני שום מזל ._. מאמין במזלות ? אופי וכו'? לא בעצם.. בגלגל המזלות הסיני אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? >>; אם איזה מזל אתה הכי מסתדר? עקרבים וקשתים ועם איזה לא? המ.. אנלא יודעת באמאשלכם איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים של ? עקרב שולט וגם דלי ובן הזוג ? :X גובה: איזה גובה היית רוצה להיות? 1.67 חושב שאתה גבוה/נמוך? נמוכה מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד? גבוה נראה לי האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים? גבוהים D: היא רומניה ומצד האבא? נמוכים צבע עיניים: אוהב אותו? הוא בסדר איזה היית מעדיף? אפור איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך? אפור? P: איזה צבע הכי יפה? נחשו שיער: מה צבע השיער שלך? חום אוהב אותו? הוא בסדר צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? >>; איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך? ג'ינג'י טבעי מה אורך השיער שלך? עד הבטן איזה אורך היית רוצה? קצר |מאוב| לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך? קצר

heaven is here

New member
או

שם: שירה גיל: 19 מיקום: בית כיתה: מין: איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?פסיכו אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?לא למה?תנחשו אתה טיפוס חברותי?יאפ איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? כיפית
אתה טיפוס של נוסטלגיה? לגמרי מה היית רוצה להיות בצבא? גלי צה"ל מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לא יודעת אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מי הבן אדם אחרון שראית: שירן מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: שירן ובטלפון/פלאפון: מאיר דבר שהיית רוצה לשנות בך? הכל התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: והתכונה שאתה הכי שונא: מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): פ"פ, R.E.M, רד הוט , אינפקציה, מטרופולין כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? שעתיים שלוש כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום? 8-9 אוהב לישון? כן מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? הזוי יותר. מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?ציון במבחן מה יחסך לצה"ל?גרוע מה יחסך ללימודים? אהבה לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע? אה.? לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע? ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? מתי היום הולדת הקרוב שלך?נובמבר אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? שחיתות האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? הפחתתי כבר הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: :| הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? תמונה הזויה שראיתי מה השם האהוב עלייך לבנים? רון שמות: ולבנות? רונית איך היית רוצה שיקראו לך? שירה איך תקרא לילדים שלך? לא יודעת שם נדוש?עדי שם שנוא? אלחמה גיל:9 באיזה גיל היית רוצה להיות? 14 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה?60 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות?60 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?6 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור?16 באיזה גיל תרצה להתחתן?27 מין: פעם רצית להיות המין השני?לא מה עדיף, בנים או בנות? בנות יש לך במשפחה יותר בנים או בנות?מה ומה עדיף - יותר בנים או בנות?מה כמה ילדים בנים תרצה?:X וכמה בנות?:X מזל: ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה? מאמין במזלות ? אופי וכו'? אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר? ועם איזה לא? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים של ? ובן הזוג ? איזה מזלות המשפחה שלך? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות?פחות חושב שאתה גבוה/נמוך?אני גבוהה כן מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד?:X האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים? ומצד האבא? צבע עיניים:ירוק חום אוהב אותו?יאפ איזה היית מעדיף? איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך? כחול איזה צבע הכי יפה? שיער: מה צבע השיער שלך? חום אוהב אותו?הוא בסדר צבעת פעם את השיער? קצת לאיזה צבע?אדום איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך? ורוד לוהט מה אורך השיער שלך? קצר איזה אורך היית רוצה? לא יודעת לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך? תלוי

s h e e p i t

New member
גלי צהל ../images/Emo3.gif

סיננו אותי כבר בשלב הראשון אין מצב להגיע לשם בלי פרוטקציות =\

סתם בא לי../images/Emo13.gif

שם:שחר גיל:18 מיקום:מיצר/זכרון כיתה:מכינה מין:ז איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?מדעי החברה וכלכלה אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?כן למה?כדי להכיר אותם אתה טיפוס חברותי?יאפ איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?עשוקה
אתה טיפוס של נוסטלגיה?יאפ מה היית רוצה להיות בצבא?צנף/גולני מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?שר אוצר
אתה בן אדם שמושפע בקלות?
מי הבן אדם אחרון שראית:אמא מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים:כנ"ל ובטלפון/פלאפון:ידידה דבר שהיית רוצה לשנות בך?הממ התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:הכל והתכונה שאתה הכי שונא:ביישן מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?הערב ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם):פינק פלויד, ג'נסיס, ג'טרו טול, קאמל, יס כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?5-6 שעות כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום?4-6 אוהב לישון?יאפ מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה?לא זוכר מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?כנל מה יחסך לצה"ל?גיוס כלל אזרחי וכמה שיותר קרבי אפילו לבנות מה יחסך ללימודים?חשוב ביותר! לאיזה מצבים/הרגלים/מעשים אתה חושב שבחיים לא תגיע?
לאיזה מאותם דברים יהיה לך קל יותר להגיע?
ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)?כלום מתי היום הולדת הקרוב שלך?5.10 אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? את הבורות האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת?סביר הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:
המון הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?בחמישי במליאה מה השם האהוב עלייך לבנים?גולן שמות: גולן ומשהו עם נגב ולבנות?לא יודע איך היית רוצה שיקראו לך?:X איך תקרא לילדים שלך?לבן גולן ולבת משהו עם נגב שם נדוש?יש המון
שם שנוא?אין כל כך גיל:18 באיזה גיל היית רוצה להיות?18 עד איזה גיל אתה חושב שתחיה?999 עד איזה גיל אתה רוצה לחיות?90 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?3 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור?15 באיזה גיל תרצה להתחתן?30 מין:ז פעם רצית להיות המין השני?יאפ מה עדיף, בנים או בנות?בנים! יש לך במשפחה יותר בנים או בנות?בנים ומה עדיף - יותר בנים או בנות?בנים כמה ילדים בנים תרצה?1 וכמה בנות?1 מזל:מאזניים ואיזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה?לא יודע:X מאמין במזלות ? אופי וכו'?
אם כן, אז כמו איזה מזל אתה מתנהג?לא יודע אם איזה מזל אתה הכי מסתדר?מה? ועם איזה לא??? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים של ? הממ ובן הזוג ?הממ איזה מזלות המשפחה שלך?טלה, שור, ולא זוכר שניים
גובה:179 איזה גובה היית רוצה להיות?185 חושב שאתה גבוה/נמוך?בינוני מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד?גבוה האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים?תלוי באדם ומצד האבא?בינוני צבע עיניים:כחול כהה אוהב אותו?יאפ איזה היית מעדיף?יותר בהיר איזה צבע עיניים תרצה שיהיה לילדים שלך?כנל איזה צבע הכי יפה?כנל שיער:בלונד מה צבע השיער שלך?כנל אוהב אותו?יאפ צבעת פעם את השיער?יאפ לאיזה צבע?אדום, אפרוח וירוק איזה צבע שיער הוא הכי יפה לדעתך?בלונד מה אורך השיער שלך?קצוץ איזה אורך היית רוצה?עד הכתפיים לדעתך, יותר יפה שיער קצר/ארוך?ארוך

למעלה