../images/Emo192.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo192.gif

חברה למומו יש יומולדת היום :)
18!
מזל טוב! אני אגרום לה להיכנס ולראות...

idanri

New member
מזל טוב סטסיה../images/Emo13.gif

וואי מליון שנה היא לא הייתה פה.......

Funky Giraffe

New member
מה להכנס? חזר הנט?

שיהיה מזל טוב, תמסרי ד"ש חם... רציתי לפתוח שרשור מזל טוב אבל תארתי לעצמי שאין עם מי לדבר כי שמתי לב שגם את נעלמת... אבל אם היא תראה את זה - המון המון מזל טובים יא ג'ינג'ית, עד 240...

Funky Giraffe

New member
בי"ב מוציאים אותכם לפולין? פיי

יש לי ידידה שהוציאו אותה לפני שבועיים והיא בי"א כרגע

כן כל ביה"ס זה שונה

אנחנו יצאנו עם שתי משלחות אחרות שאחת מהן היתה י"א... החליטו שבי"א התלמידים עדיין לא מוכנים נפשית ומבחינת הידע בגלל שאת הבגרות השניה עושים רק בי"א ושם לומדים על השואה...

idanri

New member
זה גם מה שאמרו אצלנו

אבל לדעתי עדיף להוציא את התלמידים בכיתה י"א ורק בגלל הסיבה שיש את הבגרות בי"א על מלחה"ע ה-2. וזה שאומרים שבי"א לא מוכנים נפשית זה באמת שטויות.....

Funky Giraffe

New member
מצד אחד לדעתי אין אף פעם גיל שבן

אנוש יוכל להיות מוכן נפשית לזוועות האלו, מצד שני - אם לא עכשיו אז מתי? כתה י'א לדעתי זה מוכנות נפשית גבוהה מספיק לזוועות

זה ממש לא מה שאנשים חושבים.

אולי בגלל כל ההכנה והסיפורים ששומעים עוד בלימוד לבגרות, אתה לא נחשף שם לזוועות. לא לפחות בפיזי... אלא בסיפורים שאתה שומע שאתה נמצא במקומות.. אני לא אהרוס למי שעומד לנסוע אבל בקיצר זה לא מה שחושבים, לפחות לא מבחנתי

chen2408

New member
אני יצאתי לפולין ביא'

דווקא עשה את הבגרות לקלה יותר ופולין זאת חוויה שלא משנה באיזה גיל או שלב תעבור אותך היא תיגע בך בצורה משמעותית. אז מה זה כבר משנה יא' או יב'...?

אני אוהבת אותה../images/Emo194.gif

סטססססססס אם את רואה את זה אני רוצה להגיד לך יום הולדת שמח! שתיהיה מאושר ואני מתהע לייך ומתגעגעת! ;[

chen2408

New member
מזל טוב!

המון אושר ועושר וכל השטויות:)) עכשיו שאת חוקית את יכולה לצאת ולשתות עד 2 בלילה! וויפי!

Skicker

New member
מזל טוב!!

עד הרבה זמן באמת המון זמן היא לא היתה פה

טיפקסית

New member
מזל טוב ג'ינג'ית

עוד הרבה שנות פרה נוספות. הרבה אושר,עושר,יושר,כושר וכל דבר שצריך בחיים

למעלה