היי בנות ,!!

BaaaaaRi

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif היי בנות ,!!

מה קורה?!:] אזמה איך היה היום לחזור לשיגרה ספרו חוויות :))).... ומה ניסגר איפה אתן!??!?! הפורום נתקע או מהה...אותם הודועות כבר 40 שנה... תתחילו לתקתק אווווווווהבתתת 3> סופ"ש מצווין שיהיה לכן...

לחזור לשגרה? איזו שגרה?

השגרה שלי זה לישון עד מאוחר, לשבת כמה שעות במחשב, לעבוד מ 4 עד 8, ואז לחזור הביתה ולשבת עוד כמה שעות במחשב. החיים קשים...
השביתה באוניברסיטאות עוד ממשיכה ולא נראה כאילו היא עומדת להגמר בקרוב. היו יומיים שלמדתי, אבל עכשיו הסטודנטים בחיפה הצטרפו לשביתה ונעלו את האוניברסיטה. תנו לי לסיים את התואר בשקט !!!!!!!!!

היה נחמד.

די מוזר=\ כל הבוקר לא הייתי בטוחה בכלל רק ב20 ל8 ככה יצאה הודעה סופית שיש לימודים (כי הבית ספר שלנו הודיע שאם אין הסכמה לא מלמדים, כאילו הם לא היו באים בגלל הצווים). וכבר יצאתי להסעה (אחריי מלא התלבטויות) והיא עברה לי מול הפנים, אבל אחריי כמה דקות הגיעה עוד אחת. ובבית ספר היה מוזר לראותאת כולם אבל התרגלתי מהר חח:) ולך?

BaaaaaRi

New member
:))

אני כבר ידעתי שיהיה בית ספר....לא יודעת תחושת בטן... היה נחמד בבוקר עשינו ארוחת בוקר... עם כל הכיתה - מורה קופה יש לנו... ואחר כך למדנו כרגיל וכן גם היה נחמד לראות את כולםםםם... :]

למעלה