פורקת......

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo103.gifפורקת......

היום אנחנו שנה ביחד .... בתיכנון שהיה עשיתי לו הפתעה... הזמנתי לנו חדר במלון , מיני סויטה כזאת .. חבר שלו מתגייס עוד כמה ימים אז אנחנו הבנות , החלטנו לעשות לבנים הפתעה ולקחת אותם ליוף כיף כזה.. מסאג' פינוק בערב לסינמה סיטה , ובלילה מיני סויטה במלון .. כל השבוע שיגעתי אותו שישאל את המפקדים אם הם יוצאים ביום חמישיי .. כאילו היום .. עד היום בבוקר הוא אפילו לא ידע עם כן או לא ... בסוף לא , "חגגתי" את השנה שלנו ביחד -לבד .... בנוסף לזה הוא התקשר בצהריים , והודיע לי שהציבו אותו בעובדה , ליד אילת ... מה יכול להיות גרוע יותר ביום הזה.. אז זה ממשיך... היה לי מיונים לקדצ אלקטרוניקה , בסופו של דבר עשיתי כל דבר אפשרי - רק לא להכנס לשם ... היום הזה היה מגעיל ביותר , אני מפחדת שבסופש"ים שלו הוא והחברים שלו פשוט יחליטו להשאר באילת , יכירו בנות , יעשו שטויות ... והוא ישכח אותי... אני יודעת שאני מכניסה לעצמי סרטים לראש .. הוא כועס שאני עושה את זה... אבל זה דבר שאני לא יכולה להתחמק ממנו .. יש איתו בנות.. לטעמי יש שם בנות מהממות .. אבל הוא אומר שלא .. אני לא כועסת עליו כי זה לא בשליטתו השיבוץ בבסיסים , אבל דווקא ביום הזה שלנו , אנחנו לא ביחד , כל התיכנון שלי הלך לעזאזל ואין לי תוכנית ב' \: וגם ויתרתי על תפקיד בצבא.. בתקווה להמשך טוב יותר.......

../images/Emo201.gifיהיה בסדר מתוקה../images/Emo70.gif

הוא יצא בשישי או לא יצא בסוף? אתם עדיין יכולים לחגוג, גם אם זה לא ביום הספציפי הזה. אני למדתי שלתכנן עם חבר בקרבי זה קצת בלתי אפשרי
, אז את יכולה לחשוב על תוכניות שלא תלויות בהזמנה מראש, למשל סתם לצאת לטייל ולעשות פיקניק ביחד.. ולמה שבסופ"שים הוא יעדיף להיות באילת במקום להיות איתך? את לא סומכת עליו? אל תכניסי את עצמך לסרטים, רק כדי להכין את עצמך לאפשרות שהוא יוותר עלייך! בכל מקום שהוא יהיה יהיו בנות, אבל אם הוא איתך זה כי הוא אוהב אותך. וגם אם ויתרת על מיונים..אני מכירה אנשים שהלכו לכלל צה"לי והסתדרו יפה מאוד

LiNoY EzRa

New member
ההודעה שלך מה זה עזרה לי ...

פחדתיי שפספסתי משהוו ויצאתי על הפנים.. עכשיו שאת אומרת שכלל צה"לי זה בסדר אני הרבבה יותר רגועה :]

למעלה