תעודות

ולראיה

SMS שקיבלתי לפני כמה דקות ממנו בעקבות עניין מסוים שהיה היום בכיתה של הבן: "כל הכבוד על השיחה היום, אני גאה באמא של הבן שלי מכל הלב, את אמא מדהימה"
מותר לי . . .

יערית

New member
כל שנות הגירושים שלנו

שהם 10 במספר, ניסיתי לבוא לקראתו, לנקות משקעים, לתת יד לשיתוף פעולה והוא אחד כזה שצריך דחיפה, כל מה שניתן במסגרת ביה"ס הוא תמיד היה נוכח, קונצרטים של הילדים, חגיגות ואסיפות וכו'.. הרבה פעמים כעסנו ורבנו והשלמנו כמו תמיד, כאילו לא קרה דבר ובר המצווה בשנה שעברה של הילד, אשתו העמידה תנאים ובגלל זה הוא לא השתתף בה- בכיתי את נשמתי ושיחררתי. מאד חשוב לי הפאסון המשפחתי, שונאת ברוגזים ומתחים ושטויות, החיים קצרים מידיי בשביל אנשים קטנים. הבוקר ממש בבוקר, בשיא העייפות של הלילה, ירד לי האסימון שאנחנו לקראת הבת מצווה של הבת, הבטחנו לה את ההופעה של ג'סטין ביבר, התקשרתי והוא: מה נשמה שלי? כן נשמה שלי כרטיס אשראי? <ומתגלגל מצחוק> אין בעיה כפרות, אני אשלם על שתיכן ותחזירי לי.. אני מדברת על אדם ששומר את הכיס שלו מאד חזק והבוקר הוא הפתיע אותי לגמריי.. במצבים כאלו כשאין חשבונות ואין התחשבנויות ואין מתחים, אני רכה יותר ממרגרינה, וזה בכלל לא הכסף, זה השיתוף הפעולה מבלי להערים קשיים. אז הבוקר אני מוסרת את ה
למושון שלנו, נשמה נשמה אבל אל תבוא לי בחלום, רק בוא נגשים חלומות לילדים שלנו.
ולגבי הבת מצווה- חלוקה שיוויונית עד כה הוסכם מבלי להכנס לפינות, חגיגה חשובה אחת הוא הפסיד, את השנייה אנחנו לא מוותרות לו! מגיע לו

כבר קיבלת

על הפרגון לגרוש...מעניין שכמעט אף בחור פה לא כתב כלום בשרשור- מה נראה לך שזה אומר? אולי הם ביישנים?
וויני, יהההה, רדדדדשי וכל השאר מה נסגר איתכם? קומו קומו ילדים....בינתיים ה
הוא שלנו.

יערית

New member
יכולה להעיד

שאחד ידיו תפוסות במשו אחר
אבל אם אני אעיד עליו,או ילדיו, או גרושתו, או חמותו לשעבר, או משפחתו- זן נדיר ואבא לתפארת מדינת
!!! מסור בדרך מעוררת הערצה
.

menny1970

New member
נשבע לך, באמא שלי בא לי.......

לשכור את שירותייך (כמרוקאית כמובן) ושתעבירי שיעורים פרטיים לטבריה ד' שהתגרשתי ממנה. היא פשוט הזויה, לצערי כל התקדמות, כל ניסיון שלי "לקרב" "להתקרב" להוריד את המתח והלהבות מייד המתפרש כחולשה ומייד "הדרישות" החלו, הכנסות היד עמוק לכיס בנוסף למזונות.... כל מה שרק אתם יודעים, חושבים ומכירים. לאחר התיעצות וקבלת החלטה לא קלה, פשוט החלטתי, דממת אלחוט, שום קשר, שום דבר שום עשייה משותפת כלום, פשוט כלום....... כואב מאוד אפילו מסוכן כי מי שיאכל ת'חארא בסוף יהיו הילדים אבל......... LAGER COM LAGUER אין ברירה אז אין בריה עד להודעה חדשה אין שום שיתוף מהצד שלי. אין לכם מושג כמה אני מקנא בכם שאתם/ן יכולים/ות להתנהל אפילו דיפלומטית מול הגרוש או הגרושה שלכם. שאפו. (הכותב הפך ברגע זה ממש ל-
מרוב קנאה) שתיהיה שבת נפלאה

יערית

New member
אל תקנא

אחרי שכתבתי את שכתבתי, טלפון מהאקס: היי, אני כאן עם <הפולנייה שלו> רוכשים את הכרטיסים, איזה אתר זה? אני עונה וברקע תמיד אבל תמיד ניתןלשמוע את ההתערבות הנון סטופ שלה שבחיים אבל בחיים לא תשמעו ממני לצד בן הזוג שלי- בחיים! והיא: מה?????????????? 450 ש"ח VIP? משה, תגיד לה שתיקח את ה-220 בדשא הרחוק, משה איתי : טוב, תשמעי, את מחזירה לי את ה-900 ש"ח ואני עושה לה בוק לבת מצווה, ז"א כרטיסים עלייך. ואז הג'ננה המרוקאית שבי יצאה, איךךךךךךךךךךךךךךךךךך אתה משתנה לידה איך ריבונו של עולם ואחותו? יא סמרטוט! תקשיב לי משה ותחזור על הדברים שלי חידה: נטלי, אני משלם דרך מחזיקי חשבון בבנק דיסקונט ואת תחזירי לי נכון? ואני עונה: נכון משה. ואז אומרת לו- תקשיב שוב פעם טוב טוב...מה שסיכמנו בבוקר זה מה שסיכמנו, הגיע הזמן להציב גבולות להתערבות השפלה הזו, אנחנו ההורים, את עובד ומפרנס, יש גם לך מילה ותפסיק לתת לה להכנס לנו בחשבונות ! ז"א, כל מה שנאמר ביננו בבוקר קיים ושריר וחבל להכנס למקום ממנו יצאת בענק הבוקר ורק שיבחתי אותך על כך. הוא ענה: בסדר בסדר..ואני אומרת לו: היא לא משלנו
תענה לה בסדר בסדר...והגיע הזמן שתלמד לדבר ליד פולניה!! כי איתי לא מתחשבנים על הילדים שלי ובטח גם לא על שלכם. הפיוזים קפצו מיד, ואיך לא???????????? בבקשה בבקשה- אל תתנו לבני או בנות הזוג שלכם להתערב בסיכומים שאתם עושים עם אקסים, זה מגעיל, זה לא מפרגן, זה מבחיל אותי. בקיצור, משה צריך את הנשמה שלי שוב, אין מה לעשות, גן עדן כבר היה לו..עכשיו שיאכל את מה שבישל! אז אתה מקנא? אני לא מקנא באף אחד, לא אתן לאנשים קטנים להרוס לבת שלי את הפתעת הבת מצווה! ולגבייך מוני והמרוקאית שלך, אם היית יודעת קצת יותר על חייכם ועל הגרושים, הייתי שמחה לעזור.

את ה-../images/Emo106.gif אני מעניק לעצמי...

כי מי שגרם למערכת היחסים עם האקסית היום להגיע לאן שהיא נמצאת הייתי אני. שת"פ מלא בנושא הילדים החלפות ימים הדדיות מתנות משותפות לילדים וכו' טפו טפו - אין תלונות. כל אקסית היתה רוצה אקס כמוני... כל ילד היה רוצה אותי בתור אבא. יפה לי בצניעות, אבל זו באמת המציאות
העיקר הבריאות.

kleo patra

New member
גורמים רשמיים העידו שאני גרושה ../images/Emo106.gif

ואני חושבת שרוב הקרדיט הוא לי כמובן, באמת הצלחנו להגיע למערכת יחסים טובה, עם אמון, עם הדדיות ןאף זכיתי בהרבה תודות מצידו מעבר לזה- אני חושבת שזו השנה של השינויים העצומים שאני עוברת ביוזמתי- הרבה מאד בטוחה בעצמי ובמקום שאני נמצאת בו ומכאן מה עוד צריך? שום דבר..
ובריאות ו
משובח.

איפה להתחיל בכלל...?

באופן כללי אני חושבת שהעובדה שאני מסנגרת עליו לפני הילדות תמיד לא חשוב מה הוא עושה וכמה הוא לא בסדר (בחזית שלהן הכוונה) זה כבר ראוי לציון

ye44

New member
את ה../images/Emo106.gif כמו מנהלנו

אני מעניק לעצמי
אקס לתפארת מדינת
מזונות בזמן ביקורים כמו שעון שוויצרי,פינוקים לילדה יש תמורה בעד האגרה תעודה מצויינת . מעשה טוב שעשיתי לאקסית שלי ? התמסדתי בשנית
נהייתה מתוסכלת יותר

למעלה