אל תקנא
אחרי שכתבתי את שכתבתי, טלפון מהאקס: היי, אני כאן עם <הפולנייה שלו> רוכשים את הכרטיסים, איזה אתר זה? אני עונה וברקע תמיד אבל תמיד ניתןלשמוע את ההתערבות הנון סטופ שלה שבחיים אבל בחיים לא תשמעו ממני לצד בן הזוג שלי- בחיים! והיא: מה?????????????? 450 ש"ח VIP? משה, תגיד לה שתיקח את ה-220 בדשא הרחוק, משה איתי : טוב, תשמעי, את מחזירה לי את ה-900 ש"ח ואני עושה לה בוק לבת מצווה, ז"א כרטיסים עלייך. ואז הג'ננה המרוקאית שבי יצאה, איךךךךךךךךךךךךךךךךךך אתה משתנה לידה איך ריבונו של עולם ואחותו? יא סמרטוט! תקשיב לי משה ותחזור על הדברים שלי חידה: נטלי, אני משלם דרך מחזיקי חשבון בבנק דיסקונט ואת תחזירי לי נכון? ואני עונה: נכון משה. ואז אומרת לו- תקשיב שוב פעם טוב טוב...מה שסיכמנו בבוקר זה מה שסיכמנו, הגיע הזמן להציב גבולות להתערבות השפלה הזו, אנחנו ההורים, את עובד ומפרנס, יש גם לך מילה ותפסיק לתת לה להכנס לנו בחשבונות ! ז"א, כל מה שנאמר ביננו בבוקר קיים ושריר וחבל להכנס למקום ממנו יצאת בענק הבוקר ורק שיבחתי אותך על כך. הוא ענה: בסדר בסדר..ואני אומרת לו: היא לא משלנו
תענה לה בסדר בסדר...והגיע הזמן שתלמד לדבר ליד פולניה!! כי איתי לא מתחשבנים על הילדים שלי ובטח גם לא על שלכם. הפיוזים קפצו מיד, ואיך לא???????????? בבקשה בבקשה- אל תתנו לבני או בנות הזוג שלכם להתערב בסיכומים שאתם עושים עם אקסים, זה מגעיל, זה לא מפרגן, זה מבחיל אותי. בקיצור, משה צריך את הנשמה שלי שוב, אין מה לעשות, גן עדן כבר היה לו..עכשיו שיאכל את מה שבישל! אז אתה מקנא? אני לא מקנא באף אחד, לא אתן לאנשים קטנים להרוס לבת שלי את הפתעת הבת מצווה! ולגבייך מוני והמרוקאית שלך, אם היית יודעת קצת יותר על חייכם ועל הגרושים, הייתי שמחה לעזור.