שאלות

שבת שלום לכולם!!!

שמתי לב שמירי עושה את כול ההופעות שלה ביום שבת יש לזה סיבה ?

היי../images/Emo42.gif

היי, רציתי לשאול בקשר להופעות החודש, יש עוד השבוע או החודש
מתה ללכת ואין לי פרטים!!! תודה לכל מי שעוזר.....

hilali1

New member
קודם כל זה לא נכון..

ודבר שני, לא רק מירי, בכלל אמנים מופיעים בדרך כלל בסופי שבוע רביעי-שבת..

hilali1

New member
בבקשה ../images/Emo26.gif

זה כרגע מה שידוע לגבי יוני - יולי: 16.6 – אמפי וואהל תל אביב 23.6 – פתח תקווה 30.6 - הרצליה 2.7 - נתיבות במסגרת פסטיבל השקל 5.7 - הבית הכחול בתל אביב 7.7 - אמפיתאטרון עומר 24.7 - זאפה בתל אביב

../images/Emo13.gif

יכול להיות שאני טועה .. פשוט יצא לי לשים לב לזה (לא שזה דבר רע ...) אבל למשל קרן פלס עושה את ההופעות שלה בד"כ בשישי .

hilali1

New member
יש גם וגם.. קבלי פירוט.. ../images/Emo27.gif

הקרובות בים שבת: 16.6 – אמפי וואהל תל אביב 23.6 – פתח תקווה 30.6 - הרצליה 2.7 - נתיבות במסגרת פסטיבל השקל - יום שני 5.7 - הבית הכחול בתל אביב - יום חמיישי 7.7 - אמפיתאטרון עומר - יום שבת 24.7 - זאפה בתל אביב - יום שלישי

אבל מה שהיא קובעת זה תמיד ימי שבת

פסטיבל שקל, זאפה, הבית הכחול זה לא הופעות שהיא קובעת בגלל זה הם בימים שונים אבל הופעות שהן לא במסגרת שונה תמיד יוצאות במוצ"ש... שמתי לב לזה כבר הרבה זמן..

תלוי למי..

למי שלומד זה בכלל לא נוח, תמיד ימי שישי עדיף כי אפשר להנות בלי לשים לב לזמן ולא לחשב מתי צריך לישון כי אז יש את יום שבת אבל שזה ביום שבת וביום ראשון יש לימודים זה לא ממש נוח.. אבל לא כל הקהל לומד בבתי ספר אז זה בסדר
..

מרשמלו5

New member
כתובת לשליחת מכתבים

אני מחפשת כתובת דרכה אפשר לשלוח למירי מכתב!! דיי דחוףףף מישהו יכול בבקשה לעזור?

מנסה לעזור../images/Emo13.gif

יש אפשרות דרך האתר של מירי להשאיר פרטים http://www.mirimesika.co.il/ שנית אפשרות נוספת היא לפנות אליה בתום הופעה מקווה שאולי יהיו פה כאלו שיוכלו יותר לעזור לך ממני

למעלה