סיכום שבועי

../images/Emo192.gif סיכום שבועי

שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תוכניות לשבוע הבא: --- שיהיה לכם סופ"ש נהדר וחמים
---

CapitanSparrow

New member
אש-כרה. ../images/Emo9.gif

שיר השבוע: No Dobut - Don't Speak Alice Cooper - Poison James Blunt - High שיר השבוע של הבויז: אין. קליפ/הופעת השבוע: הפרק המצמרר והראשון של העונה ה-7 של CSI. :/ תמונת השבוע:
. ציטוט השבוע: "ילדי היקרים" - המורה למורשת
איך עבר השבוע? בסדר. תוכניות לשבוע הבא: לרצוח את פאקינג ג'רי ברוקהיימר!!11

נו מה , עכשיו תורי ../images/Emo156.gif

~ שיר השבוע:
מלאכים - מטרופולין
עוד קיץ אחד - השמיניה
always - bon jovi
sweet escape - gwen stefani
with love - hilary duff
אם את עדיין אוהבת אותי - בועז שרעבי
רק שלי - דניאל ~ שיר השבוע של הבויז:
safest place to hide
song for the unloved
never gone
incomplete - ששמעתי אותו היום כשעליתי לאוטובוס לכיוון הקורס. ~ קליפ/הופעת השבוע: Beyonce & Shakira - Beautiful Liar ~ תמונת השבוע: חתימה שאת הבנות בפורום של השמיניה עשתה לי
~ ציטוט השבוע: "כואב לי הראש מרוב שאני לא מבינה ב-java script" ~ איך עבר השבוע? וואלה נחמד . ~ תוכניות לשבוע הבא: לחגוג [סוף כל סוף] את היומולדת שלי עם החברות שלי ואהה לימודים. ... סופ"ש מעניין ומהנה שיהיה לכם
...

ואני השלישי שעונה...

תשובותי: שיר השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: NEVER GONE (השיר...) קליפ/הופעת השבוע: ונדמה שישוב תמונת השבוע: עלו כאן תמונות של הבויז השבוע? אם כן, אלה תמונות השבוע שלי בפורום הזה... ציטוט השבוע: "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו". איך עבר השבוע? נחמד, כיף לראות את הגשמים האלה, מבאס לחשוב שזו כנראה הסערה האחרונה לשנה הזו. תוכניות לשבוע הבא: נכון לכרגע אין תוכניות לשבוע הבא.

Blank Smile

New member
../images/Emo192.gif סיכום שבועי

שיר השבוע: Amy Winehouse - Rehab Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me Mariah Carey - Hero Mika - Grace Kelly Senses Fail - Save Yourself
Wheatus - Teenage Dirtbag שיר השבוע של הבויז: Don't Want You Back
שהיה בפלאפון של אחת הבנות החדשות במחלקה שלי..
קליפ/הופעת השבוע: הופעה של בריאן מקפאדן [X-ווסטלייף] עם השיר החדש שלו.. שיר ממש יפה.
תמונת השבוע: ממ.. רגע, אני אחפש משהו.. או, אני מתה על התמונה הזאת.. היא מרגיעה אותי..
ציטוט השבוע: מישהי המטבח: יאללה בנות, רק עוד יומיים! וחצי.. חברה שלי: יאללה, רק עוד 5 חודש! אני: וחצי.. זה היה מצחיק באותו רגע..
איך עבר השבוע? שבוע של מטבח
תוכניות לשבוע הבא: לא משהו מיוחד..

crazy smiley

New member
סיכום שלי..../images/Emo13.gif

שיר השבוע: bob sinclar-world, hold on שיר של הבויז: crowling back to you תמונת השבוע: --->> בריאן ואלכס...חח מצחיקים.... ציטוט השבוע: "אתם לחוצים כמו טמפון.."-המורה שלי לתושב"ע... איך עבר השבוע: מעיייףףףף........היו המון המון הופעות והמון חזרות..... תוכניות לשבוע הבא: מבחן בתנ"ך ובתושב"ע.....

נמ...

שיר השבוע: זאת שבמקומי- קרן פלס. שיר השבוע של הבויז: אין. איך עבר השבוע? עבר בסדר דווקא במיוחד שירד גשם:) תוכניות לשבוע הבא: ללמוד.. סופ"ש נעים לכולנו:)

Eti No Name

New member
כוסומו המדינה הזאת! ../images/Emo14.gif

לא נותנים לבנאדם לעבוד במקצוע שלו!! חח די הם ענקים
! שיר השבוע: John Mayer - Gravity, Dreaming With A Broken Heart שיר השבוע של הבויז: Get Down.. היה אותו בקניון השבוע
קליפ/הופעת השבוע: נמ.. הופעה של ג'ון מייאר שר את השיר השני.
ואז מנשק מישי בקהל.
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "אתה פה עם אוטו?"
"אתי בואי לכאן.. את והגבות שלך" איך עבר השבוע? פיייייייייייי היה קצת מציק בהתחלה, אבל בכללי היה מדהים.
תוכניות לשבוע הבא: טסט.
אמאאאאאאאנילחוצהכמוטמפוןןןןן, ברית של הכפרעליהם
, מבחניםםם אעעעע, וכל מיני

CapitanSparrow

New member
ג'ון מאייר. ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הוא הופיע בפרק של CSI, הוא כזה חמווווווד.
ויש לו שירים ממש יפים [הוא שר שני שירים].

oreloosh

New member
../images/Emo80.gif סיכום שבועי ../images/Emo80.gif

שיר השבוע: מירי מסיקה- נובמבר
כן כן שיר ישן ונושן אבל יפה
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "והיא שוקעת עמוק..בכל פעם שהיא מזכירה את שמו..."
איך עבר השבוע בכללי? נחמדד..
תוכניות לשבוע הבא: כלום בנתיים |:
סופ"ש
מדהים
ושבת
שלום
ואללה התאהבתי בפרה

lidor love lee

New member
שלי

שיר השבוע: עליך ועליי של שרית חדד שיר השבוע של הבויז: אין קליפ/הופעת השבוע: אין תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "אין לי כוח אליך יותר!|" איך עבר השבוע? חראא..נפרדתי מהחבר שלי ואני על הפניםם
תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת...

למעלה