תשובותי
שיר השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: אינקומפליט, איי סטיל, סיבריה, סייפסט פלייס טו הייד ושיר 2 באלבום NEVER GONE הופעת / קליפ השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב תמונת השבוע: כל התמונות הבויז שעלו השבוע בפורום (את רובן עדיין לא ראיתי אפילו) משפט / ציטוט השבוע: "מזל טוב" משפט שאמרו לי הרבה ביום ראשון האחרון (חבל שרק הבנות שנמצאות אצלי במסנג'ר אמרו לי, ציפיתי לראות כאן שרשור מזל טוב ולא קיבלתי, אבל לא נורא, העיקר לא שכחתן את איי ג'יי) איך עבר השבוע? שבוע טוב, התחיל עם יום הולדתי שבו קיבלתי מחשבון מתנה מהספרניות, ביום שני קיבלתי ספר מתנה ליום ההולדת מדוראן (האחיינית האמצעית שלי שהיה לה יום הולדת שבוע לפני), ביום שלישי הייתי בסרט "סטפ אפ" במתנ"ס - סרט ענק, מומלץ וקיבלתי מאחי מצלמת אינטרנט מתנה ליום הולדת (באותו יום שהוא נתן לי היה לו יום הולדת - הוא ואיי ג'יי חוגגים באותו יום...), יום רביעי היה סתם יום, יום חמישי התחיל מעצבן- התעוררתי בשעה 10:45 אחרי שאמא שלי כמעט ושברה את הדלת של החדר שלי, כי היא נלחצה מזה שלא עניתי לפלאפון כשאחותי התקשרה בשעה 10:15, אמנם המשפחה לא רגילה שאני מתעורר בשעות כאלה, אבל הם הגזימו עם הטירוף הזה. תכניות לשבוע הבא? נכון לכרגע אין