סיכום שבועי

../images/Emo192.gif סיכום שבועי

בגלל שמחר אני אהיה עסוקה לי בדברים שממש לא קשורים לפורום אלא לקורס שלי אז הנה הסיכום השבועי
שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: הופעת / קליפ השבוע: תמונת השבוע: משפט / ציטוט השבוע: איך עבר השבוע? תכניות לשבוע הבא? סופ"ש נעים וחמים

Blank Smile

New member
../images/Emo224.gifשלי

שיר השבוע: Leona Lewis - A Moment Like This שיר השבוע של הבויז: - הופעת / קליפ השבוע: לית'יום של אוונסנס, 4x01 של ישנן בנות [מרינה חזרהההההה!] תמונת השבוע: שיילו!
משפט / ציטוט השבוע: "וואי, איך שני חיוורת.. לא חשבתי שהיא יכולה להיות יותר לבנה"..
איך עבר השבוע? עם חום גבוה, שיעולים שעוד שניה מוציאים לי ריאה החוצה ורגשות אשם שמישהו מחליף אותי בשבת+במטבח שלי..
תכניות לשבוע הבא? בסיס [+לסגור שבת], ואז ראשון הבא על הבוקר לטוס לעובדה [בסיס ליד אילת] לפריסה של שבוע עם הטייסת..

סיכום שלי..

שיר השבוע: ארים ראשי- שי גבסו שיר השבוע של הבויז: Climbing the walls הופעת / קליפ השבוע:: אין. איך עבר השבוע? בסדר דווקא. תכניות לשבוע הבא? אין ממש. סוף שבוע נעים ורגוע לכולנו:)

frackit

New member
אניאניאני

שיר השבוע: kiss the girl-peter andre the shoop shoop song-cher שיר השבוע של הבויז:love is drowning הופעת / קליפ השבוע:-------------------- תמונת השבוע:
טירונות 06- מחלקה 2 רעל בעיניים...אני וחברה שלי...אחרות פשוט לא יצאו טוב בתמונה.....:p סורי משפט / ציטוט השבוע:"למה אני יושבת פה כמו מפגרת אם אני יכולה לשבת כמו מפגרת בבית!?" איך עבר השבוע?ארוך...מתיש...מעייף...אבל נחמד... תכניות לשבוע הבא?אמממ מקווה להתחיל את הקורס שלי

תשובותי

שיר השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: אינקומפליט, איי סטיל, סיבריה, סייפסט פלייס טו הייד ושיר 2 באלבום NEVER GONE הופעת / קליפ השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב תמונת השבוע: כל התמונות הבויז שעלו השבוע בפורום (את רובן עדיין לא ראיתי אפילו) משפט / ציטוט השבוע: "מזל טוב" משפט שאמרו לי הרבה ביום ראשון האחרון (חבל שרק הבנות שנמצאות אצלי במסנג'ר אמרו לי, ציפיתי לראות כאן שרשור מזל טוב ולא קיבלתי, אבל לא נורא, העיקר לא שכחתן את איי ג'יי) איך עבר השבוע? שבוע טוב, התחיל עם יום הולדתי שבו קיבלתי מחשבון מתנה מהספרניות, ביום שני קיבלתי ספר מתנה ליום ההולדת מדוראן (האחיינית האמצעית שלי שהיה לה יום הולדת שבוע לפני), ביום שלישי הייתי בסרט "סטפ אפ" במתנ"ס - סרט ענק, מומלץ וקיבלתי מאחי מצלמת אינטרנט מתנה ליום הולדת (באותו יום שהוא נתן לי היה לו יום הולדת - הוא ואיי ג'יי חוגגים באותו יום...), יום רביעי היה סתם יום, יום חמישי התחיל מעצבן- התעוררתי בשעה 10:45 אחרי שאמא שלי כמעט ושברה את הדלת של החדר שלי, כי היא נלחצה מזה שלא עניתי לפלאפון כשאחותי התקשרה בשעה 10:15, אמנם המשפחה לא רגילה שאני מתעורר בשעות כאלה, אבל הם הגזימו עם הטירוף הזה. תכניות לשבוע הבא? נכון לכרגע אין

נויה23

New member
עכשיו אני!

שיר השבוע: Avril Lavigne - Keep Holding On שיר השבוע של הבויז: backstreet boys - crawling back to you קליפ השבוע:jojo-too little too late משפט / ציטוט השבוע: " אתם הדור הבא איך עבר השבוע? בסדר / נחמד. תכניות לשבוע הבא?ללמוד למתכונת במתמטיקה.

crazy smiley

New member
סיכום שלי!../images/Emo13.gif

שיר השבוע: basshunter-boten anna שיר חרווושששש.............. שיר השבוע של הבויז: how did i fall in love with you קליפ השבוע: פספוסי מעודדות תמונת השבוע:
משפט השבוע: "ילדים בחושך עושים בלאגן, בלאגן בחושך עושה ילדים.." איך עבר השבוע: בסדר תוכניות: אין..

נו טוב גמני ../images/Emo8.gif

שיר השבוע: נינט טייב - אם תבוא שיר השבוע של הבויז: כל הדיסקים שלהם (1996-2005) הופעת / קליפ השבוע: הקליפ של נינט (היא יודעת) תמונת השבוע:
הבת דוד שלי אוכלת תירס. משפט / ציטוט השבוע: "אני שונאת לעשות טבלאות ב-HTML" איך עבר השבוע? בסדר. תכניות לשבוע הבא? ללמוד ואולי גם קצת לצאת החוצה

Deadly Whisper

New member
מייייייייי [:

שיר השבוע: Santana Feat. Steven Tyler - Just Feel Better
שיר השבוע של הבויז: CTW הופעת / קליפ השבוע: להלהלה, אין תמונת השבוע: אין [: משפט / ציטוט השבוע: אין ]: איך עבר השבוע? אחלה תכניות לשבוע הבא? לא יודעת P:

אביבא

New member
סוף שבוע מקסים לכולן ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע: Plain White T's - Hey There Delilah שיר השבוע של הבויז: IWITW שמתי את האוסף להתנגן בחדר והתחרפנתי שם D: הופעת / קליפ השבוע: אין תמונת השבוע: אין משפט / ציטוט השבוע: "אביה יא דוב"
איך עבר השבוע? כיף ומעייף תכניות לשבוע הבא? אין מיוחדות האמת. שבוע הבא קלאסי מודרני ג'אז ואירוביהיפהופ
[שוב, כן]

Howie Girl

New member
טוב גמני..

שיר השבוע: לא מוצאת.. בקושי שמעתי מוזיקה. שיר השבוע של הבויז: - הופעת / קליפ השבוע: - תמונת השבוע: - משפט / ציטוט השבוע: - איך עבר השבוע? די חרא.. הייתי ממש ממש חולה.. והיה מבחן במת' והיה ערבית שזה האחרון למחצית!!|יאיי| תכניות לשבוע הבא? הממ מכון [אחרי שבועים שלא.. חולה, לא-ללמוד [!!!] סתם להנות מזה שאין מבחנים.] הממ שבוע טוב לכולן :]]]

קארין, תפסיקי להיות עצלנית!

שיר השבוע: The Fray- How To Save A Life The Fray- Over My Head Stabilo- Flawed Design Demian Rice- I remember Snow Patrol - Set The Fire To The Third Bar(feat Martha Wainright) Keane- She Has No Time שיר השבוע של הבויז: - הופעת / קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=yWtdM3quE7U תמונת השבוע:
ביילי|
משפט / ציטוט השבוע: - איך עבר השבוע? ככה-ככה.. תכניות לשבוע הבא?

Conviction

New member
לעזאזל, עניתי על זה פעמיים וזה

לא נשלח.. שיר השבוע: כל האלבום Sam's Town של The Killers, ובמיוחד My List, This River Is Wild, Bones. שיר השבוע של הבויז: As Long As You Love Me שראיתי היום בטלויזיה.
הופעת / קליפ השבוע: הקליפ הראשון של דוהטרי
!!!!11 http://youtube.com/watch?v=56LbkqHheOM תמונת השבוע:
(וגם התמונה של ליאן וביילי
) משפט / ציטוט השבוע: --- איך עבר השבוע? נו, כמו תמיד.. נחמד. רגיל. שגרה. תכניות לשבוע הבא? לא ממש תוכניות, אלא מטלות: ללמוד למתכונת בהסטוריה, לעבור בהצלחה את המתכונת בהסטוריה [
], לכתוב מאמר לשיעור עיתונאות, ללמוד למבחן בתקשורת, ללמוד למתכונת במתמטיקה.. ולנשום קצת, בין הלימודים לעבודות.

Eti No Name

New member
אני רואה אותך מתלהבת באופק.. ../images/Emo14.gif

ראיתי את ההופעה של דוטרי אצל ג'יילנו.
הם ממש טובים, הופעה טובה.

למעלה