סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo192.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע מוצלח וטוב!:]

ZoHaRoT

New member
מסכמת..

היום הכי טוב בשבוע: נראה לי חמישי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיימתי לעבוד ודיברתי עם אנשים נחמדים. ספר השבוע: -- סרט השבוע: שוליית המכשף סדרת השבוע: סטארגייט שיר\דיסק השבוע: הדיסק הראשון של Kean וקצת עיברי לידר. ציטוט השבוע: אין מספיק זוהר לכולם תמונת השבוע: Nole

שלגיה 14

New member
אנשים נחמדים ../images/Emo13.gif

אין מספיק זוהר לכולם? פרטיח נמקי והסבירי!

ZoHaRoT

New member
חח

פשוט יותר מדי אנשים צריכים אותי.. ואני קצת עייפה ורוצה את עצמי. אבל לא נורא, זה לא דבר רע.

...

היום הכי טוב בשבוע: שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חתונה של מישהי מהעבודה, היה כיף לראות את כל העובדים בלי מדים נהנים וצוחקים יחד. ספר השבוע: סרט השבוע: רציתי לראות זוהי סדום, לא יצא עדיין סדרת השבוע: צחוק מעבודה שיר\\דיסק השבוע: שיר הנושא של הטלנובלה האהובה עליי ציטוט השבוע: איזה חום!!!! תמונת השבוע:
שיהיה שבוע נפלא

שלגיה 14

New member
איזה תמונה יפה!! ../images/Emo13.gif

וזה בהחלט ציטוט השבוע! אבל באמת היה נורא חם..!
אני רוצה גם ללכת לראות זוהי סדום. אה.. אולי אפשר לארגן הליכה משותפת?

../images/Emo118.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחרי שחיכיתי שבועיים בקוצר רוח לתשובה, הודיעו לי שהתקבלתי לשירות לאומי בגן הבוטני בירושלים
סרט השבוע: התחלה! ראיתי אותו בקולנוע ביום חמישי, מדהים... סדרת השבוע: Wipeout!!! וואו, אחי ואני פשוט התגלגלנו מצחוק כל יום במשך 45 דקות רצוף
שיר\דיסק השבוע: נוקטורנו
ציטוט השבוע: "אין לו דמיון פורה כ"כ, ועדיין, הוא חולם". תמונת השבוע: זו אומנם תמונה משנה שעברה, אבל היא תמיד משמחת אותי...
בים עם הבני דודים הכי מדהימים בעולם.

שלגיה 14

New member
ווואווו גן הבוטני!! ירושלים!!

סחטיין עלייך אחותי!
) התמונה מקסימה! אני לא מכירה את הסידרה הזאת.. איפה משדרים אותה? גם אני רוצה לצחוק!

../images/Emo6.gif

חחח תודה גלי, כבר סיכמנו שאת באה לבקר נכון?
היא משודרת רק ביס, אבל יש פרקים מלאים באתר- Wipeout

ZoHaRoT

New member
מזל טוב לך! בטח תהני בשירות:]

ואני מחר הולכת לראות את התחלה... סוף סוף הצלחתי לגרום לאנשים לבוא איתי:]

שלגיה 14

New member
אני אני אני ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מפגש של כל המשפחה ספר השבוע: פסקי דין נחשב?
סרט השבוע: סדרת השבוע: חברים שיר\דיסק השבוע: חדשות טובות - מירי מסיקה ציטוט השבוע: "האם גם כשאין לנו דרך נצעד?" תמונת השבוע: שבוע מקסים

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: זה היה מזמן... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: "בנים חוזרים" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: הדיסק של "שתיים" ציטוט השבוע: "ג'וק!!!" תמונת השבוע: אין שבוע טוב!

למעלה