סיכום שבוועי

../images/Emo192.gifסיכום שבוועי

שששששללוםם .. מה קורה? מה מעניין השבוע?\ מה אתה ממש חייב לספר
? תמונת השבוע? שיר השבוע? סרט השבוע? מש'ו נחמד או מצחיק? איך עבר השבוע מ- 1-10 ? כמה התגעגעתם אלליי? שבווע מווששלםם !

danieli skaat

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל פנאן, מה איתך? מה מעניין השבוע? שסלקום זונות
מה אתה ממש חייב לספר? שסלקום זונות~ חחח, סתם, לא רק, אמ.. אתמול אז באו אליי 3 חברות ו2 ידידים, ואח''כ הלכנו להסתובב במעלות, ז''א, עד שהגענו לטלאטביז [
] דה בסט מקום, אבר! והיה שם ממשממשממשממש כיף! וגם גיליתי דבר שלא הייתי רוצה לגלות.. ז''א, עכשיו זה מעמיד אותי במצב לא נעים בעליל. תמונת השבוע? עם עגיל בגבה
שיר השבוע? הבחורה עם החתולים- אריק ברמן Keep On Moving לא זוכרת שלמי, ישן רצח! אבל נוסטלגיה מטורפת! סרט השבוע? מישהו לרוץ איתו
מש'ו נחמד או מצחיק? מצחיק. סתםXD אין מה לספרX_X איך עבר השבוע מ- 1-10 ? כמה התגעגעתם אלליי? 100000000000000
שבת גוד!

מיוש94

New member
עונה

מה קורה?הכל טוב מה איתך? מה מעניין השבוע?כלוםם....שבוע מגעיל! מה אתה ממש חייב לספר ?שהרגע קמתי משינה תמונת השבוע? שיר השבוע?אייל גולן-זה אני סרט השבוע?אין מש'ו נחמד או מצחיק?כלום איך עבר השבוע מ- 1-10 ? 5 כמה התגעגעתם אלליי? מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אחחחחחח אתת כזאתת יפפה זה לא הולךךךך כככה

חחחחחחח אבלל פעם הבאה את שמה את התמונה רק של הפנים !!!!!!!!!!!!!!!! חסר לך שלא ! אני מתה עליה

חחחח איזה ככייף ליי כולם מתגעגעיםם אללי חחח

גממאני התגעגעתתי
וואיי את פשוט לא מבינה כממה חרוש השיר זה אני בעפולללה אמממאאאאאאאא את נכנסתת להתקלחח את שומעת אותו
חחח כל היום חופרים לך איתתו

ייייייייייותר מזה חררררררררררוש...

ממש לא רק בעפולה.. עבדתי בבחירות הפסקתי לספור ת'מכוניות עם הפול ווליום עם השיר הזה :D חפפפפפפפפפפפפפפפפפרו !!!!!!!!!

../images/Emo192.gif עוונה

מה קורה? משעמם לי מה מעניין השבוע?\ כלום מה אתה ממש חייב לספר ? אמא שלי עובדת וזה סייוטטטטטטטט .. כל יום אני צריכה לארגן את אחיות שלי בבוקר תמונת השבוע? אממ יש לי אבל היא שוקלת מלא וזה לא יעלה לי שיר השבוע? אממ אין ממש יש מללאאאאאאאא סרט השבוע? בובספוג חחחחחח מש'ו נחמד או מצחיק? אין איך עבר השבוע מ- 1-10 ? 5-6 בערךך כמה התגעגעתם אלליי?

roey406

New member
עונה

מה קורה?בסדר מה איתך? מה מעניין השבוע?\חופש ביום שבת? מה אתה ממש חייב לספר ?אנחנו לא לומדים ביום שלישי בגלל הבחירות! תמונת השבוע?אין שיר השבוע?britney spears-womanizer leona lewis-forgive me סרט השבוע?אין מש'ו נחמד או מצחיק?אין לי ממש מה לכתוב אז אני אכתוב בדיחה שסיפרו לי השבוע(לא מצחיק אבל לא נורא) עיוור אחד הולך למגדת עתידות. מגדת עתידות:אני רואה...אני רואה... העיוור:שוויצרית! איך עבר השבוע מ- 1-10 ? 8 כמה התגעגעתם אלליי?מאודדדדדדדדדדד שבוע טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתת אותי עם הבדיחחה חחחחחחחחחחחחחח אבל זה פשוט רוע ללב ! חחחח ווגם אני לא לוממדת מחחחר !!!!!!! אייאייי חיחיחיחחי

מיוש94

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את הבדיחה

אאיחור

מה קורה? בסיידר מאיתך ? P: מה מעניין השבוע?\ ממ .. . שומדבר מה אתה ממש חייב לספר ?ששוב פירמטו ת'מחשב , שונאת שונאת שונאת אותתו ! תמונת השבוע? לא צריך :) שיר השבוע? מהמרחקים-גלי עטרי וסגיב כהן סרט השבוע? אין מש'ו נחמד או מצחיק? שהמורה הקרועה שלי אמרה שלכלבה שלה קוראים טיפ קיצור של טיפשה חחחחחחחחחחח איך עבר השבוע מ- 1-10 ? 7 כמה התגעגעתם אלליי? המוווווווונים שבווע מווששלםם !

למעלה