סוף שבוע! :)

../images/Emo192.gifסוף שבוע! :)../images/Emo145.gif

איזה חמוד האייקון של השתיל D: כזה קטן ו...שתילי D: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מדגישארון

פירסט טיים!

שיר/י השבוע של ווית'ין: מלאמלא, בעיקר Frozen ו- What have you done שיר/י השבוע לא של ווית'ין: My last breath של E...חרשתי עליו השבוע אלבום השבוע: אין אצלי אלבומים מה את/ה שומע/ת עכשיו: שום דבר...חזרתי מחברים ואני עייפההה דבר טוב שקרה השבוע: עצמאות דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם אבא שלי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נהה..לא מצפה לכלום אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: במבה ספר השבוע: מה-10/2 אני כבר לא קוראת ספרים
סרט/סדרת השבוע: מרתונים של 90210 ציטוט השבוע: שום דבר ששווה מקום בפורום תמונת השבוע: כנ"ל

yael627

New member
../images/Emo145.gifחח איזו חמודה את ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Hand Of Sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tarja - I Walk Alone , Delain - Control The Storm אלבום השבוע: Delain - April Rain , Nightwish - Angle fall first מה את/ה שומע/ת עכשיו: Magica - Chitaroptera דבר טוב שקרה השבוע: עברנו את המגן במחשבים סוף סוף
דבר רע שקרה השבוע: נאבדה לי שרשרת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א :) אתר השבוע: ממ...פייסבוק?
מאכל השבוע: בורקס של סבתא!
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:

yael627

New member
2 יחידות...

וקיבלתי היום את הציון של החלק הראשון במגן ואני מתחילה מ-95 אז עוד יש תקווה
וזה ממש מבאס כי היא הייתה חדשה.. ודיי מגניבה

yael627

New member
5 יחידות...

וזה באמת חומר מגעיל... וזה 3 שעות בחינה.. חשבתי שאני עומדת לירות בעצמי.
ותודה! נקווה שזה ישאר על 95 ולא יירד למטה P:

נו כן 5, אבל החומר הוא יחידות 4 ו5 P:

וואי כן :S זה 4 שאלות אז זה כאילו לא לוקח הרבה זמן, אבל המתכונת לקחה לי שעתיים ורבע שכזה.

דפקו אתכם XD

עונים על 2 שאלות מהפרק הראשון, של עיצוב תוכנה, ועוד שתי שאלות מהפרק השני, תכנות מונחה עצמים או משהו אחר אם למדתם.

yael627

New member
מה?...

אחנו מדברות על אותו דבר?
היו 5 שאלות חובה בפרק הראשון- בלי בחירה, פרק שני לבחור שתיים מתוך 3 ופרק שלישי לבחור אחת מתוך 2...

yael627

New member
לא...

המיקוד שהיה לי הוא בעמוד הרביעי בקובץ... איזה הפקרות! נתנו לנו 8 ולכם 4?

אההה זו הבגרות הראשונה!

יחידות 1-2, לא 4-5. P: עשיתי את זה בשנה שעברה. כן, שם באמת יש הרבה שאלות. היי, בכל זאת 4 השאלות האלה לוקחות מעל לשעתיים...

yael627

New member
חחח אבל זו הבגרות השניה במחשבים שאני עושה ../images/Emo6.gif

הראשונה היא פסקל וכל החרא הזה... אבל לא משנה... ושיהיה המון בהצלחה כי האמת שזה נראה דיי מפחיד...

למעלה