מי באה לשחק?

המונשרי

New member
../images/Emo192.gif מי באה לשחק?

שישי אישי ----------- סרט? ספר? מכונית? סיגריות? טלויזיה? מאכל? שחקן? שחקנית? סקסי? חופשה? מה תקחי לאי בודד?

המונשרי

New member
../images/Emo66.gif

סרט = שם הורד.
ספר = על העיוורון
טלוויזיה = האבודים
סיגריות = לא מעשנת
מאכל = פסטה פרימברה / שוטה / אלפרדו
שחקן = פול ניומן בצעירותו ,ג'ור'ג קלוני
שחקנית = אשלי ג'ייד , עימנואל ביאר
סקסי = עיני איילה וגומות חן
חופשה = מאמא איטליה או דרום צרפת
מה אקח לאי בודד = ערסל
עם מטריה קטנה ולפ טופ.

מצטרפת דקה לפני הפרישה למיטה ../images/Emo13.gif

סרט= PASS IT FORWARD ספר= שנה ליד הים טלויזיה= 24 (הסיבה היחידה שאני לא מנתקת את הכבלים
) סיגריות= נכון להיום נובלס לייט (מנהל הבנק לא מאשר יותר מזה
) מאכל= מלפפונים בחומץ שחקן= סמואל ל. ג'קסון\ מורגן פרימן\ ניקולס קייג' ו...בראד פיט שחקנית= סוזאן סרנדון סקסי= איתך לגמרי עם גומות החן ו...חולשה לקוביות בבטן
חופשה= ג'יפ ואוהל בכל מקום ירוק מה אקח לאי בודד= בקבוק בלאש, קנקן תה,, ספר טוב ודיסק מדהים שנקרא MYSTERIES

הכי אוהבת בעולם מלפפונים בחומץ

במיוחד כאלה שנעשים בבית, והכי עוד יותר את אלה שסבתי ז"ל הייתה עושה.

שירה1973

New member
אני תמיד מוכנה לשחק ../images/Emo151.gif

הבית עוד ישן, זמן מצויין למשחקים עם עצמי
*** סרט - "מגנוליה", ו"פינק פלויד- החומה" *** ספר - "מאה שנים של בדידות", ו- "למאטיס יש את השמש בבטן" (מצטערת, אבל בסרטים/דיסקים/ספרים אני לא מסוגלת לבחור רק אחד מתוך כל הרשימה הענקית...
) *** מכונית - כל מה שזז מנקודה א' לנקודה ב' מבלי לעצור בשלושה מוסכים בדרך. *** סיגריות - מתעבת בצורה שקשה לתאר במלים. *** טלויזיה - "הכי גאים שיש", "סקס והעיר הגדולה", כמעט כל מה שיש בערוץ Yes Doco ***שחקן/שחקנית - רובין וויליאמס, ניקולס קייג', דסטין הופמן / דיאן קיטון, סוזן סרנדון *** סקסי - בן הזוג שלי, כמובן (תשובה צפויה אבל זו באמת דעתי
) אינטיליגנציה וחוש הומור, זה סקסי בעיניי. *** חופשה - רצוי במקום מבודד, רצוי בתרבות אחרת לגמרי כדי שיהיה מעניין ושונה *** לאי בודד - חובה לקחת את ה- MP3 וערימת ספרים טובה. ופלפון, כדי שלא אהיה לגמרי מנותקת...

אני נורא אוהבת שאלונים ../images/Emo9.gif

סרט - חומות של תקווה ספר - מעגל אבנים מכונית - סוזוקי בלנו סיגריות - מוסטנג אדום טלויזיה - אבודים/האלופה מאכל - קדרת פירות ים ברוטב לבן שחקן - אלון אבוטבוטל שחקנית - ג'וליה רוברטס סקסי - מוח חריף וציני חופשה - המלך שלמה אילת לאי בודד אני אקח את בעלי והבת שלי

השאלון שלי

חשבתי שאני בשניה עונה...לא כל כך שניות לקח לי. סרט- אני בניגוד לכל העולם לא מתה על סרטים אז כאן יש לי בעיה.אהבתי את הנרקוד של ריצאר גיר וגניפר לופז . אולי בגלל הכמיה שלי לחזור לרקוד. ספר- המונים קוראת כמו משוגעת אז את השטן לובשת פראדה מכונית- 4X4 במיוחד את הרודיאו סיגריות - לא מעשנת טלויזיה- כמו סרטים . לא רואה. מעדיפה לקרוא אז. מאכל - יסלחו לי הצמחוניות . אין כמו סטייק פילה טוב.(טוב גם שוקולד..ולבוקר איזה ביצה נחמדה עם לחמניה טריה...
) שחקו/ית - ריצארד גיר.מה לעשות מתה על הלוק . ומריל סטריפ. סקסי - חייב להיות גברי. בלי כרס. ואינטיליגנטי חופשה - ליד ים או מקור מים אחר. לקום בבוקר לפתוח חלון ולראות מים. אי בודד- ספרים, MP3 , וגבר שטוב לי איתו.

א י ו ש י

New member
גם אני../images/Emo13.gif

סרט? "חומות של תקוה" ספר? "פרחים בעלית הגג", "ספר המתים והחיים הטיבטי" מכונית? פעם תמיד אמרתי אדומה עם גג פתוח, היום העיקר 4 גלגלים אוטומט סיגריות? מגעיל אותי בטירוף
טלויזיה? בקושי רואה.. מאכל? שניצל ,ציפס וגלידה שחקן?הריסון פורד, פול ניומן, דסטין הופמן, קוין ספייסי שחקנית? גוליה רוברטס לא כי היא כזאת טובה כמו שנעים לצפות בה סקסי? שרירי, חסון, חלק בחזה
חופשה? פריז, נורבגיה... מה תקחי לאי בודד? קסם שלי כמובן
.... וסתם ככה לבד מוסיקה לשמוע , מחברת לכתוב

hayapollak

New member
מה אני אקח לאי בודד?

אז ככה, מרצוני החופשי אני לא אלך לאי בודד.. אלא אולי לחופשה קצרה.. מה שטוב זה שאם זה אי אז יש נוף ים, גלים,שקט. בכל מקרה לאי בודד אני לא לוקחת כלום פרט ל - כלי כתיבה. בן הזוג והבן שלי - אם הם ירצו להצטרף.

nataly36

New member
הנה התשובות שלי.... גם לא בשליף....

סרט = המומיה!! ספר = קובץ סיפורי צ'כוב. מכונית = מכונית מרוץ. אם אפשר גם ענתיקה.... טלוויזיה = משהו נחמד, 24 או charmed סיגריות = למה להסריח לי את האוויר ? מאכל = שוקולד משובח. שחקן = בראד פיט שחקנית = וואלאק, לא יודעת. סקסי = בן זוגי.... חופשה = צימר בצפון. מה אקח לאי בודד = כלי כתיבה, נגן mp3 ובעצם את רוב העולם....

למעלה