אז ככה ממש אהבתי את התוכנית אתמול!
היא עלתה בכמה רמות על התוכנית הראשונה (למרות שהתוכנית של שבת שעברה הייתה טיפה יותר מצחיקה בגלל האורחים והקטע של המרכזיה של אורי גלר...) עפר חזר לעצמו הוא היה מצחיק וחמוד וסוף סוף נתנו לו זכות דיבור. אהבתי את כל הרמיזות בן ארז לעפר (בכלל ארז התחיל להתייחס אליו יותר ונראה שהוא מטפח אותו כמו את מיה שנה שעברה) אורי גוטליב פשוט מלך הוא מצחיק קורע ובכלל נחמד כזה. לשי היה כמה בדיחות מצחיקות אבל הוא צנון הוא צריך טיפה להשתחרר... לגבי האורחים קובי מידן דווקא היה נחמד והופתעתי ממנו ( הוא שיתף פעולה) קרין מגריזו דווקא הייתה מוזרה ולא הבנתי מה הקטע שלה (שמתם לב לזה שהיא אמרה שעפר היה חבר שלה ואז ארז אמר באמת הייתם חברים וכנראה צינזרו את זה בעריכה..) הקטעים של אהרוני של דץ ודצה ושל הנקנקיות הכי הצחיקו אותי ,בגדול הייתה תוכנית מצחיקה מחכה לעפר רמי ואורי בצוות ( זה השילוב שהכי מצחיק אותי) ועכשיו לכמה ציטוטים: 1. אורי לעפר אתה נראה יפה היום ! 2. אורי: די לכיפוף. 3. אתה צריך הונאה אני צריך פרנסה. 4.קרין : למה רק עפר עומד וכולם יושבים... עפר : ואני עוד על קצות האצבעות. 5.האם לאורנה ומשה דץ יהיה תוכנית ראלטי היה או לא היה.... היה ואורנה תקבל תוכנית כמו שהייתה לקרין מגריזו מכל הבנים בעולם דווקא משה? 6.לאותה שאלה : בטוח לא היה ! כתוב הצוות הפופלארי...חחח 7.גם על שמי יש כביש כביש מס' 1! 8.גם על אודטה יש שם של רחוב הארבעה... 9. מה התיישבת לידו הוא צנון... 10.אורי , יש לנו כינור יש לנו סיני צריך עוד סיני אחד... 11.בלי קשר להיה או לא היה..אהרוני תחשבו על זה יש לו שיער שחור, הוא הוריד 20 קילו,הוא הופיע בשיר שלנו ועכשיו הוא עושה את הפסטיגל... הבנאדם נהיה נינט. 12.טיף טף וטופו. והנה כמה תמונות מאתמול תהנו...