היי אביבה

ו ר ו ד ה

New member
../images/Emo192.gif היי אביבה

אמרו לי שהיסוד שמאפיין אותי בנומרולוגיה זה אדמה ומאז אני לא יכולה להפסיק לחשוב על החדר שלי בגוונים של חום. את יכולה לומר לי מה היסוד שלי לפי הפאנג שווי? התאריך לידה שלי הוא 3.5.1987. החדר שלי כרגע צבוע בסגול ובכתום, ומאז שאמרו לי את היסוד אדמה פשוט מתחשק לי לשנות לגוון בז´ ולהוסיף וילונות בבז´ כהה יותר, ובכלל- לעשות אותו יותר חום, משהו שמקרין הרבה יותר רוגע ונינוחות. זה יכול להזיק במידה כלשהי אם אני לא יסוד אדמה לפי הפאנג שוי?

תלוי על פי איזו שיטה...

אני תוהה מה יקרה אם מחר יאמרו לך שעל פי האסטרולוגיה את יסוד אויר, בפאנג שוי את אש, ובשיטה אחרת את מים...מה אז תעשי? אני ממליצה לך להחליט על פי איזו דרך את הולכת ולהצמד אליה.ככל שתשאלי יותר...תתבלבלי יותר.

ו ר ו ד ה

New member
מממ..

אוקיי, כל שיטה בעצם הולכת על משהו אחר. הפאנג שווי הולך על עיצוב האזור בו נמצאים, אז שאלתי לגבי תחום הפאנג שווי. מה דעתך? הגוונים של החום יתאימו לי? לא יהרסו?

לא, לא כל שיטה הולכת על משהו אחר...

יש ביניהן דמיון אבל...ההמלצות יכולות להיות שונות. פאנג שוי לא הולך על "עיצוב האזור בו נמצאים", פאנג שוי יוצר סביבה מותאמת לאדם בה בהתאם לצרכים שלו לרגע זה.אי אפשר לחיות באותו חדר כל החיים...מה שמתאים לך עכשיו לא יתאים בעוד שנה, שנתיים, חמש עשר ועשרים. לדעתי חום לא יתאים לך...אבל...כמו שאמרתי קודם, התמקדי באדם אחד אחרת...תתבלבלי.

למעלה