בוקר

איזי בת

New member
../images/Emo192.gifבוקר

בוקר של יום שלישי.... מממ... אמנם מוקדם אבל מתחילה להריח את סופ"ש.....

איזי בת

New member
בטח מרגישה אותו....

כבר יום שלישי היום.... בימים האחרונים קמה מאוחר (נכון שזה נראה לכם מוקדם אבל זה יחסית מאוחר) וכבר לא לחוצה לצאת לעבודה ויש לי זמן עם הבנות בבוקר ואני מנסה להבין איך פספסתי את הבקרים איתן עד היום...... פשוט תענוג....

רק שיר

New member
../images/Emo11.gifבוקררררררר

פעם ראשונה שנהנתי להתעורר בחמש וחצי בבוקר.

בוקר טוב

אך איזה בוקר קסום... היום הפיצים עם אבא שלהם ואני, אני הולכת לקרוע את העיר... שיהיה לכולם יום מחבק ומלא ריגושים!

בוקר טוב לכולם

אני בבית בימי חופשה לארגון הבית החדש יש לי מלא סידורים לחלק על פני היום ומחר נראה איך נתארגן

לילי301

New member
בוקר טוב ויום של ../images/Emo6.gif...

תמיד אמרתי שיום שלישי זה היום שבו מתחיל סופ"ש. עוד יום עמוס על הפרק, אבל ממחר הימים מתקצרים, חוזרים למתכונות איכותית ונוחה, מחזירים כוחות לסופ"ש של מומולדת
יום מקסים ונפלא

הבוקר הגעתי למסקנה שאני חייבת לצלם את

הטוען לכתר כשהוא קם בבוקר. ההתמתחות המתוקה הזו עם חצי חיוך והצעקות של "בוקר טוב" בקול מתנגן שכזה. אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת את הבקרים האלה

לילי301

New member
אין על המתיחות שלהם על הבוקר..

הן תמיד מלוות במילמולים כאלה והימהומים לא ברורים שזה גורם לי לאכול אותה כל בוקר מחדש!

לילי301

New member
הצוציקית אלופה בפינוק של בוקר..

לפעמים אני מוצאת עצמי באמצע הלחץ והארגון הבוקרי, יושבת על המיטה, מביטה בה ומחייכת חיוך
... אושר מושלם...

אני אוהבת לשלוח את הטוען להעיר את היורש

הוא ניגש אליו ברכות, מלטף לו את היד ואז קופץ עליו בצרחות אינדיאניות של בוקר טוב ישר לאוזן. אם את חושבת שהיורש מתעורר מזה - את טועה. ואז הוא פשוט נשכב עליו ומחבק אותו חזק. אחרי כדקה היורש מתחיל להתעורר
אני כל כך אוהבת את הבקרים האלה.

שרשירית

New member
../images/Emo68.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בכל פעם שאני לוקחת חופש מהעבודה אחרי שאני חוזרת יש כל כך הרבה מטלות.
אתמול לא הצלחתי לנשום, ממש מבאס. אתמול הקטנצ'יק נשאר ער עד 23 בלילה ולא הראה סימני עייפות. בגיל 3 הוא לפעמים ישן צהריים בגן ובימים כאלה אנחנו חוגגים באפטר-פארטי עד השעות הקטנות.
מקווה שהיום יהיה רגוע יותר.

felka

New member
בוקר טוב

בוקר של לילה ללא שינה בוקר של דירה חדשה (אולי) ... אתמול בערב המשכיר שלי הודיע שהוא לא רוצה שאני אשכור את הדירה. אחרי שהוא הודיע לפני שבוע שהוא כן מוכן... אתמול בערב ראיתי שני יחידות דיור פיציות ממש. היום בבוקר הגעתי לראות עוד אחת ואהבתי אותה... יש לה כמה יתרונות וכמה חיסרונות. אבל היא יש שם 2.5 חדרים. גינה יפה, גז (סוף סוף אני אבשל) ומזוה גדול שכל הזבל הולך לשם כך שחדרים ישארו נקיים. המשכיר מתלבט לגמי הכלב שלי אבל יש לי תחושה שזה יהיה בסדר.... קשה למצוא דירה באורנית....

למעלה