בוקר טוב

בגלל שאני לא מרגישה טוב!

והוא מעצבן! הוא אמר שזה כלום ,ושאני רק קצת מצפצפת ואפשר ללכת עם זה לביצפר ופשוט לקחת תרופות! ככה שמחר אני הולכת לביצפר!
אבל לא נורא כי אחרי זה הלכתי עם אמא שלי וקנינו גם מגפיים חדשות וגם נעליים חדשות! ועכשיו אני חייבת להתארגן למחר

תתחדשייי../images/Emo110.gif

וה"מצפצפת" הזה נראלי הרופאים אוהבים תמילה יותר מדיי.. לי אמרו שעם כמה שאני מצפצפת אסור לי הלסתובב הרבה בכלל.. ולא נורא.. עדיף לך ללכת לבצפר מלהיות חולה
בכיף הייתי מתחלפת איתך..

../images/Emo24.gifתודה מווותק!../images/Emo140.gif

פחח כן הוא כל הזמן אומר לי שאני בקושי מצפצפת...שאין לי בכלל צפצופים ואני סתם משגעת את כולם...בכלל הרוםא שונא אותי! כן אני יודעת כמה את סובלת...היית כבר אצל הרופאה?

יאוווו נכון זה ממש מגניב הצילום../images/Emo3.gif?

תמיד חזרתי הביתה עם השקית הענקית הזאת של הצילום.. ואז הייתי צוחקת על הגב שלי

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

את בכללית או מכבי?:) ואיפה עשית את הצילום? בזמנהוף? זה לא מגניב בכלל הצילום
היא אמרה לי תנשמי הכי עמוק שאת יכולה ותעצרי.. כדי שהיא תצלם... ונראלי שבדיוק שחררתי שהיא צילמה
אבל עשו 2 צילומים... השני בטוח יצא פסדר.. זה פעם רביעית שאני שם.. בלעכס אבל הם השתכללו! הם כבר מביאים את הצילומים בדיסקים כאלה

כע:-:p../images/Emo26.gif

אינ גם מלא פעמים באה
את יודעת הם עשו שיפוצים
הוא שהם רק החליפו את הכיסא המוזר הזה שיושבים עליו
ואני במכבי

אעעעעעעעעע../images/Emo110.gif

הייתי שם בכתה ב' או ג' נדמה לי.. או גם וגם.. ואני זוכרת שחיכינו יותר מ3 שעות שמה.. והיה מממממש נורא.. לא שהיום לא אבל לאמשנה
הם השתכללו לאללה

גמלי צילמו..

לי צילמו את הברך ואת הרגל..זה מגנוב..יש לי את זה עדיין אמרו לי פעם שהיה לי איזה משהו ברגל לא'דעת בברך היו לי מים וזה עושה משהו לא טוב כי לא אמור להיות הקיצר זה עבר כבר...ב"ה כי זה לא טוב..וכאבו לי הרגליים אז עשיתי צילום והסתכלתי זה ממש מגניבב...חחח הרגל שלי..ולא'דעת איפה עשיתי אבל אני זוכרת את זה..נכנסתי לבד כי אסור עם מישהו לא'דעת אבל האיש היה בחדר בקרה כזה ואז הוא אומר מה לעשות רץ מצלם וחוזר שוב לסדר ת'רגל זה גנובב כזה... אבל היום הרגל בסדר כי הייתה לי קצת עקימות היא נותה פנימה... אבל לא ממש רואים עכשיו היא כבר לא כואבת רק מדי פעם ב...הרבה זמן!!=]

חלי 66

New member
כבר 4 ימים שאנחנו לא לומדים

אנחנו באים לבצפר מורה לא באה אז אין לנו שעתיים ואז הצגה ואולי שיעור אחת לומדים או אנחנו באיםע ושים מבחן והולכים חחחח הפך להיות שכונה אל בצפר....

צהריים!=]

צהריים מושלמים..היה לי יום מצוין אין הימים האלה מחזירים לי על אותו יום שהייתי עצובה..שרק ימשיך ככה..אני כל כך שמחה שחזרתי להיות כמו שהייתי שמחה ומאושרת...=] קל לשמח אותי ולפני יומיים לא יכולתי אפילו לשמוח ולא היה קל ממש ממש לא עכשיו הכול מאחוריי לא זוכרת את היום הזה לא רוצה יותר לזכור.. כולם החמיאו לי על התספורת..חח..=]כל 5 דקות חברות שלי החמיאו לי ואמרתי להם די אני יסמיק אז הם אומרות טוב לא תצטרכי סומק..חחח..אין היו שתיים שאיתי בערבית והן החברות הכי טובות שלי...חולה עליהן..=] שעתיים ראשונות היינו במחשבים..חח..=] שלישית גם היינו במחשבים..=] רביעית למדנו קצת מתמטיקה..=] וחמישית שישית סתם דיברנו כזה על כל מיני דברים..=] היה יום מצוין שימשיך רקק...ומחר גם!=]אין הימים האלו מדהימים..לי!=] לחולות המתוקות שלנו תבריאו..ומקווה שאין לך דלקת ריאות מיכלוש.. חלוש איזה כיפפ הלוואי עליי ככה כל יום..אבל מדי פעם אתמול גם לא למדנו הרבה והיום בכללל לאא...אין אמרתי לכם הימים האלה מצויינים ואני מאושרת בהם!!=] יום שני יש לי הצגה..חח..=] יאללוש המשך יום מקסים לכולםם!!=]

היללי 2

New member
צהריםם...

היום בקושי למדנו...כי היה פינוי בעמונה
רפואה שלמה לחוליםם...

limor132

New member
כעע גם אנחנו לא למדנו ב-2 האחרונות.

בגלל זה... עצוב מה שהלך שם...
החלמה מהירה לפצועים..

למעלה