בוקר טובב

הדסוש..

מאמי אני לא מתה ולא כלום חס ושלום אבל זה מבאסס מאודד תאמיני לי את לא מבינה כי את בריאה לחלוטיןן..ואני לא מתה אני פשוט מאוכזבת ומבוסת מהכולל תתחברי למסן.. ונראה אמן שהתפילה שלך תעזור.. תודה שהתפללת!

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

סיימנו היום ב1 וחצי.., שעה אחרונה היה את המבחן
.., עשיתי חישוב ואני מקבלת 82
.. זה יחסית טוב למישי שלמדה 2 עמודים מתוך 48
.. (סליחה 5
) בעצם קודם כל שאני יקבל את המבחן ואז אני אדבר
המחשב שלי ממש מהיר
היתה שווה הצפיה לו
ובמבחן.. המצאתי זכות אדם.. היה משהו על מחאה של תלמידים ואז המנהל השהה אותם מביה"ס.., אז שאלו באיזה זכות המנהל פגע לתלמידים.. ורשמתי זכות לחינוך
.. וזה בכלל לא היה למבחן
.., זה או זכות המחאה.., או חופש הביטוי
חפיף
.. מיכלי, שירקי ואביחיק'ה[
] תרגישו טוב
, באמת שהתפללתי בשבילכם
... אוהבת אותכם
הדס

limor132

New member
חחח חפיףףף....../images/Emo6.gif

מי מלמדת אותכם איריס בדש? בידיוק בשיעור האחרון(שעה שמינית) היא לימדה אותנו ואז היא צחקה שהיא ראתה בכמה מבחנים שבנות המציאו זכויות ולא ניסחו טוב משהו כזה..חעחע חפיףףףף..
אהה ומיכל אביחי וכל מי שחולה תהיו בריאים..!!
לימור.

ערבב...=[

ערב טוב לכם אני מקווה לפחות.. כל שניה שאני כזה עולה עם הנשימה שתהיה לי עד הסוף מתחילה לי סחרחורת..חם לי פתאום אינלי מושג מה קורה לי..אני ילך להכין לי משהו חם..אבל לא יודעת אני מבואסת..ומאוכזבת..וכבר הכול מעצבן אותי..קשה לי עם המחלה הזאת..בעעעעעעע...אפילו לקנח את האף אי אפשר כבר..שאני מקנחת נהיית לי סחרחורת..ולפעמיים יורד לי דם מהאף..איכככ=[ לפני שעה וחצי ככה התחלתי לחזור לשיר השמחה והצוהלת ושהכול טוב אצלה וחזרתי למצב הקודם..אינלי מושג זה לא עובר הדיכי והביאוס הזה..=[ מיכלוש==>>אינלי מושג מה קרה אני מקווה שתהי בסדר.. הדסוש====>>>תודה על ה=כ=ו=ל=!את יודעת שהכול בזכותך..אין את מדהימה..תדברי איתי במסן שתתפני.. אני מקווה שהחולים פה מרגישים יותר טוב.. אני אישית יותר טוב מהבוקר אבל עוד בבאסה..ויש לי סחרחורות פתאום מה שלא היה... יאללה יש לי סחרחורת אני חייבת לטוס לפני שאני מתעלפת פה עוד שנייה אני יודיע על מצבי שיגמר לי הסחרחורת ואני ישתה משהו... ביי אנשים ערב טוב!!

לילה../images/Emo29.gif

מיכי תהי חזקה
מחר משחק כדורשת נגד הכיתה הכי טובה
, אנחנו בטוח נפסיד
חפיף
לילה טוב שיהיה לכם
(השעה 8
)

אנשיםםםם....

אנשים אני בסדר עברה לי הסחרחורת אני יודעת שהדסוש קצת כאב לה הראש ואמרה לי שיעבור לה מקווה בשבילה!! אני עכשיו הולכת לאכול להכין מערכת ולישון..אני מתה מעייפות..חח... מחר נראלי אני ילך לבצפר..הצינון קצת פחות..הסחרחורת חוזרת לפעמיים הרעידות לא היו עד לפני איזה חצי שעה רעדתי אבל עבר..והכאב ראש עוד בסדר קצת רגועע..שלא יכאב יותר... מקווה שכולם פה בסדר..!! אני ידבר איתכם מחר.. ביושש... והדסוש אוהבתותך מאמי נדבר מחר..=]

למעלה