חחחחחחח אל תדאגי, לא מתכוונת לשים..חח
ה המאפיה האילתית שולטת New member 9/8/06 #9 חחחחחחחח איזה יצורה את.. אם אני אסתכל על ההודעות שלי... עזבי... בושות...
M MyGod7 New member 9/8/06 #12 חחחח למה יצורה? אגב אביעד- אחרי שהתעצבנת עם סבא שלי אני לא מסתכנת - אבא שלי היה ברדיו אתמול והיום אחותי תהיה, שלא תגיד שלא אמרתיXD [סתם, לא נראה לי שיש אפשרות לשמוע את זה בכלל חחח]
חחחח למה יצורה? אגב אביעד- אחרי שהתעצבנת עם סבא שלי אני לא מסתכנת - אבא שלי היה ברדיו אתמול והיום אחותי תהיה, שלא תגיד שלא אמרתיXD [סתם, לא נראה לי שיש אפשרות לשמוע את זה בכלל חחח]
ש שדה חרוש New member 11/8/06 #29 תמיד טוב להתחיל מן הבסיס... מי שמתחיל מלחיצה על הקישור "סמיילים וסימנים ל..." בסוף יודע גם כיצד לכתוב זאת.
תמיד טוב להתחיל מן הבסיס... מי שמתחיל מלחיצה על הקישור "סמיילים וסימנים ל..." בסוף יודע גם כיצד לכתוב זאת.
כ כבשה פלורסנטית New member 10/8/06 #16 אז מה, אז נהננו מזה../images/Emo6.gif אליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייש
כ כבשה פלורסנטית New member 11/8/06 #33 דוגרי. שבוע שעבר הייתה לאורי יומולדת, אז שלחתי לו SMS של מזל טוב והוא היה בהלם שזכרתי. אח"כ דיברנו באייסי והעלנו נוסטלגיות, ואיכשהו נזכרנו בך
דוגרי. שבוע שעבר הייתה לאורי יומולדת, אז שלחתי לו SMS של מזל טוב והוא היה בהלם שזכרתי. אח"כ דיברנו באייסי והעלנו נוסטלגיות, ואיכשהו נזכרנו בך
M MyGod7 New member 13/8/06 #36 וואלה? סיקרנת אותי עכשיו חחח סתם, אחרי שאני אחזור מהצוות יער צריך לדבר מתישהו.. נשתמע.
ש שחזיג המשו בסט New member 11/8/06 #31 בדיוק גמאני ראיתי השבוע בהיסטוריה -בעזרת ה' יתברך- וגיליתי כמה אהבלה וכופרת הייתי....
מ מיכל שמיניתשסה New member 13/8/06 #38 זה בסדר... תופעה מוכרת ביותר... כולנו היינו מפגרים פעם [רק חבל שיש ארכיון שיוכיח את זה ]