hey

MyGod7

New member
../images/Emo191.gifhey

בימים האחרונים נתקפתי לי בנוסטלגיה והתחלתי לקרוא ארכיונים והיסטורי וכל מיני כאלה ועפ"י הארכיון של פה גיליתי שהייתי ממש סתומה[לא שעכשיו יותר טוב, אבל על זה אני כבר אדבר בעוד שלוש שנים]
זהו, וכולי מתפדחת כאן על ההודעות המפגרות שלי
אם יש פה ותיקים מהזמן שבו נכנסתי, סורי על זה...חחח
וזהו, סתם רציתי להגיד את זה. שיהיה לכם המשך יום וחופש נחמד ונקי מקטיושות וטילים אחרים למיניהם...

זה בסדר אלישבע...

בזמנו כשתכתבת את הדברים אני משוכנע שהיה טעם לכך. ואת לא לבד, כל מי שיכנס להודעות שלו מלפני כמה שנים יראה עד כמה קטנוניות וילדותיות הן היו. זה טוב, זה מראה על בגרות.
אני זוכר שלפני כמה זמן באיזה שרשור נוסטלגיה נכנס אח של תמר, והעלו שרשור שלו בו הוא עבד על חברי הפורום. ומישהי הצביעה על הודעה שלי מאותה התקופה... (אני בניגוד אלייך לא מחפש בארכיון...
). הכתיבה, התוכן וכו' משתנים עם הגיל, וטוב שכך.

אתה בטוח שטוב?..

למרות שאני מסתכלת על הודעות שלי משנה שעברה ומעכשיו.. שמים וארץ. אבל יש שינויים שלא מטיבים עם השנים, אלא גורעים מהחשיבות של האדם. וזה שאתה לא מחפש בארכיון.. זאת כבר בעייה שלך.

אין מאה אחוזים...

הכל תלוי בהתפתחות של האדם. אם אדם מתבגר בצורה טובה אז הדבר טוב לו ולסביבתו (ואין זה תלוי אם יש לו הרבה משברים או פחות אלא מהי הדרך וכיצד הוא יוצא ממנה). כמובן שאם הוא בוחר דרך פחות טובה וממילא מגיע לתוצאות שליליות, הדבר יכול להיות פחות טוב. למרות שאיני בטוח בדיוק אם לזה התכוונת, אם תוכלי להיות יותר ספיציפית, אולי אוכל לעזור יותר.

זה תלוי..

אבל התכוונתי פחות או יותר לזה.. אז מה, בין הזמנים ואתה הולך שוב לשרוץ פה?

אשריי שכיוונתי...

לא נראה לי שאני הולך 'לשרוץ' פה... (אי פעם שרצתי?!) אך אם יהיו דברים מעניינים ומחכימים אשתדל להגיב...

בכל זאת בין הזמנים...

ההורים לא הסכימו שאאריך את הזמן. ולמען האמת, אני באמת צריך קצת 'חידוש כוחות'...

כולכבוד להם!

נראה לי לא היית בבית חצי שנה... אולי תקפצו כבר לביקור?????????? אתה יודע בכלל איך החדר שלי נראה?!?!?!??! (וגם אם נראה לך שכן, אז אתה טועה, הוא עבר שינויים:p טוב, לא בריהוט... במדפים...................................))

זה אומר להישאר עוד קצת זמן בישיבה..

באופן עקרוני בית המדרש בישיבתנו הקדושה פתוח כל ימות השנה, אך הבעיה הגדולה היא חדר האוכל. ומשום שעדיין צריך גם קצת אוכל גשמי כדי להתקיים מלבד האוכל הרוחני שמקבלים בביהמ"ד (שהוא הבסיסי כמובן...
) קצת קשה להישאר בבין הזמנים בישיבה. אך בתחילת הזמן התארגנה קבוצה די גדולה שנשארה בישיבה, לכן השאירו את חדר האוכל פתוח. אני מתכנן בעז"ה ובלנ"ד לחזור קצת יותר מוקדם לאחר ה"התרעננות" בבית (בניגוד לאחינו מן הצפון שעושים לצערנו "התרעננות" מחוץ לבית). אמנם סביר להניח שחדר האוכל כבר יהיה סגור, אך אם בפעם הקודמת הצלחנו, בעז"ה נצליח גם הפעם.
ולמה ההודעה הקודמת לא הייתה נחמדה? אל תדאגי... זו הייתה ההודעה כמעט הכי נחמדה אליי מאז שחזרתי. סלחי לי אם אני טועה... אבל אני צריך לשאול אותך מה את עושה שנה הבאה?

אבל גם אם חדר האוכל נשאר סגור

ש בקרית משה כמה מכולות, תוכלו לקנות שם, תארגנו קניה משותפת זה לא יוצא יקר במיוחד. לא נראה לי שאוכל אמור להוות בעיה. ולגבי ההודעה הקודמת קודמת לשאול מישהו מה הוא עושה פה זה לא קבלת האורחים הכי לבבית שיש אבל בסדר יש גרועות ממנה. ושנה הבאה אני בע"ה בעיה"ק נתיבות. (תקן של ביה"ס בשילוב הגרעין התורני ששם), אני מאוד מקווה שיהיה טוב.

אך אם חדר האוכל סגור...

זה יותר קשה להשיג את האוכל- וזה אומר (לבן ישיבה)- בזבוז זמן. אם כבר- יש פתרונות יותר טובים ממכולת. כשבוע ימים לקנות אוכל בוקר צהריים וערב זה לא פשוט. בפעם שעברה חבר ניסה להזמין אותי אליו, אך זה לא הלך לו. כנ"ל בארוחת בוקר אחת- אחד הרבנים בישיבה ניסה להזמין אותי, ויש לי שם גם דודה. אך בפעם הקודמת אכלתי מרקים חמים. זה דווקא היה לא רע. לגבי ההודעה הקודמת קודמת קודמת- אני לא תפסתי את זה כך. הרבה בהצלחה שנה הבאה, יהיה ה' בעזרך. מה אתם עושים שם עם הגרעין התורני?

...

אם אתם לא רוצים לבזבז זמן תמנו כל יום מישהו שיהיה אחראי לקנות אוכל באותו יום, אומנם הוא יפסיד לימוד תורה באותו יום אבל במהלך יתר השבוע הוא יוכל ללמוד תורה בניחותא. ואם אתם לא רוצים למנות אנשים ולהתעסק בכספים ובכל מה שנלווה לזה, אפשר תמיד לחיות שבוע על מנות חמות. יש עוד כל מיני אלטרנטיבות אחרות שניתן ליישם אותם אבל הכול תלוי במידת הרצון שלכם להשאר בישיבה. ותודה אני אזדקק לה : ) האמת אני לא יודעת יותר מדי פרטים אני רק יודעת שאנחנו עושות מועדוניות, חונכיות גמחי"ם וכו'. ובכלליות המטרה של הגרעין שנשתלב בקהילה אז אני חושבת שזה ידרוש מאיתנו לעשות דברים שונים. יו פתאום בא לי כבר להתחיל.

MyGod7

New member
בטח שכן:D

הייתי מביאה קישור אבל פדיחההה...
אהבתי המורדים והכרזתי על כך בפומבי, זה כבר מספיק!

למעלה