סיכום שבועי

riktal

New member
../images/Emo191.gif סיכום שבועי ../images/Emo191.gif

משהו טוב שקרה השבוע מישהו/משהו שעצבן אותך השבוע סדרות השבוע בסוף השבוע אני.., סרט מומלץ סרטון תמונה

Ayelet 363

New member
סיכום חופר.

משהו טוב שקרה השבוע: אני אתחיל מהדברים הקטנים ואעבור לדבר הגדול. - יום רביעי פשוט טס! טס! - קניתי שני ספרים על אגדות המלך ארתור. דיי יקר אבל אני מתלהבת בטירוף. -הדבר הגדול: יש לבאפי קומיקס בשם Angel & Faith. אז כמה שפתטי לשלוח טוויט למפורסם שלא מכירים (Christos Gage)- אני לא מכירה כי אני לא קוראת את הקומיקסים של באפי, למרות שהייתי רוצה... הוא עשה לייב צ'אט על זה בטוויטר והסתקרנתי אז שאלתי משהו שקשור לדמויות (משהו שכן הרגשתי קשורה אליו והתעניינתי בו מספיק כדיי שזה לא יהיה רק לסמן V). הוא ענה לי לשאלה שלי. ואז ראיתי שכריזמה קרפנטר עונה על המון שאלות של מעריצים... אז ניסיתי למצוא משהו מספיק חכם כדיי לא להספים אותה, והיא ענתה לי! שלושה מהאנשים המקצועיים שקשורים לבאפי ענו לי. שניים באותו יום. מכריסטוס לא הכי התלהבתי, אבל כשאלייזה דושקו וכריזמה קרפנטר הגיבו ל- רעדתי! ועכשיו הייתי גם דיי מוכנה לזה, כשכתבתי לאלייזה דושקו זה היה סוג של בטעות (רציתי לספר על פרוייקט יום ההולדת שלה, למקרה שמישהו יתעניין.... מי שיכול לעזור. הייתי חדשה בטוויטר ולא ידעתי שהיא תוכל לראות את זה ושהיא תענה "you rock! x"). משהו מעצבן שקרה השבוע: ביום רביעי החברה הכי טובה שלי מהבסיס התשחררה. ואני בן אדם שמתקשה לשמור על קשר (מקווה להשתפר). נהיינו קרובות בזמן ממש קצר. וגם עוד התשחררו, ואני עצובה שבקושי יצא לי להכיר אותם. ואתמול היה לי ממש לחץ, ממש זוועה... בלי קשר לזה שכואב לי לאכול או לדבר, וכל זה ביחד... היה ממש עומס והתמודדתי עם רובו לבד, אפילו שיש עוד מישהו שעובד איתי. מישהו/משהו שעצבן אותך השבוע סדרות השבוע: יומני הערפד ואחים ואחיות. קטעים מגלי. בסוף השבוע אני.. אגלוש מלא באינטרנט, כרגיל. סרט מומלץ: ראיתי רק חלקים קטנים מהם, אבל הארי פוטר 3 (שגיליתי שהוא משודר תוך כדיי ששמעתי שיר מ- A Very Potter Sequel. חח) ואוצר לאומי 2: ספר הסודות. סרטון: רייצ'ל וג'סי גלי עם שיר מוויקד.
: http://www.youtube.com/watch?v=LVhoAxg_iDo תמונה: הפעם- דווק אספתי מלא. אבל קשה לי לבחור, וזה במילא משהו שאני בערך היחידה שתתלהב ממנו.

למעלה