עונה (חח לפחות יש לטרול ניבים LOL)
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בלונדון וביקרתי במלא מקומות מדהימים כמו מוזיאון השעווה, טאוור ברידג', בקינגאהם פאלאס, קובנט גארדן מרקט ואוקספורד סטריט המקום הכי מדהים לעשות בו קניות
. אני כבר מתגעגעת לשם משהו טוב לשבוע הקרוב: אממ לא יודעת, לונדון גמרה לי את כל הכסף אז חזרתי לארץ ועכשיו אני אחפש שוב עבודה בנתיים לחסוך כסף כי אני מתכננת שוב לחזור לUK בחזרה אחרי פסח. שיר/אלבום השבוע: כל מה שהתנגן לי באמפי...נייטוויש הרבה. יצא לי גם לשמוע הרבה בנייט קלאבס שמה באנגליה משום מה את "טיק טוק" אין לי שמץ מי הזמרת. וכל מיני שירי מינסטריים קלילים שעכשיו מזכירים לי את אנגליה כמו "take me home" אין לי שמץ מי שר את זה אבל זה נתקע לי בראש גם . ספר/סרט/סדרת השבוע: קניתי את הספר הרביעי בסדרת יומני הערפד Dark Reunion ואני עוד קוראת אותו. לא יצא לי לראות סרט או סדרה השבוע... ומתחשק לי לראות סרט ערפדים חדש... (קרן אמרת שיוצא במרץ? אפשר פרטים?) קניית השבוע: וואוו עשיתי מלא מלא קניות בזבזתי מלא פאונדס ופינקתי את עצמי כמו שצריך (כל מה שחסכתי בחודש הזה חחח) אבל הכי התלהבתי מהספר של יומני הערפד שקניתי במחיר מבצע של 5 פאונדס. (הספרים שם והדיסקים ממש זולים יחסית לביגוד ובישום, אבל לא התפרעתי שמה ממש לגבי ספרים כי התחשבתי במשקל של המזוודה שלא יקנסו אותי) לא וויתרתי על מכנסים שחורות מעור בסגנון בריטי כזה , וענק גותי קולר עשוי מחרוזים שחורים במחיר מציאה של 5 פאונדס. (שאני צריכה לעלות תמונה שלו בפורום) וכמובן מתנות למשפחה ושוקלדים וכאלה (יש לי עוד 2 בני משפחה אבא שלי ואחותי שהם מזל קשת וחגגו החודש יום הולדת) תמונת השבוע: מצורפת
ממוזיאון השעווה בלונדון (התלהבתי מטינקרבל)