../images/Emo191.gifמספר חוקים לפורום../images/Emo191.gif
דברים הקשורים ללהקה
אסור לעודד הורדה של אלבומי הלהקה דרך תוכנות הורדה לא חוקיות. (אני לא יכולה להגיד לכם מה לעשות, אבל אני אישית חושבת שהכי נכון הוא לקנות כמה שיותר דיסקים, סינגלים שלהם ממה שיש ביכולתכם לקנות, פשוט כי זה תמיכה כלכלית בלהקה שאתם אוהבים).
כל כתבה שאתם מעלים לפורום – במידה והיא מעוגנת בזכויות יוצרים: 1. אם העתקתם אותה, עליכם לציין מאיזה אתר היא נלקחה (רצוי בתוספת לינק) 2. אם החלטתם לתרגם אותה, ואתם מעלים רק את התרגום, כמובן גם במקרה זה צריך להביא את עמוד המקור לכתבה. במידה והיא אינה מעוגנת בזכויות יוצרים: זה תמיד נחמד לתת קרדיט
אסור לרשום את מילות השירים של לורדי, עם זאת במידה ויש לכם לינק לאתר עם הליריקס אותו מותר להעלות על גבי הפורום.
עקרונית, אני תיכף אתחיל לפתח את הקישור של "שאלות נפוצות" (כמו "כמה חברי להקה יש?" "כמה אלבומים יש?" "מתי הוקמה הלהקה?" "מתי אינארי עזבה?" וכו'...) ולכן, כדאי להציץ שם קודם.
אסור בשום פנים ואופן לפרסם על גבי הפורום תמונות של חברי הלהקה ללא המסכות, ואסור בשום פנים ואופן לפרסם על גבי הפורום את שמות חברי הלהקה האמיתיים, אלא אם כן הפ מופיעים בלינק לכתבה שהבאתם. דברים שלא קשורים ללהקה
מותר וגם רצוי ליצור קשרים חברתיים בפורום, כי חוץ מזה שזה מעין מקור ישראלי לידיעות על הלהקה, זהו גם פורום חברתי. ואיך זה יקרה בלי לפגוע בהתנהלות התקינה של הפורום? בשרשורי
טופיק שנפתחים כל כמה זמן.
משחקים, חידונים וכו' שלאו דווקא קשורים ללהקה, אני אשמח אם תתייעצו איתי קודם איך לפתוח אותם, חוץ מזה אתם יותר ממוזמנים להעלות אותם על גבי הפורום.
אסור לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום, או לפתוח הודעות כמו "XXX מה מס' הטלפון שלך?" הודעות מהסגנון הזה יימחקו בלי הודעה מוקדמת.
אם למישהו יש ביקורת על דרך הניהול שלי את הפורום, או על תפוז, מוזמן לפנות אליי אך ורק בפרטי, ולא על גבי הפורום. וכמו-כן הצעות ייעול, הצעות למשחקים וכו'... אני מודעת לכך שלא כל החוקים חלים באופן אוטומאטי על כולם, ורוב החוקים הם לחדשים שעתידים להגיע לפורום, חלק מהחוקים הם חוקי תפוז, וחלק הם הבקשות האישיות של הלהקה אפילו אם אתם כבר בעלי ידע רב עליהם. אני אשמח עם כל שיתוף פעולה, ועם כל עזרה להפיח רוח חיים תוססת בפורום. תודה
דברים הקשורים ללהקה