חבר חדש

liav1104

New member
../images/Emo191.gifחבר חדש

שלום לכולם לא מזמן התחלתי להתעניין במשחק גו ואני מחפש משחק להורדה או משחק ברשת כדי להתאמן עם אנשים. אז אם מישהו מכיר משחק אז השמח אם תפרסמו אותו. תודה מראש.

שלומלום!! ../images/Emo41.gif

ברוך הבא ותהנה! אז ככה יש 2 שרתי גו מובילים ברשת, אני אמליץ לך על KGS ותוכל לשחק משחקים מול אנשים, לצפות המשחקים, לצפות המשחקי הדגמה של אנשים ברמות גבוהות, לבקש ממישו שיעשה לך משחק עם חידות בגו ועוד! ניתן גם להתכתב שם ולחפש מורה! ואגב הכל בעברית!! והרי הכתובת: http://kgs.kiseido.com/en_US/applet.jsp שים לב: תיצור קשר עם כמה אנשים של ואם הם טובים תבקש מהם להיות המורים שלך, אני בטוחה שהם יסכימו...אם לא תבקש המלצה מילדים אחרים על מורים טובים... אם אתה עדיין לא מסופק אני ימליץ לך על מורה (השם משתמש שלי שם זה reut) תהנה!

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifברוך הבא!../images/Emo13.gif

אני חן, בת 11.... ובקשר לשאלה שלך, אני חושבת שחיפוש ב"גוגל" יוכל לעזור וגם חיפוש בפורום
חג שמח חן

liav1104

New member
תודה לכולם

מתאתי שרת של משחקים בשם KGS ואם משהו רוצה לשחק נגדי שירשום את שם המשתמש שלוץ שם המשתמש שלי הוא liav15. ושוב תודה לכולםץ

dannyshadow

New member
נצלש: גם לכם יש בעיות התחברות לKGS?

הייתי במשחק מול מישהו בקיו 29:O רציתי לראות אם הגעתי כבר ל29K ואכן הקרב היה צמוד, אבל זה יצא לי באמצע הקרב-.-, גם זה לא יפה כי זה היה משחק דירוג, ונראה כיאילו ברחתי, וגם זה לא נותן לי להתחבר שוב.

למעלה