פרק 358 במנגה!!!!!!

benedek22

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo58.gifפרק 358 במנגה!!!!!!

עוד פרק גדול!!!!!!!!! סאסקה הוא כזה פאקינג גאון זה לא יאומן!!!!! דידרה גם חכם אבל לא ברמה של סאסקה. ואומי גוד גילינו שהיכולת המיוחדת של טובי זה להיות חפרפרת חחחחחחחחחחחחחחחחח לפי דעתי דידרה עדיין לא גמור למרות שהוא נחת על כל המוקשים

TheDucky

New member
האמת... ../images/Emo58.gif

לא אהבתי את הפרק... סאסקה מהזה אפס פה... כאילו... לאבד כנף?? אני עוד זוכר את הקטע שהוא פגש את נארוטו, סאקורה וזה שאוהב את הקטנטן של נארוטו...אמ.. אה כן, סאי. הוא היה כל כך הרבה יותר חזק אז... זה כאילו או שהוא נעשה טיפש... (אולי נדבק מטובי?) או שהוא סתם ישן... דידרה דווקא יצא יותר חכם לדעתי למרות שהוא אחת הדמויות הפחות אהובות עלי.. וזה עדיין לא הסוף שלו, צריך להיות המשך!.. ומתי החלק שיוצאות לטובי סוכריות מהצוואר?!?!?? XD אני לא יכול לחכות !!! XDDDDDDDDDDDDD וכמובן, תמונה חביבה שמצאתי.. עושים הרבה קישור לפוקימון בזמן האחרון... -\_/-"

benedek22

New member
חחחחחחח תמונה אדירה

לא שמת לב אבל שהוא חופר את הבורות אז איך אתה חושב שהוא שם את המוקשים??? הוא מרים את הראש והמוקשים יוצאים לו מהצוואר חחח דידראה לא יצא ממש חכם כאילו זאת אסטרטגיה רגילה שהוא תמיש משתמש בה ובעוד שסאסקה אילתר את כל האסטרטגיה שלו. לא נראה לי שסאסקה יצא חלש בעיקרון הוא נלחם מול מישהו עם לונגראיינג' שהוא אף פעם לא נלחם מול אחד כזה והוא היה צריך גם להתמודד במצב של שניים על אחד. בפעם הראשונה שראו אותו אחרי הטיים סקיפ הוא היה במצב יתרון מכיוון שנארוטו וסאי כבר היו גמורים וסאקורה הייתה המומה והוא היה במצב של קרב פנים מול פנים נגד ימאטו והוא הצליח לפגוע בו באזור רגיש במהירות ובכך לקחת את היתרון, אז אין פה שום השוואה

lgmtk

New member
שונא את סאסקה O_O

פשוט שונא, שימות ומהר >_< בכל מקרה, פרק נחמד, אקשן נטו :}~ ורק בין 2 אנשים D: טובי הזה XD יש לי הרגשה שעוד לא ראינו את כל כוחותיו, אבל עכשיו אנחנו יודעים איזה אלמנט יש לו ומה הוא עושה. זה טוב זה טוב :}~ דיידארה כזה תותח *_*

Bakura

New member
אני דווקא לא חושבת שזה האלמנט שלו.

נארוטו גם עשה את זה, וגם קאקאשי, אם אתם זוכרים, כבר בהתחלה, שהוא תקע את סאסקה בתוך הקרקע? זה יכולת נינג'ה בסיסית כזאתי, כולם יכולים לעשות את זה, בעיקרון. וסאסקה באמת מעצבן XD; אבל יש לו עוד סיכוי להשתפר. אני חושבת שיש מצב שהוא ימות אחרי שאיטאצ'י ימות.

UselessCds

New member
איטצ'י לא ימות.

אלא אם כן הסאגה הזאתי היא האחרונה בסדרה אני לא רואה את איטצ'י מת בזמן הקרוב.. הוא עדיין הסיבה הכי גדולה לקיומו של ססקה בסדרה, ואם הוא ימות לססקה לא יהיה יותר מה לעשות חוץ מלהיות מושא אהבתן של מליון ואחת fangirls.. וטובי ממש משעשע עם ה"Yes Sir!" שלו חח (ואני רוצה לראות את קיבה נלחם!!!! :( )

UselessCds

New member
אה וגם

צריכים איכשהו להחזיר את קימימרו לסדרה! הקקי-גנקי (kekkai genkai[בלאדליין P:]) הכי שולט EVER! קימימרו הכי מגניב בעולם! הוא יכול לחבק אנשים עם הצלעות שלו! D:

Bakura

New member
../images/Emo58.gif לדעתי דווקא כן.

הסאגה הזאת תהיה ממש, _ממש_ ארוכה, אבל רואים בה היפטרות שיטתית מהאקאטסוקי אחד אחרי השני. כל פעם בא זוג, ואז לוקח איזה 15 פרקים והורגים אותם. את טובי אני בספק אם יהרגו, כי אני עדין חושבת שהוא אוביטו ויהיה לו קטע עם קאקאשי, אבל איטאצ'י ימות, בסוף. וקימימרו, עם כמה שהוא מגניב, מת, וזהו.
...וסאי וסויגטסו עדין צריכים להיפגש ; ;. !

benedek22

New member
חחח זה לא האלמנט שלו

האלמנט שלו זה מסטיק בזוקה חחחח

Bakura

New member
זה לא היה ממש משהו, אבל לא היה מאכזב.

זה היה קרב מתוכנן טוב. אני מקווה ש
דאידארה לא מת . כאילו, עדין. הוא ימות בסוף, כמו רוב האקאטסוקי, כנראה ( כי טובי מאמי ; ;!), אבל... מוקדם לי מדי ;(

Hikaru

New member
הממ

בסוף 358 כתוב על 359... geijutsuka no saigo ואת יודעת מה זה אומר. גם אני מאוד מקווה שזאת לא האמת וקישימוטו-סאן סתם מלחיץ אותנו. :X

Bakura

New member
... אני יודעת מה זה אומר? XD;; ../images/Emo58.gif

כאילו, הסוף של ____? ומה, ככה? אחרי פרק דאידארה ימות? הקרב של סאסורי היה הרבה יותר ארוך, ודאידארה לא פראייר שיתפגר ככה. >[!

UselessCds

New member
the artist's grand finale?

באותה מידה זה יכול להיות גם מתקפה סופר חזקה שדיידארה שומר לסוף P: אבל מן הסתם שססקה לא הולך למות אז יש מצב שאתה צודק.. למרות שהייתי רוצה לראות את טובי ודיידארה נלחמים נגד קאקאשי ועוד מישהו, כי כזה, לדיידארה יש את ה'טובה' שהוא צריך להחזיר לקאקאשי וטובי נמצא מתחת לתאוריית האוביטו אז נראה כאילו לשניהם היה מתאים להיפגש עם קאקאשי בשלב מסויים...

benedek22

New member
אתה כל כך צודק

כאילו זה יכול להיות מפגש גדול בין קאקשי ונארוטו לטובי ודידראה, אבל לפי דעתי זה הסוף של דידראה פה

למעלה