יום שני רומני

shiratel

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo11.gif יום שני רומני ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif../images/Emo189.gif

נאמי נאמ נאמ... שומדבר מיוחד לא יקרה מחר חוץ משעור נהיגה =]
כבר מס' 12

Black Jane

New member
השעון הביולוגי שלי החליט "לצלצל"../images/Emo3.gif

ממש לפני 5 דקות. יכולתי לישון עוד 10 דק'!

נו.../images/Emo219.gif

חברה שלי מכריחה אותי להשאר איתה עוד שעה כי לה יש אחרי זה שיעור והיא לא רוצה להשאר לבד -__-. שיהיה. אעאע. לא ספרות,לא הבעה ולא ספורט השבוע ^.^. פלאנט הל DD:.

moruush

New member
פא'צה פיצ'ה ../images/Emo90.gif

תכף מבחן באנגלית. בהצלחה לי

moruush

New member
../images/Emo90.gifמייגע..../images/Emo178.gif מאוד!!

וגם הבוקר לא התחיל לי כ"כ ברגל ימין אז בכלל... האנסיין שהיה היה מטשטש וחופר.. ולא כ"כ קל |: אבל אבל אבל כרגע אני אופטימית
תודה לכולכם

קמתי היום בשעה 6:30 WTF?!?!../images/Emo94.gif

אני לא מאמינה שקמתי כל כך מוקדם ובשביל כלום
סתם קמתי אוף
עוד מעט אני ואמא שלי הולכות לקניות והיא תקנה לי ביצי חופש. אחרי זה אני הולכת עם חברה שלי ב:14:00 בערך לקניון לקנות לה בגדים לבת מצווה ולי את הספר של הארי פוטר במכירה מוקדמת בסטימצקי, אני מקווה שזה עוד אפשרי
ואני חייבת חייבת חייבת ללכת היום לספרייה מצדי לחזור באוטובוס מהקניון אם חברה שלי ואמא שלה לא יסיימו בקניון לפני 19:00 אני נשבעת אני לא קוראת שוב את הספרים שלי, אני כבר יודעת אותם בע"פ מרוב שקראתי אותם עשרות אלפי פעמים.

stavoonia

New member
להתעודד, אני קמה קבוע ב-5:45...

אבל לא מתלוננת, שווה את זה :) הארי פוטר

Over My Head

New member
כל כך הלך עליי../images/Emo42.gif

יש לי מבחן עוד שבוע בכימיה. ו-6 דפי עבודה על כל החומר שאני צריכה להכין ליום רביעי. ואני לא מבינה כלום. פאקינג כלום. בכיתה אני יושבת ובוהה במורה כמו מטומטמת. ואנשים מנסים להסביר לי כל מיני דברים ואני פשוט ככה-
. אין שום קשר ביני לבין כימיה. וזה המצב הכי גרוע שיכול היה להיות לי אי פעם. אני לא מצליחה להתרכז בשיעורים. לא היה שיעור אחד שהצלחתי להתרכז בו. וכאילו-אני חייבת להצליח במבחן הזה. ח-י-י-ב-ת-! אם אני לא אצליח יעיפו אותי מהלהקה שזה בערך הדבר הכי חשוב לי בחיים. ויש מצב שההורים שלי גם יוציאו אותי מהשכבג. דאמט אין לי מושג מה לעשות.
חיבוק מישהו?

../images/Emo24.gif יהיה טוב

אני בעצמי הייתי מנסה להסביר לך משהו, אבל ביני לבין כימיה יש מרחק שנים.. יאללה, קחי חברה שמבינה את החומר, תביאי אותה אלייך - ושתתחיל להועיל
. שבוע זה הרבה זמן... אני בטוחה שזה יסתדר

Over My Head

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני מקווה שאני אספיק../images/Emo42.gif

אני צריכה ללמוד את החומר של כל מה שלמדנו עד עכשיו

Cindy Campbell

New member
../images/Emo24.gif

אני יכולה לנסות לעזור אבל בקושי למדנו משהו מתחילת השנה (המורה שלי שובתת
)... אולי תשכרי מורה פרטית? או תבקשי גם מאנשים אחרים להסביר לך... תחשבי שיש לך כמעט שבוע עד המבחן, בזמן הזה אפשר לעשות הרבה
.המון המון בהצלחה! יהיה טוב
!

MispIaced

New member
שמישהו יהרוג תשומר ביצפר שלי

~אני ועוד 100 תלמידים רוצים לצאת~ שומר: אתם לא יכולים לצאת! יש לי אישור מהמנהלת והמשטרה להשאיר אותכם פה! תביאו לי אישור לכולם מהמזכירות! ~אני ועוד 2 ילדות מביאים לו אישור~ *שומר חוטף את הפתק מהיד, רץ למזכירות, ומשאיר את השער פתוח* סוציופת מזדיין.

קמתי לפני 5 דקות ../images/Emo13.gif

סוף-סוף, יום אחד שאני קמה בו בשעה נורמלית!!!!!! 4:30 שעור פרטי [יאיי, 50 ש"ח.
] 7:00 תור לרופא שיניים
וזהו... אולי אני אצא בערב, לא בטוח... נראה כבר.

אההה, עדכון ../images/Emo9.gif

אני מרגישה ממש מפגרת שאני מגיבה לעצמי
הייתי אצל הרופאשיניים, והוא שם לי גומיות!! וביומראשון שמים לי קוביות!!! אני מפחדת פחד מוות פשוט.
שונאת רופאי שיניים. שונאת שיניים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהיום אחד המשחקים הקשים

בעמק יזרעאל, נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה אמן ננצח.. זה יהיה מתיש כי אנחנו אחרי נסיעה של שעתיים לשם והכל, אז זה יתרון שלהם אבל נעשה את כל מה שאנחנו יכולות היה ממש נחמד בבצפר <: השתחררנו שעתיים לפני הזמן, ושעתיים מתוך ה5 שלמדנו לא למדנוXD כי בשעה אחת עשינו משו למסיבת סיום, ובשעה אחרת צבענו שלטיםXDDDDDDDDD יום טוב לכולם :) ~נכון שאפחד לא קרא?~

למעלה