BBUS 712 - הויטו

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני בכלל הייתי בטוחה שג'אנל תעמיד את ג'יימס להדחה בבאק-דור. חבל קצת שלא. היה יכול להיות מעניין יותר.

../images/Emo58.gif

וויל גאון, ג'אנל מטומטמת. עכשיו היא הפכה את כל הבית, כולל עונה 6, נגדה. וויל הצליח לשכנע אותה שהיא עושה את המעשה הכי טוב בשבילה כשבעצם היא עושה את המעשה הכי טוב בשביל צ'ילטאון. אני ממש מקווה איכשהו שאריקה תלך ולא דיאן. האווי הוא הבן אדם הכי טיפש שראיתי בחיים.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

OH BOY JANIE! what have you done??
גם אני, גם אני, גם אני, ד"ר וויל קירבי
והיה עוד מי שטען בתחילת העונה שהוא תופס מקום של שחקן ש*באמת* רוצה לשחק את המשחק. מדהים שוויל הצליח לשכנע את ג'אנל לעשות את הצעד הזה. כולם בבית ממש לחצו עליה לא לעשות את זה (חשבתי שהיא תקשיב למרסלס) והיא עמדה בכל הלחצים. ובכלל, כל זה אחרי שבתחילת השבוע מייק בוגי קילל אותה והשמיץ אותה ואמר שוב ושוב שברגע שהוא זוכה ב- HOH, הוא יעיף אותה. אחרי כל זה היא מצילה את צ'יל-טאון?? ואני יודע שג'אנל צפתה בעונה 2 ויודעת שאי-אפשר לסמוך על הד"ר. מוזר ומסוכן להפוך את ג'יימס לאוייב בצורה הזאת. כתבתי את זה בספיילר לייב-פידס של הפרק הקודם : אני נקרע בין הרצון ל- GOOD TV (כלומר, לראות את חבורת עונה 6 מתפרקת ודופקים אחד את השני) לבין חיבתי לשחקני עונה 6 (ג'יימס, ג'אנל, קייזר). ד"ר מק'דרימי יצר מערבולת באגם והברווזה פאנל בעין הסערה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifמשהו אחר

עוד סיבה להבין את ג'אנל היא שנראה לי שגם אני פשוט לא הייתי מצליח להעיף את וויל מהבית. אני קורא תמלילים של הלייב פידס מהלילה שהשכימו אותם, והתגובות שלו פשוט היסטריות. דוגמאות: Will: I could probably go to sleep if some dumb hick wouldn't scream in my ear for the next fifteen minutes Will: Hey Howie, do you remember your first blow job? Howie: Yeah. Will: Did you spit or swallow? Janie: What do you think James is thinking in this picture? Will: Why am I so gay? Will: Doesn't anybody in New York watch this show? Why is everybody like "Ha Y'all! Mah dog chews tabaccy better than you."

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני עדיין לא הצלחתי להחליט מה אני חושב על ההחלטה של ג'אנל, ועד כמה זה טוב או רע בשבילה לטווח הארוך. גם כאן כמו הרבה דברים אחרים בבית הזה, ההשלכות יקבעו בעיקר בתחרות ההו"ה והויטו הבאות. לגבי ג'יימס, זה נכון שהוא נראה לפחות כרגע יציב מכמה חזיתות בבית, אבל דבר ראשון- זה יכול להתהפך בשניות בבית שבו אין יותר מדי פראיירים ואנשים יעשו הכל קודם כל בשביל התחת שלהם, ושנית זה לא הופך אותו לפחות צבוע. ג'אנל "פאקינג ביץ'"? על מה? על זה שהיא עשתה בדיוק את מה שאתה עשית במקור שבוע לפני? מישהו כבר רשם פה על הפרק של הנומז- ג'יימס לא העמיד את בוגי וויל ביחד בהזדמנות שהיתה לו אלא הלך על הצ'יקן עם הסיבה הכי לא קשורה בעולם. באיזו זכות הוא מטיף לג'אנל? אז נכון שזה עלול לפגוע בבריתות האחרות שלו, אבל לפחות בדיירי רום שתהיה לו ההגינות להיות כן. בכל מקרה אם בתחילת העונה לא סבלתי את וויל, עכשיו אין לי שום דבר מלבד הערכה אדירה אליו. בוגי לא עשה כלום (חוץ מלזכות בויטו, וגם זה לא היה שווה הרבה בלי העבודה השחורה של וויל) וויל על הכתפיים שלו נושא את צ'ילטאון אל השלבים המתקדמים במשחק. סחתין ג'יימס (ולא בגלל שהוא מאיים לצאת נגד ג'אנל, זכותו. הצביעות שמובילה את הקמפיין הזה שלו היא שדוחה אותי) יכול לדחוף מצידי את הראש לתוך האקוורים של העכבישים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

הייתי ממעריציו הגדולים של ג'יימס. ואיך נפלו גיבורים. הפחדן הכי גדול, ששם את צ'יקן ג'ורג' כמועמד להדחה, ואח"כ כשד"ר ויל מועמד, וג'ורג' עם וטו - הוא שם את ג'ייס ומעיף אותו, במקום לשים את בוגי מול ד"ר ויל. אז מי פה צבוע? הרי אם ג'אנל היתה שמה את אריקה מול התרנגולת, לא היה לו אכפת כל כך. זה בגלל שג'אנל הולכת על המצנח היקר שלו, דיאן. וד"א קייסר צריך לקבל ח"ח על כך שלא עשה לג'אנל יותר מדי צרות על כך שהיא העמידה את אריקה להדחה. ובכלל, מכל הבלאגן של עונה 6, הוא פתאום האחרון שיהיה מועמד להדחה מבינהם.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני תוהה לגבי קייזר האם הוא באמת אפאתי משהו השנה, או שזו האסטרטגיה החדשה שלו. אין ספק שהוא מסתדר יותר טוב מפעם שעברה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא בטוח שיש בכלל משהו בינו לבין אריקה חוץ מהמיני פלירטוטים שהראו באחד הפרקים. לא זכור לי שהיתה עדות כלשהי לשיתוף פעולה אסטרטגי שלהם.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif

אני בדילמה. אני מאוד רוצה לשנוא את ג'אנל, כי היא העמידה את דיאן, וסביר להניח שהיא תעוף. אבל אחרי דיאן ג'אנל היא הפייבוריטית שלי, אז לשנוא אותה יהיה כמו לירות לעצמי ברגל. מצד שני, אם אני לא אשנא את ג'אנל, זאת תהיה כמו בגידה קטנה בדיאן, לא? לכן, נכון לעכשיו, אני בוחר שלא להגיב, ופשוט להזדעזע בטוב טעם. תודה ושלום.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifBB ויטו 712

טוב הצעד של גאנל אולי יגרום לברית של הפלוטרס ובכלל כל הצעד של זה מעמיד את S6 בסערה ובמיוחד את גאנל ואת צילטאון בהרבה פחות איום וויל קירבי אכן השחקן הכי טוב אי פעם בביג בראדר! האווי אידיוט! אני מקווה שגיימס יזכה בהוה הבא לא נראה לי שהעונה יחזירו מישהו לבית.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אין לי מושג אם ההחלטה נכונה או לא, מצד אחד ג'אנל משחקת משחק אישי (וזה תמיד נכון) חכם, היא יודעת להבטיח את עצמה, מצד שני מה שהבנתי בלייב פידס כולם (חוץ מצ'ילטאון ואולי קייזר) כועסים עליה. לדעתי ההצבעה פתוחה, זה יכול להגמר ב8-0, זה יכול להגמר בתיקו ובהדחה צמודה. חשוב מי יהיה HOH בשבוע הבא (אבל זה תמיד חשוב).

../images/Emo58.gif

די, אני לא עומד בזה יותר. איזו טלוויזיה מעולה. ד"ר וויל גאון עולם והכימיה שלו עם ג'אנל מטורפת. אני פשוט נהנה לראות את הדבר הזה. והשיחה האחרונה של צ'יל טאון בדיירי רום הייתה שווה כל שנייה. כל שנייה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

וויל וג'אנל פיינל 2 = הריאליטי הכי טוב אי-פעם.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

וואו איזה פרק.. העונה מתחממת. אני לא יודע אם המהלך שג'אנל עשתה נכון או לא.. מה שאני כן יודע, זה שאני מאוד מקווה שג'יימס יקח HoH ביום חמישי כדי לראות אם הוא יעמוד בהבטחה שלו ויעיף את ג'אנל לכל הרוחות. 1. וויל 2. דניאל 3. אריקה 4. דיאן 5. ג'יימס 6. קייסר 7. ג'ורג' 8. בוגי 9. ג'אנל 10. מרסלס 11. האווי

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 712

שמחה וצהלה בבית של ביבי 7. ג'אנל בסך הכל מעדה בלשונה מה שגרם לה להיתפס באותו שקר אומלל - חוסר המזל שלה הוא שהאווי הוא כזה ביפקייק טיפשון שהוא היה חייב לקרוא אותה לסדר על השקר מה שהוביל לפיצוץ הפנימי בברית עונה 6. ג'יימס עצבני כי הוא יודע שהוא טעה שמראש נכנס לברית שהוא לא ממש רצה להיות חלק ממנה והצטרף אליה מכורח הנסיבות כי כולם ראו בו חלק ממנה. יחד עם הצביעות שלו, אני עדיין אשמח לראות אותו ואת דניאל עושים טרור בברית של עונה 6. ג'אנל שחקנית טובה אבל לא חסינת טעויות ואת זה ראינו. וויל הוא אמן שפשוט כיף לראות ולהבין את דרך החשיבה שלו. יהיה מעניין לראות את מי ג'אנל תדחוף להדיח. אני משער שזו תהיה דיאן. יותר חשוב יהיה ה-HOH הבא ואם זה באמת תחרות חסינות אני רואה רק מנצח אחד - קייסר. מקווה שוויל לא יזרוק את ה-HOH הזה כי הוא קריטי למשחק שעוד נשאר לו לשחק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני היחידה שחושבת שאריקה הולכת הביתה? זו האופציה הטובה ביותר לג'אנל. כך היא יכולה לעשות דיל עם דיאן (מאחורי הגב של ג'יימס ודניאל אפילו), וגם היא מרגיזה קצת פחות את ג'יימס. מצד אחד, אני חושבת שזה היה צעד מעניין יותר למשחק, ומצד שני - אני חושבת שזה גם היה צעד מצויין למשחק. נמאס מכל השחקנים המיותרים האלה. זה כבר קרה בהישרדות (שם לפחות היה את מריאנו שהציל את המצב) - אבל ממש לא בא לי שהפיינל 2 של עונה 7 של ביבי יהיו צ'יקן ג'ורג' ואריקה. חבל שג'יימס כזה צבוע ואידיוט שהוא רוצה ללכת עכשיו נגד הברית החזקה, כשדי ברור שגם אם הוא מגייס סביבו את הפלואטרס, הם יעיפו אותו די במהירות.... בקיצור, אם הדוקטור הטוב זוכה ב-HOH בשבוע הבא, זה יהיה מצוין. אחרת, כל סיטואציה אחרת מובילה לצ'ילטאון/ג'אנל כמועמדים. וחבל... עדיף להעיף פלואטרס מעפנים.

../images/Emo58.gif

אני ממש מקווה שאת צודקת, אבל לצערי אני לא רואה את אריקה הולכת. את אותו דיל שג'אנל יכולה לעשות עם דיאן היא גם יכולה לעשות עם אריקה, ככה שאין לה סיבה להצמד דווקא לדיאן. חוץ מזה, היחידים שירצו להשאיר את דיאן הם ג'יימס ודניאל (שתצליח לשכנע את ג'ורג').

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif + אזכור לעונה 4

לא חושב שצריך הרבה כדי לשכנע את ג'ורג' להעיף את אריקה. משום מה התפתחו ביניהם יחסי שנאה מיידיים ואריקה תמיד מדברת עליו בלגלוג וגם לא אהבתי את הדרך המתנשאת שהיא הדיחה אותו ב-HOH האחרון. דרך אגב אריקה, שמתי לב שהכובע הוורוד חזר לעטר את המלתחה שלה באחד הפרקים. אני מניח שהיא לא הצליחה להתגבר על האבידה שלו בטקס שריפת הבגדים המעצבנים בעונה 4 והייתה חייבת לרכוש אחד כזה נוסף (כמובן אני לא לוקח בחשבון שיש לה מאות כובעים כאלה בבית בחדר ארונות שלם שיש בו רק כובעים וורודים).

../images/Emo58.gif

זה גם לא כל כך משנה, כי דניאל יכולה לשכנע אותו להצביע למי שהיא רוצה. הבעיה היא שרק הקול של ג'ורג' לא מספיק.

למעלה