../images/Emo58.gif
אני עדיין לא הצלחתי להחליט מה אני חושב על ההחלטה של ג'אנל, ועד כמה זה טוב או רע בשבילה לטווח הארוך. גם כאן כמו הרבה דברים אחרים בבית הזה, ההשלכות יקבעו בעיקר בתחרות ההו"ה והויטו הבאות. לגבי ג'יימס, זה נכון שהוא נראה לפחות כרגע יציב מכמה חזיתות בבית, אבל דבר ראשון- זה יכול להתהפך בשניות בבית שבו אין יותר מדי פראיירים ואנשים יעשו הכל קודם כל בשביל התחת שלהם, ושנית זה לא הופך אותו לפחות צבוע. ג'אנל "פאקינג ביץ'"? על מה? על זה שהיא עשתה בדיוק את מה שאתה עשית במקור שבוע לפני? מישהו כבר רשם פה על הפרק של הנומז- ג'יימס לא העמיד את בוגי וויל ביחד בהזדמנות שהיתה לו אלא הלך על הצ'יקן עם הסיבה הכי לא קשורה בעולם. באיזו זכות הוא מטיף לג'אנל? אז נכון שזה עלול לפגוע בבריתות האחרות שלו, אבל לפחות בדיירי רום שתהיה לו ההגינות להיות כן. בכל מקרה אם בתחילת העונה לא סבלתי את וויל, עכשיו אין לי שום דבר מלבד הערכה אדירה אליו. בוגי לא עשה כלום (חוץ מלזכות בויטו, וגם זה לא היה שווה הרבה בלי העבודה השחורה של וויל) וויל על הכתפיים שלו נושא את צ'ילטאון אל השלבים המתקדמים במשחק. סחתין ג'יימס (ולא בגלל שהוא מאיים לצאת נגד ג'אנל, זכותו. הצביעות שמובילה את הקמפיין הזה שלו היא שדוחה אותי) יכול לדחוף מצידי את הראש לתוך האקוורים של העכבישים.