BBUS 712 - הויטו

E r u

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו בטח כולם ירשמו "Good tv" אבל אני לא חושב ככה. כן, יהיה מעניין לראות מי יזכה בHOH ואת מי הוא יעמיד אבל ג'נאל איכזבה אותי בגדול. אני כלכך מתעב את וויל ואני לא באמת חושב שהוא מצליח לעבוד עליה אבל בכל זאתה היא לא שמה אותו וזה חבל. רציתי לרשום "איבדנו את ג'יימס" אבל ג'יימס מעולם לא היה איתנו, ככה שהאיומים שלו לא ממש מפחידים אותי. אני מקווה שמרסלס, קייסר או האווי יזכו בHOH הבא ויעיפו לעזאזל את וויל והבובה שלו. חוץ מזה, תחרות ויטו מ-ע-ו-ל-ה + פשוט לא הפסקתי לצחוק כשהם התעוררו כל 15 דקות, אמריקה קרועים - היו הודעות ממש מצחיקות! מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מה לא הצליח לעבוד אליה האם גנאל שמה את וויל במועמדויות? האם לא אפשרה לבוגי או וויל לנצח בו8יטו האם לא שמה את דיאן אחרי שבוגי שיחחר את עצמו? וויל הצליח ובגדול!

E r u

New member
../images/Emo58.gif

ג'אנל חכמה. מצד אחד היא באמת צודקת. יש המון"צפים", הם יכולים להתאגד והרוב המספרי יהיה איתם, כשהיא מיוחסת בתוך ברית של 4 ומצד שני יש את צ'ילטאון מה עם הצפים? אם הייתי צף, הייתי אוסף את כולם ובונה ברית. אז בזה שהיא מעיפה או את דיאן או את אריקה עוזר לה יותר. בנוסף, עצם זה שוויל עכשיו בוטח בה יחד עם בוגי מבטל את האפשרות שצ'ילטאון יבואו אחריה [או שמא?], אני לא יודע איך וויל שיחק בעונה 2 אבל אני חושב שהוא לא יעמיד את ג'אנל אם ובמידה הוא יזכה. אז יש לג'אנל את הברית של עונה 6 [ג'יימס מאיים, אבל בוא נודה באמת - הוא מעולם לא היה בתוך הברית באמת] ויש לג'אנל את צ'ילטאון שנחשבים להיסטריה בבית ועכשיו גם יש לה פחות פלואטר. בנוסף יש לג'אנל את מרסלס שלא יצביע נגדה. אז היא באמת עשתה מה שטוב לה, הרי לכל הברית של עונה 6 יש אדם מבחוץ. + ג'יימס הוא הבנאדם הכי צבוע, כמו שהזכירו פה לפני, העיקר המטרה שלו היתה צ'יקן ג'ורג' - בחור מבוגר שלרוב לא יזכה בכלום. וגם הוא התחיל בריתעם דניאל ודיאן. אז אני לא מבין את הכעס שלו כי הוא פה הפאקינג ביץ'.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אעי אפשר לדעת אםפ גאנל צודקת כי בתכלס העתיד יקבע . אם צדקה ומה גם שבתכלס הכל תלוי מי יזכה בHOH הבא.. לא בטוח שמה שעשתה היא חכמה היא הראתה לברית שלה שהיא חושבת לעצמה והראתה להם שהיא כנראה עקרה ללצילטאון מבחינת הברית היא בגדה בה גיימס יעמיד אותה להדחה אם יזכה CHOH גם מרסלס יש סיכוי שיעמיד אותה. הוא די מעוצבן עליה והוא יודע שצריך לשים את ברית עונה 6 . מבחינת הבית היא עשתה על עצמה איום ענק יותר והסירה את האיום מצילטאון. כל הקטע של הפלאוטר שהם לא בבירת ביחד. בזה גאנל טעתה הרי גיימס החזיק את דניאל ודיאן, קייזר החזיק באריקה וגאנל החזיקה במרסלס. גם אם הפלאוטר היו זוכים בHOH הם היו מצליחים לשכנע לשים את צילטאון להעמדה. וגאנל לא בטוח הייתה המטרה אחת בברית שלה .

MooTzk

New member
712 ../images/Emo58.gif

ד"ר וויל פאקינג קירבי!!
כפרה עליו, ככל הנראה הצליח לפרק את ברית עונה 6(לפחות חלקית) למרות שהם זכו בכל הכוח בבית עד עכשיו. פשוט ענק. ג'אנל מפגרת, ד"א. מרסלס עד כמה שהוא מעצבן באמת נראה כאילו הוא מבין את המשחק. חבל על דיאן - אבל זה בהחלט עדיף על וויל(למרות שבכלל הייתי מעדיף בהרבה שאריקה תעוף, אבל זה לא יקרה). ואם BB מחליט לעשות america's choice - אין זמן יותר מתאים מעכשיו, כל מתמודד שיחזור יהיה מלא בכעס כלפי S6. ההחלטה של ג'יימס ללכת בכל הכוח על ג'אנל לא חכמה מצידו, אבל טובה בשבילי, אז אני מרוצה

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

וכמובן, אין על שיחות בוגי-וויל בדיארי רום

../images/Emo58.gif

אולי זה סתם Wishful thinking, אבל אם ג'יימס יצליח לשכנע את האווי, ודניאל תצליח לשכנע את ג'ורג', אז כבר יש להם 4 קולות נגד אריקה. קייסר, וויל ומייק לא יצביע נגד אריקה, אבל אולי איכשהו יצליחו לשכנע את מרסלס...

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

גם אני מאוד רוצה שדיאן תשאר, אבל אין, זה לא יקרה. האווי כבר אמר שלא אכפת לו להעיף את דיאן בעבר(נדמה לי אפילו בפרק הזה) ואני לא חושב שג'יימס ישכנע אותו אחרת, כי האווי פשוט אדיוט - הוא יעשה מה שג'אנל תגיד לו אפילו אם זה נוגד לחלוטין את ההגיון הבריא(ע"ע הפרק הזה). ג'ורג' אין לי ספק שיצביע בעד דיאן במקרה ויהיו מספיק קולות, אבל נראה לי שזה יהיה פה אחד וג'ורג' לא ישאר לבד. כמו שאמרתי, הפתרון הכי טוב הוא אמריקה'ס צ'ויס השבוע

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif712

ההחלטה של ג'אנל היתה... נכונה. מצטער, פשוט נכונה. ה-HoH הבא יהיה תחרות כח רצון. אפשר היה לנחש את זה, ועכשיו זה ברור לחלוטין בגלל שהקריין בסוף הפרק לא הבטיח שבפעם הבאה נדע Who will be the new HoH. דיאן היא מתחרה קשה בתחרות כזו, אולי התחרות הגדולה ביותר לג'יימס וקייזר. כשהיא בחוץ, הסיכויים של קייזר גדלים. אבל אוי! מרסלס לא מרוצה מהנומס. כן, אין ספק שהוא ידיח את ג'אנל עכשיו. הלחץ. אה, וג'יימס, המקק המעיק הזה, גם הוא כועס. מעניין למה הוא כועס. הרי עבור הברית שהוא כ"כ נאמן לה, ההדחה של דיאן עדיפה על הדחה של וויל, מפני שהיא יותר מאיימת בתחרויות. האם ייתכן שהוא למעשה יותר נאמן לדיאן ודניאל מאשר לברית עונה 6? לא יכול להיות! ג'יימס?! ג'יימס מוזמן לעוף. הוא שחקן אימפולסיבי, טיפש, שלא הרוויח אפילו מקום באול-סטארס לטעמי. ד"ר וויל לעניים. חוץ מזה, שעכשיו יהיה מעניין. ממש מעניין.

../images/Emo58.gif

אני מצטער, אבל האהבה שלך לג'אנל מעוורת אותך. אם היא הייתה מעמידה את וויל (או לחילופין דואגת שמייק לא יזכה בויטו) היא לא הייתה מעצבנת אף אחד חוץ מצ'ילטאון, שגם ככה כיוונו על עונה 6. אחרי מה שהיא עשתה כל הפלאוטרס מכוונים עליה + ג'יימס ומרסלס, קייסר והאווי אולי לא ממש מכוונים עליה, אבל כבר יודעים שאי אפשר לסמוך עליה יותר מדי. היחידים שסומכים עליה עכשיו הם וויל ומייק, שעשו עבודה מעולה בהסתת תשומת הלב מהם לעבר ג'אנל.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

המממ, אתה בטוח שוויל ובוגי באמת סומכים עליה? אני מקווה שכן כי אני לא רוצה לראות את וויל תוקע לג'אנל סכין בגב, GOOD TV ככל שזה יהיה....

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

כל אחד מהפלואטרס, חוץ ממרסלס, היה מעמיד אותה ואת קייזר בשבוע הבא ממילא. עם דיאן בחוץ, הסיכוי שפלואטר יזכה ב-HoH קטנו בהרבה, ונדמה לי שרק לאריקה יש סיכוי מעשי לעשות את זה. אני לא מאמין שמרסלס יעמיד אותה, וגם לגבי ג'יימס עוד לא הייתי סוגר לחלוטין. הוא תמיד היה יותר טוב בלדבר מאשר בלעשות צעדים נועזים במשחק. וגם אם ג'יימס באמת יפנה נגדם, טוב שהם לפחות חשפו את פרצופו האמיתי, בגלל שעכשיו ברור שהוא לא התכוון ללכת איתם עד הסוף. צריך לחשוב במשחק גם לטווח הארוך. הסיכויים של ג'אנל לעוף בשבוע הבא הם לא-קטנים, אבל לטווח הרחוק היא לקחה סיכון שקשה לדעת אם יעבוד, בעיקר בגלל המקריות שיש בתחרויות ה-HoH.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

בסדר, אז זה ישפר את הסיכוים של S6 לזכות בHOH הבא, אבל באמת - האם להוריד מתמודד שיש לו יותר סיכוי לזכות בHOH הבא מאשר אחר(ששניהם כנראה יעמידו אותך), באמת שווה את הבגידה באמון של כל בן אדם שהיה בברית איתך, והיחלשות רצינית של המבנה של S6?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני נסוג מהדיון עד שאני אקרא את הלייב פידס מהימים האחרונים, לראות איפה ג'יימס/מרסלס/קייזר/האווי באמת עומדים עכשיו.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifלייב פידס מהשבוע שעבר

James and Dani were just whispering in the bug room. They were discussing Janelle's replacement nomination. Both agree that if Janelle does not put Will up this week they will both try for HOH on Thursday and put Janelle up against Marcellas. If she puts Will up they will wait a week and then try to nominate her. כמו שחשבתי. לג'יימס מעולם לא היתה כוונה לדבוק בברית עם ה-S6.

../images/Emo58.gif

ג'אנל בסה"כ עשתה את מה שעשו החברים שלה לברית - יצרה קשר עם מישהו נוסף מחוץ לברית. החבר'ה של עונה 6 סתם מבואסים כי הם איבדו סוג של יתרון אישי שהיה להם עליה

../images/Emo58.gif

ברור שלכל אחד אחד יש קשר עם מישהו מחות לברית, אבל זה אמור להיות התוכנית גיבוי. ג'אנל בעצם העדיפה את וויל ומייק על הברית המקורית שלה ודפקה את הסיכוים שלה בברית (או ככה זה אמור להיות. האווי אדיוט ואת קייסר לא ראינו מדבר). חוץ מזה, אם היא רצתה להשיג יתרון אז היא יכלה לדאוג להעפה של אריקה וככה לדאוג שלקייסר לא תהיה שום גיבוי מחוץ לברית המקורית.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

ג'יימס משחק את המשחק הכי טוב בינתיים. הוא ודניאל. הוא מוגן ע"י עונה6, הוא מוגן ע"י דניאל/וויל/בוגי, הוא מוגן ע"י דיאן/אריקה. הוא מודע לכל הבריתות בבית ויש לו את כל האינפורמציה שהוא צריך והוא בוחר מתי ואיך להעביר אותה לאנשים מחוץ ל-S6 או לשמור אותה לעצמו. ואני חושב שהוא יהיה בין האחרונים שישרדו את העונה הזאת.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לא, הוא שיחק הכי טוב לפני הכניסה לבית. בשבועיים-שלושה הקרובים הוא יצליח לסבך את עצמו ברשת שקרים דבילית, ואני מקווה שהוא בכושר של שנה שעברה, כי הוא יזדקק לויטו שיציל אותו.

למעלה