שאלת השבוע!

esterosh

New member
../images/Emo190.gifשאלת השבוע!../images/Emo189.gif

טוב הפורום מת כבר כמה ימים...אז מי שרוצה מוזמן לענות.. הפעם השאלה עוסקת במה יקרה אם עפר יזכה בפרס (אקדמיה,אוסקר,מסך הזהב ,אוסקר של הולוויוד ....
קיצור הבנתם למה הכוונה.) 1. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס? 2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע? 3. מי היה מגיש לו את הפרס? 4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...) * אפשר לענות ברצינות , אפשר לענות בהומור...אבל בקצרה לא צריך לחפור.. * דוגמה לנאום התודה :" אני מודה לכל מי שתמך בי לאורך כל הדרך... כאילו זה הכוונה...

מיתרוש5

New member
עונה נה נה=]

טוב הפורום מת כבר כמה ימים...אז מי שרוצה מוזמן לענות.. הפעם השאלה עוסקת במה יקרה אם עפר יזכה בפרס (אקדמיה,אוסקר,מסך הזהב ,אוסקר של הולוויוד .... קיצור הבנתם למה הכוונה.) 1. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס? איתי!.. סתםסתםסתם.. (הלוואי) עם.. טלי 2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע? כל דבר יפה לו!.. אבל לדעתי ג'ינס, חולצת פסים וג'קט לבן (כמו במועדון לילה (ביום שישי)) 3. מי היה מגיש לו את הפרס? מוסקו ואני!..
4. למי הוא היה מודה ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...)? "אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי לאורך כל הדרך.. ל...: - למיתרוש - לאבא שלי - לאחים שלי" וכו', וכו', וכו'.. * אפשר לענות ברצינות , אפשר לענות בהומור...אבל בקצרה לא צריך לחפור.. * דוגמה לנאום התודה :" אני מודה לכל מי שתמך בי לאורך כל הדרך..." כאילו זה הכוונה...

randu

New member
הפעם אני לא אחפור.../images/Emo6.gif

1. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס?עם טלי,ללא ספק.
2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע?ג'ינס וחולצת פסי עם ז'קט..בערך כמו שהוא היה במעודון לילה או ב"שניים".. 3. מי היה מגיש לו את הפרס?אייל קיציס,לא יודע למה. 4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...) "....*דיבורים דיבורים* ולכן,אני רוצה להודות לכם-המעריצים שתומכים בי,ולמשפחה ולחברים שלי שלמרות שאני לא נמצא הרבה בבית,הם תמיד מבינים ואוהבים.. תודה לטלי,שעוזרת לי [מייחל ליום שהם יחזרו..] ותודה לרן-המעריץ מספר 1,שאני מתייעץ איתו בנוגע לכל דבר חשוב.. אז תודה!.." אח,אשליות זה דבר נחמד.

t o m k a

New member
שלייי

. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס? איתי 2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע? חליפה לבנה 3. מי היה מגיש לו את הפרס? רן דנקר- שיאכל תלב. חחח :\ 4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה) תודה לכל המעריצים שבגללם יש לי חשבון טלפון ענק בכל חודש..כי צריך להתקשר להגיד להם מזל טוב :| ותודה לתום ואין לי שומדבר מצחיק ואין לי כוח לחפור

esterosh

New member
חחח אהבתי את מה שכתבת!

גם על רן דנקר (גם אני חשבתי על זה.) וגם על החשבון טלפון חחח

esterosh

New member
עונה ,לפני שיגנבו לי הכל חחח

1. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס? עם טלי שרון...(*רצוי שהוא ידביק לה נשיקה שהוא יזכה) 2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע? חולצת פסים בגוון כחול עם v בלי גקט ועניבה.(ובטח לא גקט לבן.) 3. מי היה מגיש לו את הפרס? (בהתחלה חשבתי על רן דנקר (שיקנא...אבל כבר לקחו לי את זה...) אז האפשרויות.. יהודה לוי (ושישחזרו נשיקה חחח) ,גיא פינס (סתם כי הוא חבר שלו..) איילת זורר (כי היא גילתה אותו) מורן איזנשטיין (כי הוא יורד עלייה כל הזמן..אז סתם שתאכל ת'לב) ועם זה באוסק של הולוויוד (אני אופטמית.) אז בראד פיט (סתם כי בא לי חחח) 4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...) אני רוצה להודות לכל מי שקטל אותי ונתן לי את הכוח להמשיך לעבוד קשה כדי להוכיח את עצמי.לאנשים שתמכו ופירגנו לי גם ברגעים הקשים. (זה ברצינות*) לאמא שלי ,חבל שאת לא נוכחת פה...סוף סוף הייתי גורם לך נחת וגאווה. לאבא שלי שלא ויתר לי היה קשוח אבל תמיד ידע לפרגן שצריך. (* ועכשיו בהומור...אבל אין ספק שהכי מגיע לו קרדיט...) לתחת שלי שבזכותו הגעתי לכאן!

0ליוש0

New member
עונה:]

. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס?עם יהודה לוי וכשעפר יזכה שיצעק לו שלייפר שולט חחחח סתם סתם שיבוא עם ברפאלי חלאדעת למה סתם באלי חחחחחחח 2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע?ג'קט ועניבה והכל...מוזר חחחחח 3. מי היה מגיש לו את הפרס?כל מי ששונא אותו 4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...) * אפשר לענות ברצינות , אפשר לענות בהומור...אבל בקצרה לא צריך לחפור.. * דוגמה לנאום התודה :" אני מודה לכל מי שתמך בי לאורך כל הדרך... כאילו זה הכוונה... הנאום: תודה לפורום שלי בתפוז שתמיד דאגו לקטול אותי וכמובן שמצאו לי נאום מדהים כמו זה בלעדיהם לא היה לי מה להקריא לכם ברגעים אלו... וכמובן תודה לכל מי שתמך בי וגם למי שלא בזכותכם אני כאן עזבו

daphnef

New member
עונההה =]

1. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס? אממ.. מיה דגן! חחח
2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע? כמו בתמונה הזאת..-> 3. מי היה מגיש לו את הפרס? אממ.. הלוואי שהוא ינחה את הטקס..וכשהוא יזכה.. או שהוא ייתן לעצמו..או.. ש.. מישו יחליף אותו לכמה זמן ואז.. אותו אחד יגיש לו את הפרס
4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...) * אפשר לענות ברצינות , אפשר לענות בהומור...אבל בקצרה לא צריך לחפור.. * דוגמה לנאום התודה :" אני מודה לכל מי שתמך בי לאורך כל הדרך... כאילו זה הכוונה... הנאום: תודה לכל מי שתמך בי, תודה לדפני.. שתמיד שם בשבילי! ותודה לכל חברי הפורום בתפוז! ו..אני לא במפי!!!

esterosh

New member
חחח אני לא במפי! גם שם הוא יכחיש את

זה חחחחחחחחחחחחח
אהבתי את הקטע של במפי תודה שהגבת...

עונה../images/Emo9.gif

1. עם מי הייתם רוצים שהוא יבוא לטקס?עם טלי, אבל בתור ידידים כמובן
2. איך הייתם רוצים שהוא יהיה לבוש.(גקט,עניבה...או משהו ספורטיב...) ובאיזה צבע?אממ... בערך כמו שהוא היה לבוש כשההיתי בתוכנית של מועדון לילה. מכנס+ג'קט שחורים וחולצה עם פסים [כרגיל
] לא משנה לי הצבעים. 3. מי היה מגיש לו את הפרס?ארז טל
4. למי הוא היה מודה? ( לכתוב 2-4 שורות מנאום התודה...)"תודה רבה לכל מי שתמך בי מתחילת הדרך, תודה לסוכנת שלי,למשפחה שלי, לחברים שלי וגם לפורום המדהים שלי בתפוז! אם היה לי זמן הייתי מודה לכם אחד אחד [לפי שמות יענו
]".

esterosh

New member
למה רק בתר ידידים הייתי רוצה יותר!

חחחחחחח והייתי מודה לכל אחד ואחד זה כל כך משפט עפר חחחחח

למעלה