סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo190.gifסופ"ש פרוע../images/Emo190.gif

ומרושע!!! מואהאהאהאהאההההה! שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? שיהיה לכולם אחלה יום שישי ה13!! ושבת שלום

danduuu

New member
אניאניאנאינאי

שיר השבוע של HIM:ביונד רידמפשיין שיר השבוע לא של HIM: כל האלבום THOE של ווית'ין ציטוט שעשה לכם את השבוע: אמ אין קליפ/הופעת השבוע: לא'דעת חח המלצת השבוע: תשנו!!!!!!!! והמון! אה כן, והעורב
אתר השבוע: יוטוב, תפוז, פרזהילטון חוויית השבוע: שביתות
והמ לא'דעת..לחרוש לפסיכולוגיה
תמונת השבוע: לא מעלה =/ מה אתם שומעים עכשיו: את הטלוויזיה מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? אמ להשאר בבית ולראות מלכת הארורים

זבל יש מלכת הארורים

אני לא מאמינה שאני יוצאת עם החלאות האלו
אני מעדיפה להיות בת"א עכשיו!!!!!

LoveYourHate

New member
סופ"ש..D=

שיר השבוע של HIM: Vampire Heart שיר השבוע לא של HIM: (afi-just like heaven(the cure cover ציטוט שעשה לכם את השבוע: -"חתולה מתה" ="איפה?" -"על הכביש" כולם רצים.! -"מה אתם רצים כי כבר מתה!!" קליפ/הופעת השבוע:קיסר ציפס-הו מי גאד..! שיר גדול!!XD המלצת השבוע:תישנו הרבה..! אתר השבוע:בלוג שלי חוויית השבוע:הופעה של להקות בכרמל.!!!! תמונת השבוע:קרועים.1!!!!XD מה אתם שומעים עכשיו:חח האמת שויקד גיים >< מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? לשבת בבית לראות באמס' אנהולייוניין..=\

little WhiSper

New member
נושא.

שיר השבוע של HIM:
(לא חרם! אני פשוט לא זוכרת! אבל כן שמעתי אותם!) שיר השבוע לא של HIM: the killers- read my mind. איפה הילד- העצב שלה. ציטוט שעשה לכם את השבוע: כשדורכים על קוצים היא אומרת צריך לחייך לא נופלים כשנוגעים בשמים אם אני צוחקת זה בגלל ש...היא אולי מרגישה. (איפה הילד-העצב שלה) קליפ/הופעת השבוע: עוד חודשיים ו13 ימים!
המלצת השבוע: נצלו כל שניה. אתר השבוע:
וישרא. חוויית השבוע: מפגשפורום אחר, חג שני במושב :] ,זהו. תמונת השבוע: ציור מדהייים שחברה שלי ציירה לייי
מה אתם שומעים עכשיו:the calling
מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13?
מה שאני עושה בכל יום שישי ה13! מנסה להשתלט על העולם! מאואעאעאעה

לה לה לה

שיר השבוע של HIM: rssuraction שיר השבוע לא של HIM: the cross - within temptation ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אני שונאת נשים! צריך להשמיד אותן!!" "מה? מה עשינו לך?" קליפ/הופעת השבוע: אין!
המלצת השבוע: לא לחזור לצבא אחרי שבוע וחצי חופש!!!
אתר השבוע: תפוז חה חה חוויית השבוע: ווק אפריל 07'. המקום היחיד בו אתה מזמין בגט צמחוני. מקבל ג'בטה צמחונית. ומשלם על בגט צמחוני!
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: Precious Things - Tori Amos מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? מה חשבתי שאני עושה? הולכת עם חבר שלי למוסד, בת"א, ואז ישנה אצלו וכאלה. מה עשיתי? הייתי עם "חברים" בכרמל והוברזתי ע" חברים אחרים אחרי זה...

inbal287

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאני

שיר השבוע של HIM: Please Don't Let It Go Sweet Pandemonium שיר השבוע לא של HIM: No Doubt - Don't Speak Lifehouse - Unknown Evanescence - Lacrymosa ציטוט שעשה לכם את השבוע: - קליפ/הופעת השבוע: כלמיני של נירוונה המלצת השבוע: ליודעת אתר השבוע: שימו לב, מהפכה! תפוז, deviantART חוויית השבוע: סתם ת"א עם אמא... היה ממש כיף תמונת השבוע:|סגדש| יותר מאוחר מה אתם שומעים עכשיו: HIM - Under The Rose מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? אממ הייתי עם איתי

A Beautiful Lie

New member
זה רק אני או שהזמן עובר מהר?../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של HIM:אמג,טונות.
כל לאבמטאל,וDL
שיר השבוע לא של HIM:אין לי כח.בואו נגיד היה לי שבוע מוזיקלי אחוש
ציטוט שעשה לכם את השבוע:"פודל." - "אבל פודל זאת לא שאלה!" |אמג,פראנק ככ סקס
| קליפ/הופעת השבוע:לא דעת
המלצת השבוע:לישון.זה מעודד
אתר השבוע:תפוז^___^ חוויית השבוע:סוף החופש
תמונת השבוע:>> מה אתם שומעים עכשיו:לא לרצוח
Party's Over-SOD השניה הורדתי תאלבום,ואני כבר לא ממש אוהבת אותו|: מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13?ללמוד בגלל המורה הזונה הזאתי%%*&*)$
שבוע טוב3>.

FFTL

New member
../images/Emo61.gif באיחור קל:]

שיר השבוע של HIM: Our Diabolikal Rapture שיר השבוע לא של HIM: המ. Billy Talent למינהם.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "חם ליייייי!" "מה נהיה ממנייייי?!". קליפ/הופעת השבוע: החדש של FFAF:] http://www.youtube.com/watch?v=mFQ_6Vxpf-4&mode=related&search= המלצת השבוע: תראו המסור 2. זה מטורף
אתר השבוע: אין חוויית השבוע: יום שישי ה13.
תמונת השבוע: סתם כי הוא מאמי. מה אתם שומעים עכשיו: Billy Talent - Lies מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? ראינו המסור 1 ו2. משו בנזונה.

Girl In The Box

New member
להלהלהלהלה....

שיר השבוע של HIM:סאקרמנט שיר השבוע לא של HIM:in my time of need-opeth another day-dream theater and justice for all-metallica ציטוט שעשה לכם את השבוע:אני אף פעם לא זוכרת קליפ/הופעת השבוע:you know your right-nirvana המלצת השבוע:אממ לישון? אתר השבוע:ממ..תפוז חוויית השבוע:ממ..שביתות נראה לי תמונת השבוע:אין מה אתם שומעים עכשיו:כלום מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13?כלום..ראיתי מלכת הארורים

ויקס

New member
עונה../images/Emo122.gif

שיר השבוע של HIM:אין שיר השבוע לא של HIM: lacuna coil -angel's punishment ציטוט שעשה לכם את השבוע:כל מיני ציטוטים מפה http://www.tzitut.com/army/top/ קליפ/הופעת השבוע:http://www.tzitut.com/army/top/ המלצת השבוע:צאו לבלות :) אתר השבוע:הגלריה שלי בDAhttp://www.tzitut.com/army/top/ והרגילים מיי ספייס ו
חוויית השבוע:אתמול היה כיף:) מסיבה עם 2 חברות מועדון אחלה בלי יותר מידי ערסים :) תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:HIM לשם שינוי..חחח מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13?יצאתי לבלות..שום דבר מוזר לא קרה

אני

שיר השבוע של HIM: Wicked Game
שיר השבוע לא של HIM: Never Too Late של Three Days Grace ציטוט שעשה לכם את השבוע: ממ לא דעת :0 קליפ/הופעת השבוע: - המלצת השבוע: - אתר השבוע: blogmusik.net חוויית השבוע: אין תמונת השבוע: >>> מה אתם שומעים עכשיו: Wicked Game
מה אתם הולכים לעשות היום, ביום שישי ה13? קצת עניתי בדיליי

למעלה