ה-MVP בסופרבול

roei90210

New member
../images/Emo190.gif ה-MVP בסופרבול

מי לדעתכם היה צריך לזכות בתואר? לדעתי אייק טיילור הציל לפיטסבורג את המשחק, והיה צריך לקבל את התואר. אחרי החטיפה של הרנדון ברבע השלישי (14-3 לסטילרס) כל המומנטום עבר לצד של סיאטל ונראה היה שתצא עם הגביע אחרי שתוך 3 מהלכים צימקה ל 14-10. כשסיאטל עמדה מינימום לצמק לנקודה הפרש, אייק טיילור הוציא את האויר מהמפרשים של סיאטל והחזיר בחזרה את המומנטום לפיטסבורג, שעם המסירה של רנדל-אל הבטיחה כמעט סופית את הנצחון.

DAnalyst

New member
../images/Emo58.gif MVP

לדעתי זה צריך להיות רנדל-אל (בהנחה שלא לוקחים את הליין של הסיהוקס, שהיה פנומנלי) הוא הציל TD אחרי הINT של בן עם התיקול שלו (לא אשמתו שההגנה אח"כ לא עצרה את הסיהוקס) ואח"כ זרק ל-TD. בנוסף הוא עשה עבודה יפה בהחזרת בעיטות כל הערב, וכמעט (אלמלא חוסמים טיפשים לפניו) החזיר אחת כל הדרך. הוא פשוט שיחק טוב ואינטנסיבי כל המשחק, מה שאי אפשר להגיד על רוב הקבוצה שלו.

stan123

New member
ה - MVP של הסופרבול (ספויילר) - !!!

חבר'ה, שימו לב. נכון שכמו שאמרו כאן השחקן המצטיין על המגרש היה האסלבק. הוא היה הכי בולט כאינדיבידואל לקבוצה שלו. אבל חבר'ה, MVP זה השחקן בעל הערך הרב ביותר, בתרגום חופשי. לדעתי האיש בעל הערך הרב ביותר בסופרבול היה השופט. הייתי נותן לו את הפרס. הוא צדק בשריקות שלו אבל שופט אחר לא היה שורק כך. לכן לדעתי הוא היה השחקן בעל הערך הרב ביותר כי הוא טרם המון לניצחון של הסטילרס. יאללה עכשיו ברצינות: אני אוהד סטילרס - אכלתם אותה סיהוקס, קבוצה של לוזרים כרוניים... תשבו בשקט כל אותם קטנונים שאומרים שהיה סופרבול משעמם או שהשופט אשם... כן בטח בכיינים!!! סטילרס הכי טובים, יותר טובים מאינדי (אפילו יותר לוזרים מסיהוקס)... נכון, כולם אשמים עכשיו שאתם בחוץ... תאשימו את המשחק, תאשימו את השופט, תאשימו את הפועת החצי, מה שבא לכם, אבל אתם בחוץ, וסטילרס אלופים וזה מה שחשוב. יש אליפות... יש אליפות... יש אליפות... סיאטל היא לא עיר שבנוייה לאליפויות בשום ספורט. סטילרס אלופים כבר 5 פעמים. לבן יש מאזן מדהים בליגה הזאת, ומה שחשוב פייטון מאנינג - יש לו אליפות כבר אחרי שנתיים. אז נכון, יש לכם בעייה בהגנת מסירה, הסגל שלך לא הכי טוב... אתה צודק, תמיד צודק אבל לביג בן יש אליפות. ניצחנו את ההכי גדולות - אינדי, ברונקוס וסיאטל - 3 הקבוצות הכי טובות בליגה עפו ע"י הסטילרס שנצחה בכל מקום חוץ מבבית שלה. זאת קבוצת קלאטצ' אמיתית - מנצחת שחשוב, לא סתם משחקים נגד הטיטאנס במהלך העונה, אלא את המשחקים החשובים באמת... אוהדי סטילרס, מה אתם אומרים, ריפיט?

DAnalyst

New member
ריפיט ../images/Emo58.gif

שאלה מצוינת.. הבעיה היא שלמרות שהסטילרס הם קבוצה חזקה, והקבוצה מלאה שחקנים צעירים, גם שאר הקבוצות השתפרו בקונפרנס. קשה לי להגיד שאם קרסון פלמר לא היה נפצע במהלך השני הסטילרס היו מנצחים, והניצחון על אינדי היה יכול באותה קלות להסתיים אחרת לגמרי. מדאיגה מבחינתי העובדה שלראשונה ראיתי את ביל מנהל משחק בצורה בינונית, לא אופייני לו, ואני מקווה שזה באמת ישאר בגדר יוצא דופן. מה שכן, הסטילרס הם בהחלט בין הקבוצות החזקות בליגה, חבל שהם באותו הבית של הבנגלס, אבל עדיין, **** עזוב, לא נפתח פה. נחיה ונראה ושיהיה להם במזל!

שאייאן

New member
אין סיכוי לריפיט.

אינדי פנטרס דנבר..כולם קבוצות ששנה הבאה יחנקו תליגה. סטילרס יאכלו סיד מספר 4 או 5 אבל זהו בערך.

למעלה