הקורבן.

איפ לייף וונט וויאט, אי גאס יטס אפ טו מי

ממצב?D: סבבה D: אני שונאת לחבר שאלותXD חבל אבל נראה אולי ייצא לי לזרון מעטXD טוב 0-ס אז מה עושה?! עונה על השאלון הזה? איךל החיים?! בסדר היית פעם בת"א?! כמובן ובסנטר?!?!?!?!?!?!?! בטח ובאלנבי?O: יש מצב ידעת שהוא כזה צד אחד לציבורי ופרטי וצד שני רק ציבורי?!?! אממ לא
ידעת שדרך ביאליק אפשר להגיע לשער 1 של הסנטר?^^ שו ביאליק? אז צריך לדעת להתמצא צפון דרום וזה.. אני מניחה :J את יודעת?!@#O: לא!@!!!!!1 איפ את עושה את הסדר?D: מקום כלשהו בבית שאן עם כל המשפחה המורחבת ואת שומרת?D: כן יופי! טופי!! מה את עושה בחופש? ת"א, חיפה, חזרות גם לכם נתנו עבודות כאילו אין לכם חיים?!?!?! רצח.! כאילו אתם ערפדים שלא ישנים????? אשכרה!!! תגידי ראית קייל איקסווי? כן..הסוף מבאס. היו צריכים לעשות עוד עונה :( כי זה די חביבD: ההתחלה משעשעתXD אנשים בלי טבור זה סקסי ואת רואה גוסיפ גירל???~ריר~ נופ. וגריק?????????? כנ"ל את יודעת שפרק 20 של גוסיפ גירל יצא ז"א שפרק 21 ייצא מחר אז אני אוריד אותו בשלישי?!?!?! מאוד מעניין. ושפרק 12 של גריק ייצא מחר ואני אוריד אותו בשלישי?!?! כנ"ל חיים טוביםD: אני מניחה? שתזכי להנות עוד הרבההה שניםD: תודה רבה

למעלה