הקורבן.

hadarinke

New member
../images/Emo190.gifהקורבן.../images/Emo190.gif

הפורום יבש יחסית לחופש, ואסטר נורא משועממת וגם נועם... אז שיניתי מעט את החוקים, שכתובים למטה, ויאללה להקריב קורבנות!
Computerized Scar אסטר!! החוקים
: לכל אחד יש 3 שאלות בדיוק לשאול את הקורבן! הקורבן חייב להשיב על כולן בכנות! הקורבן בוחר את הקורבן הבא בדיוק עוד שבוע[יום רביעי]!

How I Disappear

New member
שאלותיי המכובדות: ../images/Emo98.gif

1. האם הברזת פעם משיעור ? 2. האם התקשרת פעם למישהו ועבדת עליו ? ספרי 3. מה פירוש השם אסטר, ולמה כותבים את זה עם ט' ולא עם ת' ?

../images/Emo11.gif

1. האם הברזת פעם משיעור ? חחחח ברור מה נראלך. 2. האם התקשרת פעם למישהו ועבדת עליו ? ספרי. בטח
שנה שעברה, זה היה כמו סמים! אני וחברות שלי לא יכלנו להעביר יום בלי להתקשר למישהו לעבוד עליו, היו לנו כל מיני דמויות.. רוסיה זונה [הנדוש] ערבי, ועוד כמה..ונהגנו לעבוד על כל מיני אנשים שהיו מפרסמים את הפלאפונים שלהם בשוקס/שואומי/חרא בסגנון XDD . 3. מה פירוש השם אסטר, ולמה כותבים את זה עם ט' ולא עם ת' ? וול. אמא שלי אומרת שאסטר זה שם של פרח, אבל במקור השם הוא על שם סבתא שלי ז"ל שקראו לה אסטריה..

hadarinke

New member
שאלותיי ה-יותר מכובדות ../images/Emo98.gif

-אם היית חייבת לבחור ארץ אחרת לגור בה, במה היית בוחרת ולמה? -מה את הכי אוהבת ושונאת במראה החיצוני שלך? -מה את הכי אוהבת ושונאת באופי ובתכונות שלך?

מוחע

-אם היית חייבת לבחור ארץ אחרת לגור בה, במה היית בוחרת ולמה? ארה"ב אני חושבת, לא יודעת , זה תמיד היה נראה לי קסום כזה -מה את הכי אוהבת ושונאת במראה החיצוני שלך? אני לא אוהבת כלום במראה החיצוני שלי. כן, יש לי דימוי עצמי נמוך
-מה את הכי אוהבת ושונאת באופי ובתכונות שלך? אוקי, אני אוהבת שאני- כנה,בעלת חוש הומור מיוחד, מתחשבת, אחראית, אסרטיבית אני שונאת שאני- קנאית, ביישנית, פחדנית, חסרת ביטחון עצמי, עצבנית[מרוקאית, יש לי פתיל קצר.]

אסטר,

כי עדיין לא הבנתי - בלהקה שלך, מה תפקידך? גיטרה/שירה?
בית שאן? למה? זה... חור באמצע שום מקום ו... נמנמ... אין לי יותר.

../images/Emo155.gif

כי עדיין לא הבנתי - בלהקה שלך, מה תפקידך? גיטרה/שירה? תפקידי בלהקה זה באס וקול שני.
בית שאן? למה? זה... חור באמצע שום מקוםאני יודעת
אני טסה מפה בהזדמנות הראשונה. ו... נמנמ... אין לי יותר.חבל

אסטר../images/Emo60.gif

איזה סוג סרטים את הכי אוהבת? ואיזה סרטים בסוג הזה את הכי אוהבת? (ואם אין לך סוג מועדף אז בכללי כזה
) את בקטע של מצות? מצה עם שוקולד או מצברייט?

ממממD:

איזה סוג סרטים את הכי אוהבת? ואיזה סרטים בסוג הזה את הכי אוהבת? (ואם אין לך סוג מועדף אז בכללי כזה) בעיקרון אני בד"כ רואה קומדיה, סתם כזה בשביל להעביר תזמן בכיף.. אבל אני אוהבת גם סרטים חזקים/עם מסר כמו fight club וגם Requim for a dream . וכל סרט של אנג'לינה ג'ולי [נערה בהפרעה, מר וגברת סמית' וג'יה בעיקר] :} אין לי גם בעייה עם רומנטיים כמו 50 דייטים ראשונים ולאהוב את אנאבל... בואי נסיים את זה כי חפרתי ואני אגיד- כל הסוגים את בקטע של מצות? לא מתה על זה, מעדיפה לחם מקמח תפו"א או קצח מצה :p מצה עם שוקולד או מצברייט? מצברייט!! יאמי.

../images/Emo46.gif אוךך תפוזבל..

טוב אז השאלות: היי:] מה קורה? צבע אהוב: מאכל אהוב: דבר שבחיים לא תעשי: קרה לך פעם שמצאת את עצמך בשירותים כשהתכוונת להגיע למטבח? מאמינה בחייזרים?|חייזר| מתאפרת? יש לך משקפיים?
איך את באנגלית? ראית פעם המלך בבר? מה עדיף: אסתר המלכה או מריים? מצה או תפוח אדמה בנייר כסף? כמה פעמיים את מצחצחת שיניים? יש לך אחים? כמה? יש לך חורים באוזניים? מה הפרי האהוב אלייך? מה הספר האהוב אלייך? סרט אהוב? משפט אהוב? מילה אהובה? (?) אוקי דיי לעכשיו..

../images/Emo9.gif

היי:] מה קורה? נחמד צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: ג'אנק בעיקר. דבר שבחיים לא תעשי: קרה לך פעם שמצאת את עצמך בשירותים כשהתכוונת להגיע למטבח? כן מאמינה בחייזרים?|חייזר| בערך מתאפרת? בד"כ רק שחור בעיניים, במקרים מיוחדים גם קצת מייקאפ. יש לך משקפיים? כה איך את באנגלית? סביר ראית פעם המלך בבר? זה עם הפילים לא? מה עדיף: אסתר המלכה או מריים? אנערף
מצה או תפוח אדמה בנייר כסף? תפו"א בנייר כסף דה. כמה פעמיים את מצחצחת שיניים? פעמיים ביום יש לך אחים? כן כמה? 3 יש לך חורים באוזניים? כה מה הפרי האהוב אלייך? תפוח אני מניחה. מה הספר האהוב אלייך? אין לי עצבים לקרוא ספרים סרט אהוב? Itty Bitty Titty Committee משפט אהוב? להיות כמו כולם זה להיות אף אחד מילה אהובה? (?) פפריקה?

PerfectSP

New member
אז אה.... ../images/Emo190.gif

ממצב?D: אני שונאת לחבר שאלותXD אבל נראה אולי ייצא לי לזרון מעטXD אז מה עושה?! איךל החיים?! היית פעם בת"א?! ובסנטר?!?!?!?!?!?!?! ובאלנבי?O: ידעת שהוא כזה צד אחד לציבורי ופרטי וצד שני רק ציבורי?!?! ידעת שדרך ביאליק אפשר להגיע לשער 1 של הסנטר?^^ אז צריך לדעת להתמצא צפון דרום וזה.. את יודעת?!@#O: איפ את עושה את הסדר?D: ואת שומרת?D: יופי! מה את עושה בחופש? גם לכם נתנו עבודות כאילו אין לכם חיים?!?!?! כאילו אתם ערפדים שלא ישנים????? תגידי ראית קייל איקסווי? כי זה די חביבD: ההתחלה משעשעתXD ואת רואה גוסיפ גירל???~ריר~
וגריק?????????? את יודעת שפרק 20 של גוסיפ גירל יצא ז"א שפרק 21 ייצא מחר אז אני אוריד אותו בשלישי?!?!?! ושפרק 12 של גריק ייצא מחר ואני אוריד אותו בשלישי?!?! חיים טוביםD: שתזכי להנות עוד הרבההה שניםD: לילה טובD: ~רצויXD~

למעלה