ברור שזה נתקע באמצע ../images/Emo178.gif
הדבר שהכי קשה לך איתו: חוסר עצמאות, חוק חינוך חובה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד, רק שהסיטואציות יהיו כמו שלו האדם האחרון שהתקשר אלי- המחנכת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי איי סי קיו המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר הסטיה שלי היא: אממ. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חופש! תכונה טובה שלי: נאמנות לעצמי.. תכונה רעה שלי: יש הרבה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
אבל לאימייל כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
אוי בידור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
כשהייתי קטנה ונחמדה תרמת פעם לקבצן?
ראה ערך קודם האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
למה לי? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מתכננת יום אחד מה צבע החדר שלך? צהוב בהיר באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת? אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא לשיתוף באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא לנו מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י?
מישהו/י חיבק/ה אותך?
עישנת? חופש גדול שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
כל כך רועש והמוני לבשת חצאית?
בגיל 4 נחשב? קנית בגד? לפני כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אף פעם הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?
בזמן האחרון רק מדרדרים לי אותו היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'אוי לא'. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי מה היה השיר הראשון ששמעת? Simple Plan - Grow Up מה אכלת? חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני לא בת 18? איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: בריטי אחד בזמן שהייתי בלונדון
את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
אבל לא היסטרית..רק בשקט את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
משהו באמצע בזבזנית או חסכנית? משה באמצע בנאדם ש: שונא/ת: מישהו מה'משפחה' שלי אוהב/ת: קשה להגיד מתגעגע/ת אליו: לא אל הבן עצמו..הבן אדם שהוא היה פעם וכבר לא חסר לך: ראה ערך קודם עושה לך טוב להיות איתו: הממ. הכי מצחיק: דמויות מהטלוויזיה הכי דפוק: חסר? הכי מוזר: חסר? הכי כיף לדבר איתו: המורה פרטית שלי לאנגלית יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? זה שיש לי פלאפון לא אומר שאני משתמשת בו איזה צלצול יש לך? רגיל הקול הכי יפה ששמעת? לא זכור לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרי ניו זילנד את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת לרגע שאני אהיה בת 18, הולכת לטיול מסביב לעולם ומשלמת על לימודים באונ' נחשבת בחו"ל. פורום אהוב: יס סטארס באיזה פורומים את כותבת: ראה ערך קודם יש לך חברים בפורומים? בערך מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישהי מהכיתה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? איזה דפוק זה שתמיד שואלים את זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? Nickelback - If Everyone Cared מה הסרט האחרון שראית? לא רואה סטרים מה התוכנית האחרונה שראית? האנטומיה של גריי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים! מה החלום שלך? להיות חופשייה ולטייל בעולם, לעבור לארה"ב וללמוד בקולג'. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
הרגשה נוראית של חוסר אונים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
גם כשמבקשים אני לא עושה בנית טירה מחול?
אף פעם לא יוצאות טירות היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
עוד לא התחלתי את חיי הסודיים נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
יום אחד סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
אבל זה נורא מגניב, הייתי רוצה.