הקורבן

../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

והקורבן שלנו להיום הוא/היא/אנחנו/אתן/הם... DevilGirl92
הקורבנות הבאים: DevilGirl92 Computerized Scar בלינדה belinda גאולונת pRimaVeriTaVIV זה לא נגמר Harpush ShirBesser העלמה הקטנהה

hadarinke

New member
50 שאלות מי יודעP:

1. שם: 2. כינויים בתפוז: 3. גיל: 4. מקום מגורים: 5. כמה זוגות נעליים יש לך? 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך? 7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)? 11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן? 12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו? 13. כמה זמן אתה כבר בפורום? 14. איך הגעת לכאן? 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? 16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי?-חשבתי,והגעתי להרבה מאוד מחשבה,והלחטתי לשים את השאלה הזאת 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך? 22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים? 23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? 25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? 27. דרג אותו מ- 1 עד 10: 28. האם אתה כוסס ציפורניים? 29. סובל מבעיות אורטופדיות? 30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן? 31. אנמי? 32. כותב דברים על היד? 33. מפנטז על גיל ריבה? 34. שם את רגליך על שולחנות? 35. מאמין בחיים שלאחר המוות? 36. מעתיק שיעורי בית? 37. שותה קולה דרך האף? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך? 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם? 41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד? 42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה? 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר? 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 47. מה אכלת לארוחת בוקר? 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך?

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

5. כמה זוגות נעליים יש לך? 2 6. האם המחשב נמצא בחדר שלך?
7. מהו הדבר המבחיל ביותר שראית מימיך? סצינות דביקות למיניהן 8. איזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה הכי אוהב? הנאמנות לעצמי 9. ואיזו תכונה מבין כל תכונות האופי שלך אתה לא ממש אוהב? קשה להגיד 10. על מה אתה מנגן (אם בכלל)?
11. מהו השיר האחרון שלמדת לנגן?
12. האם נתת לכלי הנגינה שלך שם? אם כן, מהו?
13. כמה זמן אתה כבר בפורום? בתפוז? שנתיים 14. איך הגעת לכאן? ילד שהכרתי מפורום אחר גלש פה והזמין אותי 15. מהי קירבתך ל*מנהל* הפורום? שום קירבה
16. דרג את הפורום מ- 1 עד 10: אה 7? כי פורומים בפורמט של תפוז די מעצבנים 17. מהי המילה הכי מצחיקה הקיימת בשפה העברית? היפופותומונסתרוססקוויפדאליאופוביה (=פחד ממילים ארוכות) 18. מהי המילה הכי מרגיזה הקיימת בשפה העברית? אפוטרופוס! גם אם יכוונו אליי אקדח אני לא מסוגלת לבטא את זה! (וגם עכשיו עשיתי העתק הדבק) 19. עם איזה שיר אתה הכי מזדהה כרגע? Simple Plan - Welcome To My Life 20. לאיזו מורה בביה"ס שלך יש את התחת הכי ענקי? לא מכירה את המורים שלי ולא מכירה את התחת שלהם. 21. האם חבריך לכיתה שרים שירים על אמא שלך?
22. האם אתה שר על אמהות של ילדים אחרים?
23. מהי המילה שתגדיר את המחנכת שלך הכי טוב? חביבה 24. כמה פעמים בשבוע אתה מחליף מצעים? אף פעם? אמא שלי מחליפה אבל זה לא כמה פעמים בשבוע
25. לאיזו סדרה אתה מכור בימים אלו? האנטומיה של גריי (רואה את השידורים החוזרים משום מה) 26. מהו הסרט האחרון בו צפית? לא רואה סרטים 27. דרג אותו מ- 1 עד 10:
28. האם אתה כוסס ציפורניים?
פעם, נהגתי לעשות זאת כל הזמן 29. סובל מבעיות אורטופדיות?
30. סובל מהפרעות התנהגות כלשהן?
די הרבה 31. אנמי?
32. כותב דברים על היד?
נפטרתי מההרגל הזה לפני שנים 33. מפנטז על גיל ריבה?
מי זה בכלל?
34. שם את רגליך על שולחנות?
זה לא ממש נוח בניגוד לתיאוריה הרווחת 35. מאמין בחיים שלאחר המוות?
לא ממש אבל סיפורים שקשורים לנושא לפעמים מעניינים 36. מעתיק שיעורי בית?
מי לא? 37. שותה קולה דרך האף?
לא חבל לזהם את הטעם של הקולה בחיידקים שקיימים באף? 38. מיהו האדם שאתה הכי מעריך? הילארי קלינטון (תשובה נדושה, אבל בשביל מישהי שעקבה אחרי הקמפיין שלה ועודדה אותה מההתחלה ועד הסוף, זה הדבר היחידי שאני יכולה להגיד) 39. איזה יצור מיתולוגי הכי מסקרן אותך?יצורים מיתולוגיים לא מסקרנים אותי. 40. לכמה חוגים אתה הולך? מהם?
41. לאילו חוגים היית רוצה ללכת בעתיד?
42. מהו הפורום הכי הזוי בתפוז? אין פורומים הזויים, יש פורומים מגוחכים 43. האם יצא לך אי - פעם להופיע על במה?
אכן 44. האם יש לך מגילת קיר / פוסטר בחדר?
מעניין שלא 45. תביא ציטוט בעל משמעות תהומית: When you have to shoot, shoot, don't talk 46. מהי הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?
לא זכורות לי פדיחות משמעותיות 47. מה אכלת לארוחת בוקר? חביתה 48. באיזה צבע לעולם לא היית צובע את שערך? ורוד 49. זהו זה, השאלון עומד להיגמר. נהנית? אולי 50. ולסיום... איך אתה מעדיף את הבננע שלך? איבדתי אותך

שאלות ../images/Emo15.gif

DevilGirl92: איך קוראים לך? מה דעתך על זה? בת כמה את? נירדמה לך פעם הרגל באמצע שיעור מת'? שחכת פעם לרדת בתחנה שלך? כמה אחים יש לך? צבע עיניים? יש לך עגילים? עם כן ממתי? את משתמשת באיפור? ראית פעם ארתור? נכון זאת תוכנית ממכרת!? אנגלית או מת'? חשבת מה תרצי להיות כשתיהיה גדולה? מה? מתי הפעם האחרונה שהברזת?
טוב ניגמר לי ..
העלמה הקטנהה

DevilGirl92

New member
../images/Emo156.gif

בת כמה את? 15 נירדמה לך פעם הרגל באמצע שיעור מת'?
שחכת פעם לרדת בתחנה שלך?
כמה אחים יש לך? 0 צבע עיניים? חום כהה יש לך עגילים?
עם כן ממתי?
את משתמשת באיפור?
ראית פעם ארתור?
נכון זאת תוכנית ממכרת!?
אנגלית או מת'? כל כך אנגלית חשבת מה תרצי להיות כשתיהיה גדולה?
מה? משהו ש|דגש| ל א קשור לנושאים הבאים: מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, ביולוגיה, מחשבים, כלכלה, גיאוגרפיה, ספרות, היסטוריה, רפואה, חינוך, משטרה, מכבי אש, ניקיון, תחבורה ציבורית וכו'. מתי הפעם האחרונה שהברזת? יום ראשון

נמנמ

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

DevilGirl92

New member
../images/Emo198.gif

שיר אהוב: כרגע I'll Be There For You- The Rembrandts סרט אהוב: לא רואה סרטים תוכנית טלוויזיה אהובה: קשה להגיד! פעם הייתי מכורה לתוכניות טלוויזיה בתקופות..היום פשוט יש הרבה סדרות שאני אוהבת באותה רמה זמר אהוב: לא זמר ולא זמרת, אבל להקה: Simple Plan יום אהוב בשבוע: שני דיסק אהוב: מי מקשיב לדיסקים בימינו? תאריך אהוב: היום שיוצאים לחופש האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כל יום, ללכת לבית הספר.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
במיוחד הצטערתי על דברים קרו לא באשמתי..בגלל שלא הייתה לי דרך לשנות את הדברים האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.60 ומשהו מידת נעלים: 37 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: חוסר עצמאות, ח מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

DevilGirl92

New member
ברור שזה נתקע באמצע ../images/Emo178.gif

הדבר שהכי קשה לך איתו: חוסר עצמאות, חוק חינוך חובה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד, רק שהסיטואציות יהיו כמו שלו האדם האחרון שהתקשר אלי- המחנכת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי איי סי קיו המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר הסטיה שלי היא: אממ. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חופש! תכונה טובה שלי: נאמנות לעצמי.. תכונה רעה שלי: יש הרבה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
אבל לאימייל כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
אוי בידור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
כשהייתי קטנה ונחמדה תרמת פעם לקבצן?
ראה ערך קודם האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
למה לי? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מתכננת יום אחד מה צבע החדר שלך? צהוב בהיר באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת? אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא לשיתוף באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא לנו מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י?
מישהו/י חיבק/ה אותך?
עישנת? חופש גדול שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
כל כך רועש והמוני לבשת חצאית?
בגיל 4 נחשב? קנית בגד? לפני כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אף פעם הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?
בזמן האחרון רק מדרדרים לי אותו היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'אוי לא'. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי מה היה השיר הראשון ששמעת? Simple Plan - Grow Up מה אכלת? חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני לא בת 18? איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: בריטי אחד בזמן שהייתי בלונדון
את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
אבל לא היסטרית..רק בשקט את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
משהו באמצע בזבזנית או חסכנית? משה באמצע בנאדם ש: שונא/ת: מישהו מה'משפחה' שלי אוהב/ת: קשה להגיד מתגעגע/ת אליו: לא אל הבן עצמו..הבן אדם שהוא היה פעם וכבר לא חסר לך: ראה ערך קודם עושה לך טוב להיות איתו: הממ. הכי מצחיק: דמויות מהטלוויזיה הכי דפוק: חסר? הכי מוזר: חסר? הכי כיף לדבר איתו: המורה פרטית שלי לאנגלית יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? זה שיש לי פלאפון לא אומר שאני משתמשת בו איזה צלצול יש לך? רגיל הקול הכי יפה ששמעת? לא זכור לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרי ניו זילנד את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת לרגע שאני אהיה בת 18, הולכת לטיול מסביב לעולם ומשלמת על לימודים באונ' נחשבת בחו"ל. פורום אהוב: יס סטארס באיזה פורומים את כותבת: ראה ערך קודם יש לך חברים בפורומים? בערך מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישהי מהכיתה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? איזה דפוק זה שתמיד שואלים את זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? Nickelback - If Everyone Cared מה הסרט האחרון שראית? לא רואה סטרים מה התוכנית האחרונה שראית? האנטומיה של גריי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים! מה החלום שלך? להיות חופשייה ולטייל בעולם, לעבור לארה"ב וללמוד בקולג'. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
הרגשה נוראית של חוסר אונים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
גם כשמבקשים אני לא עושה בנית טירה מחול?
אף פעם לא יוצאות טירות היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
עוד לא התחלתי את חיי הסודיים נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
יום אחד סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
אבל זה נורא מגניב, הייתי רוצה.

Harpush

New member
וואי וואי איזה שאלון הבאתי פשש

שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

DevilGirl92

New member
../images/Emo163.gif

תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) כל מיני תוכניות ביס סטארס ספר אהוב? הארי פוטר! יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שחית בעירום?
ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
הרבה פעמים לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
אם הייתי הורגת מישהו הייתי מודה על כך בפורום באינטרנט? איזה מין פושע יעשה את זה? נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
כשהייתי קטנה בעיקר התקלחת יותר מפעמיים ביום?
לא שזכור לי עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
הרבה פעמים שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
בדיוק היום שיחקת מונופול?
פעם אחת שיחקת שש-בש?
פעם אחת הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
נדיר אבל כן התנצלת על משהו שעשית?
אבל כנראה לא התכוונתי להתנצלות היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
הבריזו לי בלי להודיע התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
יכול להיות הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?

למעלה