הקורבן

../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

סליחה שהוא לא נפתח, תפוז מרבה לבגוד בנו בזמן האחרון. הקורבן שלנו להפעם הוא/היא/הם/אתן/אנחנו.... עומר(How I Disappear) שגעו אותו!
הקורבנות הבאים: hadarinke DevilGirl92 Computerized Scar בלינדה belinda גאולונת pRimaVeriTaVIV זה לא נגמר Harpush

hadarinke

New member
עומר, שאלון חורף../images/Emo9.gif

אוהבים חורף? אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? יש לכם מעיל? אוהבים אותו? מטריות יש בבית או שכולן שבורות? נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ? פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע? אוהבים קרמבו? וניל או מוקה? עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו? שוקו חם מכינים? יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? קופצים לתוך השלוליות? מכוניות משפריצות עליכם מים? אם כן, קללתם את הנהג? אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? יש לכם דיכאון במהלך החורף? רעמים או ברקים? מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? הייתם רוצים עוד חורף בישראל?

How I Disappear

New member
מת על חורף !!

אוהבים חורף? כן אם כן, למה(ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? כי זה כיף אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? -- יש לכם מעיל? כן אוהבים אותו? כן מטריות יש בבית או שכולן שבורות? יש נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם ? כן פותחים מטריה בבית או שזה 'מביא' מזל רע? לא פותח כי זה מסוכן אוהבים קרמבו? כןןן וניל או מוקה? וניל עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם- איך אתם אוכלים את הקרמבו? מהשוקולד לעוגיה שוקו חם מכינים? כן יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? שוקולית קופצים לתוך השלוליות? לא מכוניות משפריצות עליכם מים? לא אם כן, קללתם את הנהג? לא אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? לא יש לכם דיכאון במהלך החורף? ממש לא רעמים או ברקים? רעמים מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? מתקלחים הייתם רוצים עוד חורף בישראל? כןןן

../images/Emo127.gif

בעיקרון שכחתי להוסיף אותך פשוט, אני ממש עמוסה ובקושי מצאתי זמן לפתוח את זה.

עונללללללל

אתה יודע שאתה אהבת חיי? מתי תבוא אלי? איך בבית ספר? איך המורה החדשה? גם חברים שלך עברו איתך? חסכת כבר מספיק למחשב נייד? אתה יודע שישבתי היום איפה שהיינו בקניון אביב? קיבלת את המייל מאפל סטור? כי לי הם לא שלחו... כמה זמן אנחנו כבר מכירים? איזה מוזר שהכרנו דרך האינטרנט הא? היית יכול להיות מישהו מסוכןןןן כמה אתה אוהב אותי מ1-10? באמת? בטוח? רוצה להגיש ערעור? מה הדבר האחרון שאכלת? ואיך זה היה? טוב חפרתייי

How I Disappear

New member
חמווווווווווווווווס חח עונה לך ..

אתה יודע שאתה אהבת חיי? לא
XD מתי תבוא אלי? אולי בחופש הבא איך בבית ספר? סבבה, יום ראשון אנ עובר כיתה !!!!!! איך המורה החדשה? אני שונא את המחנכת שיש לי כרגע אבל המחנך של הכיתה שאני הולך לעבור אליה הוא ממש סבבה גם חברים שלך עברו איתך? כן חסכת כבר מספיק למחשב נייד? חח לא אתה יודע שישבתי היום איפה שהיינו בקניון אביב? חחחח מגניב קיבלת את המייל מאפל סטור? לא ! כי לי הם לא שלחו... גמלי לא כמה זמן אנחנו כבר מכירים? הרבהה זמן איזה מוזר שהכרנו דרך האינטרנט הא? מאוד היית יכול להיות מישהו מסוכןןןן- XDDDD כמה אתה אוהב אותי מ1-10? 4 - באמת? כן בטוח? לא רוצה להגיש ערעור? טוב נו .. 9 + XDDD מה הדבר האחרון שאכלת? הרגע התעוררתי ואיך זה היה? ההתעוררות ? סבבית

ששלום

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

How I Disappear

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: עומר תאריך לידה: 10.6 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב: יש מלא סרט אהוב: יש מלא תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ האח הגדול, שנות השבעים, חברים ויש עוד מלאא זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: שישבת דיסק אהוב: אין תאריך אהוב: חח היומולדת שלי [?] האם אי פעם עישנת? פעם אחת האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא שזכור לי האם אי פעם בכית על מישהי? כנ"ל האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי חח האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ניראה לי חח האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.70 ומשהו מידת נעלים: 40 ומשהו חח פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודע מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודע האדם האחרון שהתקשר אלי- ילד אחד האדם האחרון שדיברתי איתו במסן: כמה ילדים בועידה המקום האחרון שהייתי בו: בבית הסטיה שלי היא: לא יודע הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא יודע תכונה טובה שלי: לא יודע תכונה רעה שלי: מקנא לפעמים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? פעם כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ביסודי חחח כל שיעור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן חח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אנשים אחרים אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה ? לא זוכר הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב קצת ירוק וקצת כחול חח באיזה בושם אתה משתמש? בוס אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שזה הרגע הנכון מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם חיבקת מישהו/י? לא זוכר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? פעם אחת ביסודי [ההורים שלי הביאו מחברים שלהם סיגריה אחת כדי שאני אנסה] שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?סתם איזה כיתה אתה: י' הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודע את חושבת שאת יפה? חחח לא יודע את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? חח לא יודע בזבזנית או חסכנית? לפעמים ככה ולפעמים ככה בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה אוהב/ת: יש כמה מתגעגע/ת אליו: לא יודע חסר לך: לא יודע עושה לך טוב להיות איתו: חח אממ לא יוד הכי מצחיק: יש מלא הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר: לא יודע הכי כיף לדבר איתו: יש כמה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכל מיני איזה צלצול יש לך? סתם של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? מה זה השאלה הסתומה הזאת ?! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מיי כמיקל רומנס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלאאאאאאא דברים פורום אהוב: שישיסטים, שאלה קטנה, ועוד פורומים שלא בתפוז באיזה פורומים את כותבת: ^ יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? ילדה אחת מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית? אממ ראיתי סרטון של עדי אשכנזי מה התוכנית האחרונה שראית? עדי אשכנזי מה הדיסק האחרון ששמעת? -- מה החלום שלך? לא יודע האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חח לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא שזכור לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן

../images/Emo69.gif

עומר: מה שלומנו היום? מה אכלת לארוחת בוקר (לא, אני לא מוזרה)? ראית פעם האוס? אוהב את הביטלס? יש לך איי סי קיו? נכון איי סי קיו מעפן? (אני בדיוק באמצע וויכוח עם מישהו על זה
) מה דעתך על השם שלך? היית מחליף אותו? כבר חשבת מה תרצה לעשות כשתיהיה גדול? מה? מה דעתך על ילדים עם משקפיים?
ניסית פעם ללבוש נעלי עקב?
בלונדיני או חום? כחול או אדום? נכון אנשים שקוראים להם בנצי ממש מפגרים? מה דעתך על העולם? מאמין בחייזרים?
*לא אחראית לכמה שאלות מפגרות.. יש לי תירוץ!*

למעלה