הקורבן

Lion_Heart

Well-known member
אז הדס

מה דעתך על הבחירות בארה"ב? מה דעתך על פלישת הזומבים הנוראים? סופגניה. . .שוקולד או ריבה<? פיצה. . .עם או בלי תוספות? באפי או פיית'? את חושבת שלוק סקייוקר איי פעם התחתן?(למען האמת יש לזה תשובה) האם איי פעם היית בכנס של גיקים בחו"ל? אוכל חריף זה טוב? מי לוקח. . .טרזן או מוגלי? והמלט. . .גיבור טראגי . . .או אדיוט עם תסביך הערצת אב שהסתבך יתר על המידה??

וונקי

New member
אוקי אלון

מה דעתך על הבחירות בארה"ב? מה דעתי על בחירות בארה"ב רוצה שברק אובמה ינצח מגיע לו מה דעתך על פלישת הזומבים הנוראים? שיבואו אני יזמין אותם לכוס קפה ועוגה סופגניה. . .שוקולד או ריבה<? שקולד שונאת את ריבה אבל הכי טעים זה ריבת חלב פיצה. . .עם או בלי תוספות? פיצה עם גבניה בולגרית וטונה ותירס תודה באפי או פיית'? ברור שפתיית באפי סתם קרציה את חושבת שלוק סקייוקר איי פעם התחתן?(למען האמת יש לזה תשובה) הוא יתחתן בחלק בסרט השני מי התחלה עם פאדמה בחיי מה זאת השאלה הזאת לראות עד כמה אני פריק של מחלמת כוכבים? האם איי פעם היית בכנס של גיקים בחו"ל? כן הייתי אוכל חריף זה טוב? אוכל חריף זה רע זה גורם לי לשתות כמיות אדירות של קולה מי לוקח. . .טרזן או מוגלי?ברור שטרזן והמלט. . .גיבור טראגי . . .או אדיוט עם תסביך הערצת אב שהסתבך יתר על המידה??המלט גיבור טרגי ברור גיבור טרגי כמו כול גיבורים של המלט

Lion_Heart

Well-known member
um

לוק לא יכול להתחתן עם פאדמה. . .היא אמא שלו הוא התחתן עם מארה ג'ייד

וונקי

New member
האא שאלתה שאלתה לגיבי לוק

קראתי לא נכון זה מה שקורה שקוראים ועונים אחרי שלא ישנים כמה לילות רצוף

למעלה