הקורבן

עוגיה12

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

וואו! כבר לא היה די הרבה זמן...
הנה תזכורת של החוקים:
חוקים- תקראו, נבלות
:
1. לכל אחד מותר לשאול איזה שאלה שהוא רוצה. 2. הקורבן לא מחוייב לענות על כל שאלה. במידה והוא לא מעוניין לענות, הוא מחוייב להסביר זאת בצורה תרבותית וטובה, ובלי קללות. 3. אסור לדחוף את הקורבן לעשות דברים שלא מרצונו. 4. תשאלו כמה שיותר שאלות. 5. כל שאלה משרשרים אך ורק להודעה הראשית של המשחק השבועי והקורבן יענה לשאלות בשירשור לתגובות. 6. חובה ליהנות!
והשבוע הקורבן היא: הדס! (וונקי) בואו נשחק הקורבן!

Slow Cheetah

New member
הדססססס.

מנשמע? נכון פיטר עם צלקת זה סקסי? מה דעתך על הצב של מאט? מה דעתך מצב החסה בשטחים? מה דעתך על שבוע דמוקרטיה? מה דעתך על הבגרויות? באיזה מגמות היית?

וונקי

New member
אהלן

מנשמע? הכול טוב ותודה שאלת נכון פיטר עם צלקת זה סקסי? פיטר עם צלעת מאוד סקסי (מזילה ריר) מה דעתך על הצב של מאט? שהוא חמוד והוא מתאים לו גם אני רוצה צב ירוק וחמוד מה דעתך מצב החסה בשטחים? מאיפה לי לדעת מה קורה בשטחים? מה דעתך על שבוע דמוקרטיה? שזה לא יעבוד הכול בספו של דבר זה פוליטיקה מה דעתך על הבגרויות? מה דעתי על בגריות שאלה קשה, אהבתי את תקופה הזאת בגריות לא בדיוק עשתי באיזה מגמות ביולוגית לכן יש לי 7 יחדות ביולוגיה ואני לא באמת יודעת ביולוגיה משהו בכלל קורא את זה?

וונקי

New member
כן יש לי 7 יחדות ביולוגיה

כמו שיש לי 5 יחדות היסטוירה ואני לא יודעת שום דבר כמו שאני עושה תואר שני בלי לדעת את חומר אני טיפוס עם המון קומביניות ופרותקציות תשאלו את מאיה

עוגיה12

New member
דסדס

מנשמע? מקורה? ממצב? מניינים? איך החיים? הבעל? הילדים? הכלב? החתול? הבריכה? הסוויטה על הים? השטן הוורוד
? השחור? יש עוד צבעים? כמה? וונקי או ווינקי? מי הדמות האהובה עליך בסדרה? את מחכה ליום שלישי? בת כמה את? מאיפה? איך היה במפגש? אני חופרת? איך להיות הקורבן? אבטיח או טיפקס? מה עדיף להיות מבין שניהם? פרפרים בבטן או ציפורים בבטן? מה יש לך לומר על דני? ועל אלון? ועל מאיה? ועל פסח? ועל פבל? ועל ווילנס? ועל פיוג'יטיבס? את קוראת ספוילרים? את עצובה שנגמר? ידעתי. ביי.

וונקי

New member
משהו נתן לך אישור לקורא לי דסדס?

מנשמע?הכול טוב מקורה?הכול סבבה ממצב? הכול דבש מניינים? לא אמרתי כבר דבש הכול דבש איך החיים? חיים נושמים ושואלים למה הבעל? אין בעל יש חבר שחושב שהוא בעל שיחתן איתי כבר וזהו זה הילדים? קודם כול שאני יתחתן עם אדיוט שמת להחתן איתי אבל לא שואל אותי הכלב? הכול בסדר עם כלבים ישנים מתחת לשלחון שלי החתול? איפה שהוא בגינה הבריכה? ריקה ממים הסוויטה על הים?חלום שיתגשם השטן הוורוד ?וואי שטן וורוד כמו נחמד , מה הוא גי? השחור ? אני אוהבת את שטן שיבוא ויקח אותי כבר יש עוד צבעים?לא כמה? וונקי או ווינקי?וונקי מי הדמות האהובה עליך בסדרה?זה לא ברור כיאלו דה וונקי וסנייפ את מחכה ליום שלישי?כן כי יום אחריו יש לי חופש ויום אחריו יש לי יום הולדת בת כמה את? אני בת 3 מה אתם לא יודעים את זה מאיפה? מי חלל איך היה במפגש?פאנן סבבה חבל שהלכתי לעבודה אני חופרת? כן , אבל בפאנן אני גם ככה מחכה שהיו מים חמים איך להיות הקורבן?וואו שגעון תשאלו אותי עוד שאלות זה כייף אבטיח או טיפקס? אבטיח מה עדיף להיות מבין שניהם? אבטיח אדום בפנים ירוק מי בחוץ פרפרים בבטן או ציפורים בבטן? פרפרים מה יש לך לומר על דני? שהיא חופרת ועל אלון? שהוא סוג פריק וזה טוב ועל מאיה? מאיה נשמה כפרה עליה תעשי לי ילדים ועל פסח? 0O ועל פבל?00 ועל ווילנס?() ועל פיוג'יטיבס? את קוראת ספוילרים? בוודאי זה כייף את עצובה שנגמר? כן אני רוצה עוד

עוגיה12

New member
סורי... לא ידעתי שאסור.. ../images/Emo9.gif

מנשמע?הכול טוב יופי מקורה?הכול סבבה מצויין ממצב? הכול דבש נפלא מניינים? לא אמרתי כבר דבש הכול דבש הידד איך החיים? חיים נושמים ושואלים למה אוקיי... הבעל? אין בעל יש חבר שחושב שהוא בעל שיחתן איתי כבר וזהו זה חח.. הילדים? קודם כול שאני יתחתן עם אדיוט שמת להחתן איתי אבל לא שואל אותי K.. הכלב? הכול בסדר עם כלבים ישנים מתחת לשלחון שלי איך קוראים להם? החתול? איפה שהוא בגינה מה הוא עושה? הבריכה? ריקה ממים מדוע???
הסוויטה על הים?חלום שיתגשם חלום עליכם...
השטן הוורוד ?וואי שטן וורוד כמו נחמד , מה הוא גי? מסתבר..
השחור ? אני אוהבת את שטן שיבוא ויקח אותי כבר מדוע?
יש עוד צבעים?לא כמה? וונקי או ווינקי?וונקי אז לא קראת טוב או משו, כי השם שלה זה ווינקי... דני, תגבי אותי כאן!. מי הדמות האהובה עליך בסדרה?זה לא ברור כיאלו דה וונקי וסנייפ התכוונתי להירוז... את מחכה ליום שלישי?כן כי יום אחריו יש לי חופש ויום אחריו יש לי יום הולדת
בת כמה את? אני בת 3 מה אתם לא יודעים את זה בטח שיודעים!!! מאיפה? מי חלל
איך היה במפגש?פאנן סבבה חבל שהלכתי לעבודה כה...
אני חופרת? כן , אבל בפאנן אני גם ככה מחכה שהיו מים חמים חח התחממו? איך להיות הקורבן?וואו שגעון תשאלו אותי עוד שאלות זה כייף הא לך עוד שאלות:.. אבטיח או טיפקס? אבטיח למה? מה עדיף להיות מבין שניהם? אבטיח אדום בפנים ירוק מי בחוץ וזה אומר שמה מהם עדיף להיות?.... פרפרים בבטן או ציפורים בבטן? פרפרים
מה יש לך לומר על דני? שהיא חופרת חחח שמעת, דני?
ועל אלון? שהוא סוג פריק וזה טוב קיבלתי... ועל מאיה? מאיה נשמה כפרה עליה תעשי לי ילדים מאיה!! מיד!
ועל פסח? 0O את לא יודעת מי זה פסח????
ועל פבל?00
ועל ווילנס?() החלק הנוכחי של הירוז....? ועל פיוג'יטיבס? החלק הבא של הירוז....? אמרת שאת קוראת ספוילרים...
את קוראת ספוילרים? בוודאי זה כייף נו, אז מה דעתך על פיוג'יטיבס? את עצובה שנגמר? כן אני רוצה עוד הנה יש לך עוד....

Slow Cheetah

New member
השם שלה זה באמת וונקי ../images/Emo2.gif

ואני לא מגבה אותך בקטע של לעשות לך טובה, זה באמת נכון
כאילו, ווינקי גמדונת הבית. החברה המעצבנת של דובי
(דובי
) וכולם קוראים לה דסדס. או לפחות קראו

וונקי

New member
יוצרים בודדים קראו לי דסדס

זה עוד חתימה שאיתי מי רגע שהתחברתי לתפוז בערך אף פעם לא החלפתי אותה

וונקי

New member
וואי עוד אבל אני רוצה שעוד ישאלו אותי

השמות של כלבים מוצרט ובטאבון לא ננתי להם את שמות סוג לברדור מה עשה חתול בגינה שאלה טובה, ת'אמת שחפשתי אותו הוא שחק עם עכבר צעוצוע שהבאתי לו היום חמוד שלי הבריכה בקיבוץ ריקה כי קר מדי כרגע כמה חבל אני מאוד רוצה סיוטה ליד ים אני גם יעשה את זה יום אחד כבר אמרתי לך אבטיח כי הוא מתוק מזין ויש בו הרבה מים לגיבי מאיה שבאמת תבוא ונראה מה יקרה אני לא יודעת מי זה פסח קוראת סופלרים מדי פעם לא את הכול ועדין רוצה עוד שאלות

למעלה